LED-Zone.ro dispune de cea mai variata gama de proiectoare led! Intrati online si verificati noile produse!

LED-Zone.ro dispune de cea mai variata gama de proiectoare led! Intrati online si verificati noile produse! 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Led-Zone este un magazin online care furnizeaza corpuri pentru iluminatul interior sau exterior cu ajutorul celei mai noi tehnologii ce care la baza conceptul LED! Proiectoatele cu led alcatuiesc una dintre gamele variate de corpuri pentru iluminat de care dispune Led-Zone, ele fiind adaptabile in special iluminatului exterior, insa poti fi folosite si in spatiile inchise precum in salile de teatre, muzee, sali de expozitie,etc.

Cele mai noi articole -   Proiectoarele cu led - cum le poti folosi si ce beneficii iti aduc?

Ce modele de proiectoare cu led gasiti la  led-zone.ro?

Cumpara proiectoarele led de la Led-Zozne

Din variata gama de proiectoare led fac parte tipurile cu aprindere pe senzori , cu sistem RGB, slim sau liniar, modele care aduc moderna tehnologie in casa dumneavoastra! De exemplu, cu un proiector led puteti realiza un ambient placut al curtii daca le veti monta pe suprafetele pe care doriti sa cada lumina, punand in evidenta ornamentele decorative care accesorizeaza cu eleganta si stil curtea casei! Nu numai stylish-ul modern este vizat de proiectorul cu led, ci si consumul redus de energie electrica, factura de curent beneficiand de reduceri substantiale.

Cele mai noi articole -   Calculatoare performante de tip SH/ refurbished, disponibile pe  Noudinnou.ro

Si daca doriti si mai multa economie, proiectoarele led cu senzori vor face fata preferintelor dumneavoastra, sistemul lor de functionare activandu-se in momentul in aceste corpuri de iluminare sesizeaza miscare in imediata lor apropiere. In plus, pentru un ambient pastelat puteti opta pentru proiectorul led RGB cu telecomanda cu lumini multicolore ce pot fi schimbate in functie de preferinte, in mod automat/ programat.

Cele mai noi articole -   Cauti un pret mic la sistemele termice? Calorifere din aluminiu de la Inicinstal.ro sunt oferta ideala pentru tine

Proiectoare led cu durata lunga de functionare

proiectoare led te ajuta sa luminezi eficient

Led-Zone va ofere corpuri de iluminat atat pentru exterior,cat si pentru interior cu o durata lunga de viata atingand performanta de a functionare timp de peste 50.000 de ore. Aceste produse sunt cele care beneficiaza de statutul IP65 , acel statut waterproof care mentine corpurile de iluminat intr-o stare optima intr-un mediu umed! In plus, toata colectia de produse Led este certificata de CE, beneficiand asemenea de garantie pe o durata de 2 ani!