Pasionatii de vin se pot inscrie la cursurile de somelier de la Barmania.ro

Da un vot:

Somelierul reprezinta elementul-cheie, care nu poate lipsi din niciun restaurant de prestigiu, este specialistul in servirea vinurilor, care poate recomanda cel mai potrivit vin pentru un anumit meniu. Ceea ce nu stiu oamenii este faptul ca meseria de somelier este implica foarte multe cunostinte despre vinuri, dar si despre ingredientele folosite in prepararea mancarurilor, pentru a le putea combina, dar si de foarte multa experienta in acest domeniu.

cursuri somelier

Barmania.ro face inscrieri pentru cursul de somelier

Barmania organizeaza cursurile pentru somelieri, cu scopul de a va ajuta sa va transformati pasiunea intr-o meserie. Odata ce v-ati inscris la cursurile de formare pentru somelieri, veti dobandi nenumarate cunostinte si veti ajunge la performanta de a putea recunoaste caracteristicile unui vin, dintr-o simpla privire.

Cele mai noi articole -   Fii la moda cu noile genti de dama din piele naturala de la AnaFashion.ro

Somelierul, odata format, va capata mai multe indatoriri, printre care:

  • Sa dea dovada in orice situatie ca este un profesionist
  • Sa detina detalii despre fiecare preparat din meniu, astfel incat sa stie ce fel de vin s-ar potrivi cu un anume fel de mancare
  • Sa poata realiza o oferta de vinuri, proprie restaurantului in care lucreaza
  • Sa cunoasca piata acestei bauturi aparte, cat si producatorii si calitatea vinurilor
  • Intotdeauna, sa fie respectuos, amabil cu clientii si capabil sa ii sfatuiasca in legatura cu cea mai buna alegere a vinurilor

Ce va afla o persoana care se inscrie la cursurile de somelieri de la Barmania.ro?

somelier curs

Expertii care vor sustine cursurile de somelieri din cadrul Barmania, sunt constienti de faptul ca papilele gustative ale clientilor trebuie sa fie incantate de combinatia dintre mancarea aleasa si vinul servit, de aceea le vor insufla cursantilor mici secrete pentru a deveni niste somelieri experimentati, la randul lor. Pentru a obtine aceste competente, persoanele inscrise vor beneficia de indrumare teoretica, dar si practica, atat individual, cat si pe echipe.

Cele mai noi articole -   Targuieli de primavara la MTR

In urma absolvirii acestor cursuri, cei inscrisi vor primi o diploma atestata de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei, care le va fi de folos in momentul in care vor dori sa se angajeze in acest domeniu.

  • Cursul de somelier isi propune sa atinga si aspect teoretice si legislative atat de necesare acestei meserii. Astfel ca, cei care participa la aceste cursuri vor invata sa asocieze orice preparat culinar cu un anumit tip de vin.
  • Somelierii in formare vor invata sa comunice cat mai eficient la locul de munca
  • Vor putea sa aplice normele de siguranta si de sanatate si sa respecte normele igienico-sanitare
  • Isi vor putea planifica o activitate proprie si sa faca o oferta a vinurilor si a altor bauturi
  • Viitorii somelieri vor sti sa serveasca eficient clientii si sa le demonstreze ca restaurantul in care isi servesc masa si bautura este de o calitate inalta.
Cele mai noi articole -   Cuptoare cu microunde incorporabile marca Franke la preturi mici pe Badabum.ro

Dupa absolvirea cursurilor, somelierul va putea deveni o parte din restaurantul in care lucreaza si va putea sa contribuie la renumele lui.