Prima casa: 3 motive pentru a te muta intr-un bloc nou!

Da un vot:

Tot mai multi tineri sunt in impas atunci cand vine vorba de accesarea unui credit si cumpararea unei locuinte, intrucat nu stiu daca sa se orienteze catre una intr-un bloc vechi sau catre un complex nou ridicat, dar situat la periferia orasului. Bineinteles, pentru acest credit mai intervine si clauza impusa de banci, cea conform careia sa acorda un imprumut mai mic pentru locuintele in blocuri mai vechi de 5 ani.

Presupunand ca si tu esti in impas si nu stii care este cea mai buna solutie pentru tine, momentan, in acest articol vei gasi 3 motive simple pentru care este mai bine sa alegi un apartament intr-un complex rezidential nou.

Iata cele mai importante motive pentru care sa alegi o locuinta intr-un bloc nou:

  1. Un complex nou va fi plin de tineri.

Sigur ca mutandu-te intr-un bloc nou, o sa ai parte de vecini de aceeasi varsta cu tine sau cel putin apropiata, care isi doresc sa aiba un trai linistit. Eventual, cei mai multi vor avea si copii. De asemenea, vizitand un complex intr-o zona la marginea Bucurestiului, o sa iti dai seama ca este foarte multa liniste, spre deosebire de galagia pe care esti nevoit sa o suporti daca stai la bulevard. De exemplu, poti sa te orientezi catre un complex rezidential in Bucuresti, sector 3, caci in sectorul verde al Capitalei o sa gasesti linistea si confortul de care ai nevoie.

Cele mai noi articole -   10 motive pentru care sa alegeti complexul rezidential din Bragadiru de la Cubic Residence

  2. Materialele folosite pentru construire sunt de calitate.

O locuinta intr-un bloc vechi nu va avea aceeasi rezistenta in cazul unor dezastre naturale, precum una intr-un bloc nou, iar acest fapt se datoreaza materialelor folosite pentru construire, care sunt dintre cele mai bune. Astfel, daca vrei si tu sa te muti in cea mai cautata zona din sectorul verde, gasesti aici garsoniere noi in sectorul 3, dar si apartamente cu doua sau trei camere. Tine cont insa, ca alegand o garsoniera, o sa platesti o rata mai mica si pe mai putini ani, mai ales daca iti faci creditul singur.

Cele mai noi articole -   CubicResidence.com are cele mai avantajoase preturi pentru apartamentele de vanzare din Prelungirea Ghencea

3. Apartamentele vechi necesita reconditionare.

Sigur ca un apartament vechi nu o sa arate niciodata ca unul nou. In timp ce pentru cel din urma o sa ai posibilitatea, daca il gasesti din timp, sa vobesti cu constructorul pentru alegerea finisajelor, la cel vechi o sa iti dai seama ca vei avea mult de alergat pentru a le gasi pe cele mai bune raportandu-te la calitate si pret. Mai mult, reconditionarea o sa te streseze foarte mult. Te intrebi de ce? Afla ca pentru aceasta o sa ai nevoie de un electrician, de un instalator si de o echipa de muncitori si vei fi nevoit sa stai dupa fiecare in parte. Acestia nu numai ca vor deranja vecinii si este posibil sa ai parte si de incidente, precum inundatii sau chiar chemarea politiei, ci vor costa si foarte multi bani. Fara o rezerva de aproximativ 10.000 de euro, nu iti face ganduri de renovare!

Cele mai noi articole -   Iti doresti sa ai apartamentul tau? Novum Invest pune la dispozitie apartamente situate in ansamblul rezidential Nerva Traian

Asadar, alege o locuinta intr-un bloc nou pentru a evita renovarea uneia in bloc vechi, pentru a fi inconjurat de tineri, dar si pentru a avea siguranta materialelor folosite in construire.