Premergatoarele DHS disponibile pe Babyneeds.ro au 3 roluri, nu numai unul

Da un vot:

Premergatoarele DHS care se regasesc in oferta de premergatoare de pe magazinul online de profil Babyneeds.ro sunt produse de calitate, in forme solide si atragatoare, in culori placute si confectionate din materiale rezistente. Asadar, acestea reprezinta un suport numai bun de care bebelusii sa se ajute in a incerca deplasarea prin mers mai devreme decat o fac cei fara un astfel de ajutor. Desi s-ar parea ca in premergator, copiii nu isi vor folosi musculatura cat ar trebui, ea se foloseste in mod corespunzator; premergatorul face ca mersul natural sa se intample mai repede. In plus, il distreaza pe cel mic prin muzica si miscare. Iar parintii au ocazia sa se relaxeze putin.

DHS este un producator de accesorii pentru copii care produc si premergatoare. In ultimul timp, au inceput sa fie din ce in ce mai folosite, pentru ca se observa cu ochiul liber avantajele pe care le au.

Cele mai noi articole -   Ce sa alegem? Boilere electrice sau boilere pe gaz?

Accesoriile de la DHS care ajuta copiii sa mearga mai  devreme, dar si  sa ii distreze, sunt premergatoarele de pe Babyneeds.ro  

premergatoarele dhs

Accesoriile de la DHS care folosesc copiilor in casa, pentru a ii ajuta sa mearga, se numesc premergatoare. Cumva este intuitiva aceasta denumire, dar este bine de stiut ca mai are doua roluri, secundare.

Ca reguli general valabile, un premergator DHS este reglabil, are masuta detasabila, si prezinta si elemente specifice unui bebelus intre 7 si 15 luni (acesta  este intervalul de varsta pentru care un premergator poate fi folosit).

Bineinteles, pe Babyneeds.ro,  printre modelele de premergator DHS se regasesc si doua modele premium. In ce consta caractderul de premium se poate observa mai jos:

Cele mai noi articole -   Cadouriile pentru copii - o bucurie sau un rau necesar?

Premergator cu balansoar:

  • Pentru o leganare usoara a copilului
  • Prin leganare se urmareste destinderea, relaxarea, nicidecum adormirea; se urmareste obtinerea de focus pe o activitate noua: mersul
  • Leganarea da impresia ca mama este prezenta

Premergator interactiv :

  • Prevazut cu roti de spuma cu banda de silicon
  • Este dotat cu jucarie muzicala
  • Are o ergonomie net superioara

Asadar, scopul principal al premergatoarelor DHS este sa ajute copilasii sa faca primul pas. Totodata, acestea pot sa distreze copilasii, prin miscare si sunete/ muzica. Este un acesoriu  care este accesorizat, la randul sau.

Impactul este si unul psihologic: cu cat copilasul este mai putin frustrat, cu atat capacitatea de a merge va veni mai repede si la fel de natural. Modelele premium au un dozaj perfect de balansare si de emitere de sunete, astfel incat sa se pastreze scopul de premergator.

Cele mai noi articole -   Bumstock este furnizorul de haine ieftine en gros si de incaltaminte pentru adulti si copii

Premergatorul DHS care se comercializeaza pe Babyneeds.ro degreveaza si parintii de necesitatea de a pazi copilul pentru a nu cadea

premergatoarele dhs

Parintii sunt deosebit de atenti in legatura cu puiutul lor, dar un premergator le va oferi ocazia sa bea o cafea linistiti, in timp ce bebelusul se va misca si va incerca sa ia contact cu lucruri, sa se deplaseze mai usor, sa descopere. Premergatoarele DHS prezinta o maxima siguranta, si centuri de prindere, si suport pentru picioare, si bare de protectie, astfel incat cel mic sa nu se poata lovi nicicum, si nici sa nu poata cadea.

Acestea sunt premergatoarele DHS pe care Babyneeds.ro le are spre vanzare. Compania care a dezvoltat magazinul online Babyneeds.ro poate fi contactata la numerele de telefon 0726.817.023 si 0740.672.091, sau printr-un e-mail trimis la adresa office@babyneeds.ro.

premergatoare dhs