Nu lasati iarna sa va prinda nepregatiti! Bucurati-va de oferta generoasa de centrale termice Arca, de la Inicinstal!

Da un vot:

Cand sezonul rece isi intra in drepturi, unul dintre cele mai importante considerente atunci cand vine vorba despre spatiul interior de acasa sau de la birou este confortul termic. Firma de instalatii Inicinstal stie acest lucru, tocmai de aceea isi asteapta clientii cu o oferta bogata la unele dintre cele mai performante sisteme de incalzire de pe piata: centralele termice Arca. Fiabile, in modele diversificate, astfel incat sa se potriveasca oricarei locuinte sau spatiu comercial, acest model de centrale Arca va satisface si cele mai exigente cerinte, fiind mereu aliatul contra iernilor grele si temperaturilor neprielnice.

Centrale termice Arca pe lemne si pe paleti

centrale termice Arca

Inicinstal tine la diversitatea cerintelor venite din partea celor care trec pragul magazinului, de aceea, firma de instalatii a pregatit numeroase modele de centrale termice Arca performante, care functioneaza pe combustibili diferiti, pentru a le oferi utilizatorilor confortul de care au nevoie. Astfel, cand vreti sa va echipati casa cu un sistem de incalzire performant, marca Arca, lauti in considerare urmatoarele modele oferite de Inicinstal:
• Central termica Arca pe lemne si cu gazeificare
• Centrala termica Arca pe paleti din lemn si granola automatica
• Pachete complete de sisteme de incalzire, formate din componente esentiale marca Arca
Indiferent de modelul pe care urmeaza sa il alegeti, Inicinstal va ofera garantia lor pentru o perioada de timp indelungata, precum si serviciul de instaltii al sistemelor de incalzire complete, astfel incat dumneavoastra sa fiti siguri de calitate lucrarilor. In functie de suprafata pe care urmeaza sa o incalziti si puterea pe care o doriti de la centrala termica Arca achizitionata online, cumparati un astfel de echipament performant de incalzire folosindu-va de urmatoarele filtre:
• Putere intre sub 25 KW si 200 KW
• Suprafata incalzita intre sub 200 mp si 800-1200 mp
• Randament intre 87 si 90
• Adancime intre 850 si 1400
• Greutatea totala a centralei termice Arca intre 200 si 380 kg
Toate modelele de centrale termice Arca se bucura de garantia oferita de firma de instalatii Inicinstal, echivalata la intre 24 de luni si 36 de luni. Atunci cand vreti sa renuntati la sistemul de incalzire la comun si, mai degraba, sa va dotati locuinta cu o centrala performanta Arca, pe care sa o puteti folosi un timp indelungata, intrati in magazinul online pus la dispozitie de Inicinstal.ro si profitati de preturile avantajoase, la toate modelele de centrale termice Arca. Iarna e mai blanda cu echipamentele de incalzire de la Inicinstal.

Cele mai noi articole -   Va pregatiti casa pentru iarna? Inicinstal va ofera cea mai diversificata gama de centrale termice

Despre Inicinstal

centrale termice Arca

Inicinstal este o firma cu o experienta de 23 de ani in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii de instalatii sanitare, electrice, incalzire, climatizare si ventilatie, precum si sisteme de avertizare incendiu si antiefractie. Pentru servicii complete de proiectare si montaj de instalatii termice, ventilatie, sanitare si electrice, sunati la 0743 156 330/ 0348 730 930 sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail office@inicinstal.ro. Ii gasiti pe cei de la Inicinstal si la sediul firmei, din Piata Juramantului NR. 1, Campulung, Arges.
###

Cele mai noi articole -   Sistemele de alarma de la Inicinstal.ro, precizie, siguranta si confort acasa