UTOK 5008 – cel mai accesibil smartphone cu procesor Octa Core din Romania

Da un vot:

UTOK anunta astazi noul sau varf de gama: UTOK 5008, cel mai accesibil smartphone Dual SIM cu procesor Octa Core din Romania. UTOK 5008 nu face compromisuri in materie de specificatii tehnice, oferind consumatorilor performante foarte bune, la un pret accesibil.

UTOK 5008

 Tehnologia avanseaza in ritm alert si ne propunem sa facem pasul urmator in ceea ce priveste performanta. Prin UTOK 5008 impingem limitele vitezei, designului si accesibilitatii cu ajutorul procesorului Octa Core, a grosimii de doar 8 milimetri si a pretului ce reprezinta o premiera pentru piata locala. UTOK 5008 reprezinta confirmarea ca 2014 este un an captivant pentru toti cei care doresc o tehnologie cat mai accesibila. 

Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK

Cele mai noi articole -   Particulele de metale din apa, inlaturate de deferizatorul de la Clack.ro

Modelul este echipat cu cele mai noi tehnologii, precum procesorul Octa Core MediaTek 6592, la frecventa de 1.7 GHz si cipul grafic Quad Core Mali-450, 2 GB memorie RAM si conectivitate NFC. Display-ul UTOK 5008 este de 5 inch, are o rezolutie HD (720×1280 pixeli) si dispune de tehnologiile IPS si OGS.

Tehnologia avanseaza in ritm alert si ne propunem sa facem pasul urmator in ceea ce priveste performanta. Prin UTOK 5008 impingem limitele vitezei, designului si accesibilitatii cu ajutorul procesorului Octa Core, a grosimii de doar 8 milimetri si a pretului ce reprezinta o premiera pentru piata locala. UTOK 5008 reprezinta confirmarea ca 2014 este un an captivant pentru toti cei care doresc o tehnologie cat mai accesibila.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Cele mai noi articole -   Pe badabum.ro ai laptop Apple la prețuri avantajoase

Lista specificatiilor este completata de memoria interna de 8 GB, extensibila cu pana la 32 GB prin slot-ul microSD, bateria cu capacitate de 2500 mAh, camera principala de 8 megapixeli si cea frontala de 5 megapixeli, cu capacitate de inregistrare video Full HD, dar si de conexiunile WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, GPS si 3G, alaturi de sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2. In plus, UTOK 5008 dispune de beneficii precum garantia extensibila la 5 ani, o luna gratuita de filme si TV prin Seenow, un voucher Zonga cu acces la peste 20 de milioane de melodii timp de o luna de zile, 100 de ebook-uri ce pot fi accesate prin aplicatia Elefant eBooks Reader si acces la aplicatia sociala Getlokal.

Cele mai noi articole -   Cauti un pret mic la sistemele termice? Calorifere din aluminiu de la Inicinstal.ro sunt oferta ideala pentru tine

UTOK 5008 este disponibil in magazinele partenere, cu un pret recomandat de 999 lei.

Despre Skin Media

UTOK isi propune sa estompeze granitele dintre tehnologiile de top regasite in smartphone-urile si tabletele sale si accesibilitatea de care utilizatorii trebuie sa se bucure . Prin acestea, UTOK doreste ca si cele mai avansate gadget-uri sa fie usor de inteles, de obtinut si de utilizat. Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garantie, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, peste 20 de milioane de melodii timp de o luna gratuit, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si aplicatia sociala de going out.