Noile generatoare Honda si Kipor de la Magazia lu’ Costica sunt acum disponibile pe platforma online

Noile generatoare Honda si Kipor de la Magazia lu’ Costica sunt acum disponibile pe platforma online 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Magazia lu’ Costica a anuntat largirea gamei de generatoare disponibila pe magazinul online cu acelasi nume. Noile generatoare de la acest magazin online sunt fabricate de mari producatori precum Kipor si Honda acestia fiind recunoscute pentru calitatea generatoarelor pe care le fabrica.

Generatoare Kipor – utilizare larga si manevrare usoara

generatoarele trifazate

Aceste generatoare Kipor se gasesc intr-o gama diversificata fiind disponibile modele monofazate si trifazate ce acopera o larga diversitate de nevoi ale consumatorilor. Generatoarele Kipor monofazate furnizeaza utilizatorilor o faza si o tenisiune de 230 de volti. Totodata generatoarele Kipor se fac remarcate printr-o greutate redusa ceea ce le confera o manevrabilitate usoara chiar si de catre o persoana care nu este invatata cu efortul. Dispozitivul de racire este unul patentat iar zgomotul este unic mai mic cu 10-15 dB comparativ cu generatoarele obisnuite. Un alt avantaj major este reprezentat de faptul ca un astfel de generator de curent dispune de sistem de protectie la suprasarcina ce face ca generatorul sa se decupleze automat fiind protejat astfel de supraincarcare. Nu in ultimul rand aceste sistem de protectie ofera o reducere a consumului de combustibil de pana la 40%.

Cele mai noi articole -   Apartamente de vanzare in Prelungirea Ghencea cu 0% comision cu ajutorul Novum Invest!

Generatoarele Kipor trifazate furnizeaza 3 faze si o tensiune nominala de 400 volti aceasta fiind masurata in doua faze  si inca o tensiune de 230 de volti, aceasta din urma fiind masurata intre o faza si nul.

Cele mai noi articole -   Casa dumneavoastra merita un sistem de incalzire de ultima generatie. Centralele termice Ariston sunt primul ajutor de la Inicinstal.ro

Aceste generatoare Kipor sunt disponibile in modele cu sisteme de racire atat cu aer rece cat si cu lichid intre cele doua existand anumite diferente. Generatoarele ce  dispun de un sistem de  racire pe aer au nevoie de o aerisire foarte mare totodata si produc si un zgomot foarte mare. In schimb cele cu racire pe baza de lichid sunt mai silentioase si au o rezistenta mai mare.

In ceea ce priveste tipul de combustibil folosit,  unele generatoare produse  Kipor comercializate de MagazialuCostica functioneaza pe baza de benzina iar altele pe baza de motorina. Este bine de stiut ca pentru locatiile de dimensiuni nu foarte mari se poate folosi un generator pe benzina insa pentru o locatie mai mare ar trebui sa se foloseasca generatorul pe baza de benzina.

Cele mai noi articole -   Tips&Triks: 5 SECRETE pentru a-ti face caminul sa arate ca in reviste

Generatoarele Honda

un generator monofazat

Comparativ cu gama celor de la Kipor, generatoarele Honda sunt de o diversitate mai restransa fiind disponibile modele monofazate ce functioneaza pe baza de benzina. Preturile  sunt mai mici comparativ cu generatoarele Kipor.

Din punct de vedere al dimensiunii, aceste generatoare Honda nu ocupa foarte mult loc nefiind foarte voluminoase adresandu-se in special locatiilor de mici dimensiuni. Greutatea este si ea una nu foarte mare oferind astfel un grad mare de mobilitate.

Ce alte servicii ofera Magazia lu Costica?

Acest magazin online ofera transport gratuit pentru comenzile de generatoare si totodata specialistii magazinului sunt la dispozitia clientilor pentru orice intrebare sau nelamurire cu privire la produsele comercializate.