Trucuri in alegerea premergatoarelor de copii

Da un vot:

Premergatorul este un dispozitiv, care asa cum ii spune si numele, este folosit de bebelusi inainte de a invata sa mearga singurei. Pe langa faptul ca ajuta la intretinerea si distrarea copilului, au un rol esential in a-l mentine activ si in a face miscare, care este util si pentru digestia lor. Alege cele mai bun si sigur premergator pentru bebele tau!

Premergatoarele pentru copii trebuie sa fie foarte usoare

Ele sunt in general realizate din plastic dur in partea de sus, au un scaun suspendat din panza sau dintr-un material moale, au 2 sau 4 picioare si roti care permit deplasarea de colo pana colo. Iata trucuri pe care sa le urmaresti cand vrei sa alegi cel mai eficient si sigur premergator pentru micutul tau!

premergatoare copii

Trebuie sa il manuiesti rapid si fara probleme, pentru ca il vei lua cu tine cam peste tot cand te vei deplasa cu copilul pentru mai multe zile, de aceea trebuie sa aiba o greutate cat mai mica. Cu cat este mai greu cu atat este mai dificil de folosit si de copil. Exista de asemenea riscul ca micutul sa se raneasca daca are o greutate prea mre.

Cele mai noi articole -   Horoscopul pe aceasta zi pentru Gemeni este oferit de Zenivers.ro

Materialele din care este fabricat sunt foarte importante

Materialele din care e realizat premergatorul reprezinta garantia pentru durabilitatea produsului. Acestea trebuie sa fie de buna calitate, puternice si rezistente, dar fara a fi grele pentru a nu pune copilul in risc de accidentare.

Desi exista o varietate de modele de premergatoare, cu functii multiple si dotari spectaculoase, specialistii sustin sa alegi premergatoare cat mai simple cu putinta. Nu este recomandat sa il induci pe copil in eroare cu privire la rolul si functia lui. Micutul trebuie sa fie interesat de felul in care se foloseste el, de ceea ce face si nu de accesoriile si functiile multiple pe care le are. Isi va pierde interesul pentru scopul lui.

Cele mai noi articole -   Ziua remuneratiei este departe? CreditFix.ro va scoate din impas cu un credit pana la salariu rapid

Doctorii recomanda un carucior de copii cu scaun ajustabil

Nu toti copiii au aceeasi conformatie – unii au picioarele mai lungi decat altii si de aceea este indicat sa iei in calcul un premergator care-si ajusteaza inaltimea. In plus, desi premergatoarele  sunt facute pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 16 luni, ele pot fi folosite si la varste mai mari.

Masoara intotdeauana distanta de la fundul scaunelului premergatorului pana la partea de sus (marginile) premergatorului. Ar trebui sa fie suficient de mica pentru a permite umerilor bebelusului sa stea complet deasupra marginilor, dar suficient de mare pentru a ascunde in intregime talia copilului.

Cele mai noi articole -   Peste 200 de oameni asteapta in frig, in fata Agentiei de Mediu, pentru subventie

babyneeds

Probeaza premergatorul inainte de a-l cumpara punand bebelusul in el pentru a observa care este postura lui in el!

Pe langa faptul ca trebuie sa fie colorat cat mai vioi si mai dragut cu putinta, de obicei aceste dispozitive sunt accesorizate cu jucarii si alte obiecte care sa intretina copilulatunci cand sta in ele. Cauta acel premergator care are atasat jucarii cu rol stimulativ pentru copil, dar care sa fie si conform cu personalitatea lui. De exemplu, daca micutului nu ii place muzica, este mai bine sa eviti modelele care emit sunete sau care au jucarii cu muzica. Daca este fascinat de lumini, alege modelul care are incluse astfel de accesorii.