Sabon a lansat ROYAL PASSPORT pentru clientii fideli ai magazinului

Da un vot:

Magazinul de cosmetice Sabon a lansat Royal Passport, cardul care le ofera cumparatorilor fideli ocazia de a se bucura de numeroase avantaje si beneficii la fiecare achizitie. Acesta este un card cu cod de bare, care le asigura celor interesati acces instantaneu la clubul Sabon si, implicit, posibilitatea de a se bucura de promotii, oferte speciale pentru diferite evenimente, dar si de concursurile organizate de catre retailer.

Astfel, prin intermediul cardului Royal Passport orice persoana fizica din tara, care are peste 18 ani impliniti, poate deveni membru al clubului Sabon Romania si poate beneficia, din momentul semnarii formularului, de reducerea de 10% oferita prin acest program. Mai mult decat atat, acest card le permite clientilor loiali sa aiba acces nelimitat la promotiile dedicate exclusiv membrilor clubului.

Cele mai noi articole -   Machiajul de mireasa perfect este realizat de make-up artistul Amalia Draghici

 

Avantajele de care se pot bucura doar cei care achizitioneaza cardul Royal Passport:

  • Minimum 20% reducere pentru cel mai apreciat produs al lunii;
  • Voucher aniversar valabil timp de 30 de zile de la data nasterii;
  • MEGA reduceri de cateva ori pe an cu ocazia zilelor Royal Passport;
  • Reduceri sumplimentare de pana la 15% la cele mai multe promotii Sabon;
  • Serviciu de asistenta clienti pentru orice intrebare sau problema.
Cele mai noi articole -   5 nuante de par MUST-HAVE in 2018!

Asadar, Sabon vine in sprijinul celor care iubesc produsele cosmetice create din ingrediente naturale, oferindu-le mereu solutii de rasfat si relaxare, dar si posibilitatea de a se bucura de numeroase avantaje si surprize.

 

Brandul cosmeticelor de lux SABON

Aparut in anul 1997, in inima orasului Tel Aviv si avandu-i fondatori pe Sigal Kotler-Levi si Avi Pitaok, Sabon a avut inca de la inceput misiunea de a crea si de a oferi produse cosmetice de exceptie. Povestea brandului a inceput odata cu realizarea manuala a sapunurilor de casa, insa a continuat prin specializarea in crearea de produse personalizate, ce pot oferi momente de relaxare unice si palpitante.

Cele mai noi articole -   Afla totul despre implantul mamar! Cat costa si ce riscuri implica?

Astazi, magazinele Sabon pot fi gasite in marile mall-uri din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Galati si Cluj, produsele cosmetice fiind disponibile si pe site-ul oficial www.sabon.ro.