“Micuta Picaso” din Vaslui: la 11 ani vindea tablouri cu 100.000 de dolari

Da un vot:

Alexandra Nechita s-a nascut la Vaslui, la 27 august 1985, la trei luni dupa ce tatal sau, Niki Nechita, s-a refugiat din Romania comunista, in Statele Unite ale Americii. Viorica Nechita, si mica Alexandra au reusit sa se alature sotului, respectiv tatalui, abia dupa doi ani. Parintii Alexandrei fusesera persecutati sub regimul comunist din Romania.

Cele mai noi articole -   Vedetele merg mai des la stomatolog. Afla motivele

Alexandra Nechita a fost invitata la mai multe emisiuni cunoscute, precum Oprah Winfrey Show, si a stat la masa cu personalitati ca Bill Clinton. Talentul sau extraordinar i-a facut pe cei din jur sa o numeasca “micuta Picasso.”

La inceputul acestei luni, Oprah a realizat un nou interviu cu Alexandra in cadrul seriei “Where are they now” (Unde au ajuns – n.r.). “Cea mai mare suma pe care am incasat-o pe o pictura de a mea a fost undeva in jur de 400.000 de dolari. Am fost norocoasa sa-mi construiesc o viata atat de buna din munca mea, si nu doar pentru mine, dar si pentru familia mea. Acesta chiar a fost unul dintre cele mai daruri”, a spus Alexandra.

Cele mai noi articole -   DIVORȚUL ANULUI la Hollywood: Cea mai frumoasă actriță se desparte după 2 ani de căsnicie

Lucrarile sale au fost vandute in toata lumea, printre colectionari numarandu-se Ellen DeGeneres, Alec Baldwin, Calvin Klein si Whoopi Goldberg.

In 1999, Nechita a fost selectata de catre ONU pentru a conduce o initiativa de arta in peste 100 de tari. Ea locuieste in Los Angeles si s-a maritat, la inceputul lui 2014, cu designerul Dimitri Tcharfas.

Cele mai noi articole -   “Developing the Agile Organisation”. t Master Class. Linda Holbeche. 27 Iunie 2014

alexandra-nechita