Tuburile cu led de la Led Zone iti ofera o iluminare profesionista la un cost avantajos pentru tine

Tuburile cu led de la Led Zone iti ofera o iluminare profesionista la un cost avantajos pentru tine 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Iluminarea pe baza de tehnologie cu led s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada, produsele cu led inlocuind treptat multe din becurile incandescente datorita multiplelor beneficii  obtinute de catre utilizatorii produselor led.

Tuburile cu led fluorescente T8 ofera o iluminare de inalta calitate incaperii indiferent ca vorbim de o camera de apartament sau de o cladire de business. Pe langa avantajele oferite de iluminare, utilizatorii acestor tuburi cu led beneficieaza si de o reducere de pana la 70% la consumul de electricitate.  Totodata circuitele electronice din interiorul tuburilor cu led fac ca acestea sa aiba o durata mare de utilizare de pana la 50.000 de ore ceea ce inseamna o economie din punct de vedere financiar dat fiind faptul ca un bec incandescent nu tine atat de mult fiind necesara folosirea mai multor astfel de becuri pentru a atinge acel numar de ore.

Cele mai noi articole -   Tubul cu led. Înlocuiește vechile neoane cu un sistem ieftin de iluminat

tuburile cu led iti ofera o iluminare profesionista

Lumina emisa de tuburile cu led poate sa difere de la alb cald la alb rece in functie de modelul pentru care optati. Astfel de tuburi cu led pot fi extrem de utile in  case, sali, scoli, centre comerciale, depozite, parcari si nu numai. Dupa cum se observa, versatilitatea acestor tuburi cu led este una larga, un astfel de produs putand fi utilizat in multe incaperi.

Cele mai noi articole -   LED-Zone.ro dispune de cea mai variata gama de proiectoare led! Intrati online si verificati noile produse!

Cele mai cunoscute tuburi cu led pe care le gasiti la Led Zone  sunt T5 si T8. Lungimea tuburilor led variaza de la 60 la 120 cm in functie de distanta pe care doriti sa o iluminati. Aceste tuburi cu led se alimenteaza la 220W si nu contin Mercur.  Cei de la Led Zone ofera o garantie de 2 ani pentru aceste tuburi cu led avand totodata si o certificare RoHS.

Cele mai noi articole -   Cat costa iPhone 7 in Romania?

Despre magazinul de produse cu led – Led Zone

Led Zone este un shop online ce doreste, prin produsele comercializate, sa le ofere oamenilor un mod de iluminare a incaperilor mai profesionist la un cost rezonabil. Gama de produse cu led este una foarte larga incepand de la becuri cu led si terminand cu produse cu led pentru iluminat stradal.  Magazinul se adreseaza in special firmelor dar in acelasi timp si utilizatorilor finali.