Stiti ce baterie auto este optima pentru Dacia dumneavoastra? Apelati la serviciile Neobat.ro!

Da un vot:

Neobat.ro este un magazin online care furnizeaza baterii auto pentru Dacia. In cazul in care nu cunoasteti ce baterie auto se potriveste modelului de automobil Dacia pe care il detineti, Neobat.ro va ofera consiliere profesionista in ceea ce priveste alegerea acumulatorului optim, care sa asigure functionarea masinii dumneavoastra in cei mai buni parametrii. Consilierea in cauza are in vedere urmatoarele aspecte:

 • Anul de fabricatie al autovehiculului
 • Regimul de exploatare al autovehiculului
 • Carburantul folosit la alimentare
 • Capacitatea cilindrica a motorului
 • Numarul de consumatori electrici existenti in plus fata de dotarea originala a masinii
 • Suma de bani disponibila

In magazinul online Neobat.ro clientii pot gasi baterii auto pentru orice model Dacia

Intai de toate, clientii interesati de achizitionarea unei baterii auto pentru Dacia nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la sediul magazinului Neobat.ro pentru ca magazinul le pune la dispozitie, in mediul online, posibilitatea de a vedea toate modelele de baterii auto. Acestea sunt centralizate intr-un catalog virtual care se poate rasfoi usor pentru ca este prevazut cu functii de filtrare, care va vor facilita gasirea unei baterii auto ideale pentru modelul dumneavoastra de Dacia.

Cele mai noi articole -   Neobat.ro comercializeaza o gama cuprinzatoare de baterii auto pentru Audi

Pentru aceasta marca de autovehicule, Neobat.ro pune la dispozitia clientilor trei producatori de acumulatori auto, anume Bosch, Varta si Rombat.

De asemenea, pentru a preveni riscul de a ramane pe neasteptate, intr-un moment nepotrivit, fara curent electric din cauza ca bateria auto pentru Dacia nu mai este buna, Neobat.ro ofera o serie de sfaturi cu privire la situatiile in care este necesara schimbarea bateriei. Asadar, daca bateria dumneavoastra se incadreaza in unul dintre cazurile de mai jos, se recomanda schimbarea acesteia:

baterii dacia

 • Bateria nu mai are forma initiala, ci este umflata
 • In momentul pornirii motorului electromotorul nu se mai invarte in parametrii normali
 • Nivelul electrolitului este sub cel al indicatorului de pe baterie
 • In aer se simte mirosul sulfului
 • In momentul pornirii motorului, dupa ce se sting beculetele, acele din bord incep sa tremure
Cele mai noi articole -   Importanta anvelopelor moto in sezonul ploios si friguros

Astfel, daca ati observat unul din lucrurile mentionate mai sus este necesara schimbarea bateriei auto, lucru care nu presupune deplasarea la showroom intrucat comanda unei baterii se poate face online. Posesorii de autovehicule Dacia care opteaza pentru efectuarea unei comenzi online se vor bucura de urmatoarele:

baterie dacia

 • Daca se afla in municipiul Bucuresti sau in judetul Ilfov, livrarea bateriei auto pentru Dacia se va efectua gratis
 • Daca comanda a fost efectuata pana in ora 18:00, iar bateria se afla in stocul magazinului, livrarea va avea loc in 60 de minute pentru clientii din Bucuresti sau din judetul Iflov
 • Daca clientul se afla in alte judet decat cele mentionate, livrarea se va efectua in cel mult 48 de ore de la data plasarii comenzii. Costul livrarii in acest caz este de 30 de ron
 • Bateria este livrata si montata de un specialist. Totodata, acesta va verifica si daca instalatia electrica a masinii functioneaza bine. Ulterior acestui proces, vi se va inmana certificatul de garantie. Garantia bateriilor auto pentru Dacia este valabila pe o perioada de 24 de luni
 • Veti economisi timpul necesar deplasarii la showroom
Cele mai noi articole -   Anularea filtrului DPF, o operatiune de tuning efectuata de Maxxperformance.ro

Cum se poate contacta Neobat.ro in vederea achizitionarii unei baterii auto pentru Dacia?

Clientii intersati de achizitionarea unei baterii auto pentru Dacia au la indemana trei posibilitati de a o comanda. Prima consta intr-o comanda online, care se realizeaza direct pe site-ul magazinului, a doua se poate efectua sunand la numarul de telefon 0726439089, iar a treia se poate realiza prin intermediul unui mail la adresa office@neobat.ro.

Apeland la serviciile celor de la Neobat, veti scuti timp important si veti beneficia de produse de cea mai buna calitate.