Sistemul de colectare a deseurilor medicale – un proces complet obtinut prin Greenglobal.ro!

Da un vot:

colectare deseuri medicale

Este sistemul de colectare a deseurilor medicale o problema in spitalele din Romania? Conform multiplelor surse, multe dintre aceste instititutii inca nu au constientizat importanta activarii unui contract cu o firma speciala pentru colectarea deseurilor de acest tip, tocmai din acest motiv au existat cazuri precum imbolnavirea personalului sau chiar a personalului necalificat insarcinat cu transportul acestor tipuri de resturi.

Conform specialistilor, exista doua tipuri de deseuri medicale : periculoase si nepericuloase! Cu toate acestea, fiecare dintre cele doua categorii va trebui colectata de catre o firma specializata in aceasta nisa a carei echipe se va ocupa si de manipularea, transportul, distrugerea sau tratarea acestora.

Cele mai noi articole -   De Sf. Maria, dăruieşte celor dragi un cadou original de la Roxanne’s

Greenglobal.ro – profesionistii in colectarea deseurilor medicale!

Rezultate din activitatea medicala din orice spital, deseurile medicale se impart in doua categorii, periculoase si nepericuloase. Fiecare din cele doua categorii de deseuri medicale se impart astfel:

 

  •  Deseuri medicale periculoase
  • Deseuri medicale nepericuloase
anatomo-patologice : fetusi, placente, etc. Flacoane care nu au intrat in contact cu sangele
deşeuri infecţioase : care au venit in contact cu sangele Ambalaje
deşeuri înţepătoare-tăietoare: ace, catatere, seringi,etc. Hartie
deşeuri chimice şi farmaceutice: substante toxice, indiferent de starea lor de agregare Resturi alimentare
deşeuri radioactive Saci de gunoi , recipient din sticla,etc.
  • Precolectarea acestor tipuri de deseuri se realizeaza la locul sursa, adica in spitale, iar adesea este procesul realizat de catre personalul medical. Colectarea deseurilor medicale trebuie realizata de catre o firma cu bune cunostinte in acest domeniu, iar Green Global este cea recomandata pentru realizarea acestei sarcini vitale pentru sanatatea mediului si a omului.
  • colectare deseuri medicale
  • Desigur, pentru a se face deosebirea intre deseurile medicale periculoase si cele nepericuloase, este nevoie de ambalaje speciale pentru depozitare. Astfel pentru deseurile medicale nepericuloase se va  folosi negru, iar pentru cele periculoase galben.
  • Sarcina pe care Green Global si-o asuma este aceea de a colecta aceste deseuri medicale intr-un mod profesional si de a le transporta cu ajutorul utilajelor speciale intr-un depozit de specialitate, acolo unde va urma sa fie incinerate sau tratate – in functie de natura resturilor.
  • Contactati firma de colectare a deseurilor medicale
  • Spitalele, cabinetele medicale private sau centrele de recoltare pot apela la Green Global pentru a deveni partener in ceea ce priveste serviciul complet de colectare a deseurilor medicale. Specialistii pot fi contactati fie in online, printr-o solicitare realizata pe pagina “Cere Oferta”, fie telefonic la numarul 0765475754!
  • Green Global asigura colectarea deseurilor in diferite orase din tara, inclusiv in capitala, tocmai de aceea este renumit la nivel national pentru calitatea serviciilor si profesionalismul pe care le ofera partenerilor sai!
Cele mai noi articole -   Principalele caracteristici ale serviciilor de catering de la Pomello