Transporti bunuri si nu beneficiezi de o asigurare Cargo? Iata la ce riscuri de supui!

Da un vot:

Menita sa iti ofera protectie financiara pe toata durata in care transporti bunuri, asigurarea Cargo este ideala pentru persoanele fizice sau juridice care au ca obiectiv principal acest tip de activitate! Acest tip de asigurare pentru bunuri protejeaza financiar persoanele care transporta marfa pe plan terestru, maritim, naval sau aerian. De obicei, firmele sunt cele care apeleaza la aceasta polita, ele considerand a fi un obiect de protectie financiara extrem de eficient!

Cele mai noi articole -   Satkar Gidda, cel mai bun consultant în designul de ambalaj din UK, vine la Forumul Print & Pack – Soluţii inovatoare în comunicarea la raft

Care sunt tipurile de asigurari Cargo pe care le poti incheia?

In prezent, cei care se ocupa cu astfel de business-uri pot sa incheie o asigurare Cargo in functie de nevoile si preferintele personale. Astfel, in urmatorul tabel regasiti fiecare tip de asigurare, cat si principalele situatii in care aceasta va fi aplicata:

Tipuri de asigurari Cargo In ce moment poate fi aplicata
  • Cargo A
  • Toate riscurile, cu exceptia situatiilor in care exista pierdere uzuala sau ambalarea ineficienta  a marfii
  • Cargo B
  • Distrugerea marfurilor in caz de incendiu, explozii, scufundare, pierderea bunurilor in apa/mare
  • Cargo C
  • Avarii provocate in caz de coleziune, accidente sau in cazul in care mijlocul de transport se rastoarna
Cele mai noi articole -   UTOK Hello 7Q: cea mai puternica tableta 3G din gama

 

Cum poti incheia asigurarea de bunuri in tranzit?

asigurare cargo

Daca ai ajuns la concluzia ca o asigurare Cargo este instrumentul perfect care iti ofera protectie financiara, atunci este foarte simplu sa beneficiezi de avantajele sale. Nu este nevoie sa apelezi la o firma de asigurari fizica, intrucat Asigurarea de bunuri poate fi cumparata si incheiata online. Astfel, fara a-ti solicita timpul liber si fara a dispune de mari resurse financiare, cu doar cateva click-uri asigurandu-ti pe o perioada determinate sau nedeterminata marfa pe care o transporti in scopuri personale sau de tip business!

Cele mai noi articole -   Reduceri semnificative la ghetele barbatesti sport de pe Walkin-incaltaminte.ro