Noi carusele de copii muzicale si dansante, pe Ilbambino.ro

Noi carusele de copii muzicale si dansante, pe Ilbambino.ro 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Caruselele muzicale pentru patut nou introduse pe magazinul online de profil Ilbambino.ro sunt de o varietate si o gingasie exceptionala. Modelele noi introduse coplesesc prin culorile de care dispun, prin variantele muzicale infatisate si prin caracterul lor evolutiv (de folosit in modalitati diferite, adaptate varstei celui mic). Producatori recunoscuti international de produse pentru copii precum Baby Mix sau Chipolino vin cu modele de carusel pentru momentele de o frumusete rapitoare. Copiii vor adormi si se vor distra ca si cand lumea ar fi numai a lor.

Nu tocmai nou in colectia produselor destinate copiilor, caruselul pentru bebelusi este un element care nu ar trebui sa lipseasca de pe marginea niciunui patut pe timp de seara. Jocul placut de lumini se impleteste armonios cu sunetele emise, si formele care se rotesc fac sa alterneze culori incantatoare.

Cele mai noi articole -   Mergeti cu cel mic la ski? Pregatiti-l de partie cu hainele en gros de copii calduroase, de la Angroseria

Astfel, copilasii experimenteaza un adevarat spectacol multi-senzorial care binedispune si linisteste in asa fel incat copiii ajung la o beatitudine ce le permite sa adoarma lin si sa doarma bine, indiferent daca se consuma somnul de dupa-amiaza sau somnul de noapte.

 

Orice carusel muzical regasit pe Ilbambino.ro are un specific si un mister

Caruselele muzicale pentru patut poti fi ori universale, ori special pentru fetite si pentru baietei. Modelele pentru fetite intodeauna au nuante de roz si rosu, au inimioare incastrate si motivele sunt feminine, iar melodiile sunt cat mai dulci, cu tonalitati cat mai mieroase. Totusi, acest lucru nu inseamna ca toate modelele sunt la fel, pentru ca difera modalitatea de rotire, de rasucire, de miscare a elementelor din si de pe el astfel incat epxerientele vor fi diferite de la un carusel la altul.

Cele mai noi articole -   Idei de joaca pentru copil intr-o zi ploioasa

Caruselul pentru patut este obiectul muzical care:

  • Este prin excelenta elementul magic prin care copilasul invata, se relaxeaza si intra in starea de somn
  • Reda ori sunete naturale (batai de inima, spre exemplu), ori melodii elaborate (poeme candide), ori alte melodioare simpatice
  • Dispune de programe artistice formate de asocierea dintre miscare, lumini, culori si sunete
  • Pote fi produs cu foarte multe variatii stilistice

 

Exista si modele evolutive

Pentru ca parintii s-au obisnuit deja cu gentute, carucioare si alte elemente multifunctionale care sa fie destinate noilor membri ai familiei, nici caruselul pentru bebe nu poate fi altfel decat versatil. Din acest considerent, Ilbambino.ro dispune de o colectie carusele de tip evolutiv, de genul 3 in 1, denumita Girafa Sophie Vulli, care:

  • Are functia principala de carusel – forma de girafa si 3 melodii (printre care si bataile inimii mamei)
  • Are functia de lampa de noapte muzicala (dupa ce bebelusul se mai mareste, centrul mobil al caruselului se va transforma intr-o lumina de noapte muzicala, atasabila la pat)
  • Are functia de cutie muzicala mobila cu lampa de veghe – are un sistem de fixare cu curea care ii permite mutarea usoara si fixarea pe alte suporturi)
Cele mai noi articole -   Va doriti o noua intrare de garaj? Atu Tech va realizeaza o usa de garaj sectionala pe dimensiunile si modelul dorit

Cum pe Ilbambino.ro, costul unui asemenea carusel este relativ mic raportat la ce efect are, o comanda online este potrivita pentru parintii care vor sa ofere puilor sai tot ce este mai bun. Compania care detine magazinul online Ilbambino.ro poate fi contactata telefonic la numerele 074632032 sau 0732754171, sau pe e-mail la adresa office@ilbambino.ro