Pintexim pune la dispozitia clientilor sai noi ofertela calendarele personalizate

Da un vot:

Calendarele personalizate sunt cadoul ideal pentru a le reaminti constant colaboratorilor, asociatilor sau persoanelor importante din viata dumneavoastra despre serviciile si produsele companiei.

Datele istorice in ceea ce priveste aparitia calendarelor nu sunt exacte, insa studii de specialitate plaseaza aparitia lor in Antichitate. Numarul tot mai mare de zei din acea perioada a facut ca inteleptii acelor vremuri sa le dedice anumite zile, in semn de respect. Aceasta preocupare a dus la aparitia calendarului. Astazi, in fiecare casa, la birou sau pe telefonul mobil se gaseste cate un calendar. La fel ca si ceasul, acest obiect aparent banal este la mare cautare.

Companiile folosesc calendarele personalizate 2016 pentru a promova numele firmei, produsele sau serviciile oferite de acestea. Ramaneti prezent in viata colaboratorilor si a clientilor zi de zi, prin calendarul personalizat.

Cele mai noi articole -   Inimi deschise, vieți salvate

Pintexim pune la dispozitia clientilor sai numeroase modele de calendare personalizate

calendare personalizate 2016

Va puteti alege calendarele preferate, in functie de preferintele dumneavoastra si de modul prin care doriti sa va faceti vizibila compania. Indiferent de alegerea facuta, calendarele personalizate de la Pintexim garanteaza succesul si va ajuta sa atrageti noi clienti sau sa intariti legaturile cu cei vechi. Gama de calendare personalizate  de la Pintexim cuprinde:

  • Calendarele de perete personalizate de la Pintexim sunt legate cu spira metalica si personalizate cu imagini despre firma dumneavoastra. In plus, acestea vor fi la indemana si in orizontul vizual al clientilor zi de zi, fiind astfel un mod de promovare constant
  • Calendarele de birou personalizate, cu prindere cu spira metalica, se afla cel mai des in aria vizuala a clientului, stand in permanenta pe biroul acestuia
  • Calendarele de buzunar personalizate inlocuiesc cu succes clasicele flyere. Ele se pot personalize cu imagini reprezentative ale companiei dumneavoastra, precum si cu datele de contact, in functie de preferintele fiecaruia
Cele mai noi articole -   Cofetariaarmonia.ro, cofetaria pentru evenimente savuroase

Odata cu apropierea noului an, cererile privind tiparirea unor calendare personalizate, atat ca metode de promovare, cat si in scop personal, creste semnificativ, iar Pintexim este magazinul online care se bucura de tot mai multi clienti. Datorita profesionalismului cu care sunt realizate calendarele, dar si a materialelor folosite, Pintexim ramane lider de piata.

Puneti-va amprenta pe birourile clientilor si colaboratorilor dumneavoastra si oferiti-le calendarele personalizate de la Pintexim

calendare personalizate

Daca vreti sa oferiti in dar un produs pe cat de util, pe atat de authentic, calendarele personalizate 2016 reprezinta solutia perfecta. Cu ce puteti incepe anul mai vesel si mai placut, daca nu cu un calendar personalizat de la Pintexim? Pintexim realizeaza calendare personalizate cu design deosebit si finisaje excelente, ideale pentru satisfacerea fiecarui client. Calendarele personalizate de la Pintexim sunt ieftine si reprezinta cea mai buna solutie pentru a va face remarcat.

Cele mai noi articole -   Muzeul Theodor Palady - un monument cu semnificatie istorica

Pintexim este un magazin online infiintat in 1994, cu produse de papetarie si birotica in numar de peste 1500 de repere ce provin din productia proprie. Inspirat de necesitatea omului ocupat si din dorinta de a oferi clientilor cat mai mult timp liber, Pintexim ofera papetarie de cea mai buna calitate, la doar un click distanta.