Sali de muls vaci pentru o ferma performanta de la Fermierul Afacerist

Sali de muls vaci pentru o ferma performanta de la Fermierul Afacerist 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Acordarea fondurilor europene pentru proiectele din domeniul agricol si (nu numai) reprezinta o oportunitate importanta pentru orice fermier afacerist. Astfel, multi oameni au profitat de aceasta oportunitate si si-au deschi o afacere in domeniu. Pentru acest lucru, o importanta parte din investitie merge catre echipamentele zootehnice, precum sali de muls, mulgatoare profesionale si multe alte tipuri de echipamente specializate.

Sali de muls vaci pe fermierulafacerist.ro

Alege o sala pentru muls vaci cu structura de otel galvanizat sau otel inoxidabil, cu cabina din otel inoxidabil, cu placa de protectie pentru put din otel inoxidabil, cu porti pneumatice de acces, cu indexare, si cu o capacitate mare de functionare, chiar si in conditii dificile, precum functionarea pe o perioada mare de timp.

Cele mai noi articole -   Un contract de achiziție publică are nevoie de garanția de bună executare

In acest sens trebuie mentionat faptul ca Fermierul afacerist este un important furnizor de sali de muls vaci pentru fermele care au nevoie de echipament tehnic si zootehnic pentru desfasurarea activitatii. Preturile sunt avantajoase, iar raportul calitate-pret va fi intotdeauna multumitor pentru fiecare client. Produsele de aici se adreseaza atat fermelor mici, de familie, cat si companiilor mari. Sunt potrivite pentru fermele de colectare de lapte, pentru fabricile in domeniu, dar si pentru cei care realizeaza investitii in domeniu.

Cele mai noi articole -   Premiile EISA 2014, cele mai bune aparate foto, obiective si accesorii ale anului

Salile de muls vaci si toate celelalte echipamente pentru zootehnie sunt rezistente, fiind realizate din materiale de calitate si in conformitate cu standardele europene.

Pe fermierulafacerist.ro gasesti sali de muls vaci si alte echipamente pentru zootehnie

Fermierul afacerist comercializeaza prin magazinul sau online o mare varietate de echipamente pentru zootehnie, precum tancuri pentru racire lapte cu capacitati Pe fermierulafacerist.ro gasesti sali de muls vaci si alte echipamente pentru zootehniecuprinse intre 100 – 18000 L, bazine pentru transport lapte, aparate de muls vaci, oi sau capre, piese de schimb pentru aparate de muls, sali de muls, sisteme de muls la conducta, standuri fixe de hranire si organizare muls, benzi de furajare oi si capre, adapatori individuale, adapatori collective, garduri pentru formarea boxelor in grajduri, vane de pasteurizare, linii de procesare pentru capacitati mici, mese pentru formarea branzei, motoferastraie, motocoase si tocatoare.

Cele mai noi articole -   Pantofii barbatesti eleganti ai anului 2015 va sunt oferiti de magazinul online Modlet.ro!

Comanda online sali de muls vaci pentru ferma ta

De acum este mult mai usor sa comanzi online toate utilajele si echipamentele zootehnice pentru ferma ta. Tot ce trebuie sa faci e sa intri in magazinul online fermierulafacerist.ro si sa selectezi produsele pe care vrei sa le cumperi si apoi sa completezi formularul de comanda. Aici preturile sunt avantajoase, produsele sunt de calitate si omologate dupa standardele internationale. In plus, produsele iti vor fi livrate acolo unde doresti.