Mag Constructii – furnizorul de materiale de constructii din Bucuresti ofera mari reduceri la produsele lor

Da un vot:

Ați inceput sa construiți casa visurilor? Aveți nevoie de materiale rezistente și care sa ii asigure construcției voastre trainicie? MagConstrucții este soluția! Doar in depozitul online gasiți placi Tego ieftine, care sa va fie de ajutor in ridicarea construcțiilor mult dorite. Fie ca o folosiți la cofrare, fie ca suprafața antiderapanta, placa Tego va va fi de mare ajutor in lucrarile dumneavoastra.

Placile din tego – materiale de calitate la Mag Constructii

logo magconstructii

Doar in depozitul online, veți gasi cel mai mic preț la placa Tego, dar care sa aiba aceeași performanța și rezistența ca un material de construcții la un preț ridicat. Astfel, puteți folosi placile Tego la cofrarea betonului, precum și la finisarea structurilor din beton sau pentru a placa suprafețe alunecoase, care permit obiectelor sa alunece. Placile Tego ieftine pe care MagConstrucțiih le furnizeaza sunt confecționate din material lemnos, obținut din cel mai calitativ lemn de plop. Fiindca este confecționat din straturi de film fenolic, iar canturile ii sunt acoperite, placa Tego nu va fi afectata de factorii externi nefavorabili, precum ploaia, umiditatea sau caldura, factori de mediu care nu pot fi evitați. Cumparand placi Tego ieftine de la MagConstrucții, sunteți siguri ca aveți alege un material de construcții rezistent la incovoiere și care nu iși va schimba proprietațile in timp. In gama de placi Tego la preț mic, veți gasi mai multe modele de astfel de materiale, care difera in funcție de grosime, de la 15 mm pana la 20 mm. Construiți inteligent, numai cu MagConstrucții!

Cele mai noi articole -   Invent Media lanseaza Bikevertising, o noua solutie de publicitate neconventionala si eco-friendly

DESPRE MAGCONSTRUCTII

MagConstrucții este un depozit online care ofera o gama variata de materiale de construcții de cea mai buna calitate, la prețuri avantajoase. Clienții au la dispozitie tot ce este nevoie pentru construirea unei case și nu numai. Pentru comenzi și mai multe informații, personalul depozitului va sta la dispoziție la numarul de telefon 0736 361 728, adresa de e-mail office@magconstructii.ro, precum și la sediul societații, din București, sector 6.
###

Cele mai noi articole -   Bilantul agriculturii romanesti la INDAGRA