Cea mai diversificata oferta pentru apartamentele cu curte proprie o gasiti pe PremierImobiliare.ro

Doriti sa va imbunatatiti nivelul de trai si sunteti in cautarea celor mai deosebite locuinte, insa nu stiti daca va doriti sa va mutati intr-o casa sau intr-un apartament? Dezvoltatorul PremierImobiliare.ro va ofera cea mai buna solutie si imbina cele doua locuinte intr-una singura. Astfel, aceasta agentie va invita sa alegeti apartamentele cu curte proprie disponibile aici, la cele mai avantajoase preturi, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de un camin perfect.

PremierImobiliare.ro este cea mai veche agentie imobiliara din Capitala si activeaza in acest domeniu de mai bine de 20 de ani, timp in care a deschis sase sucursale, in Sectorul 3 si 4 si in Popesti Leordeni si si-a intocmit unul dintre cele mai diversificate portofolii, cu locuinte noi care se afla la vanzare in zona de sud a Bucurestiului.

Cele mai avantajoase oferte pentru imobilele cu curte proprie din Bucuresti

Acest dezvoltator imobiliar detine, in portofoliul sau, apartamente in zone precum Brancoveanu, Metalurgiei, Oltenitei, Piata Sudului, Tineretului sau Popesti Leordeni, care se afla intr-o continua dezvoltare si in cadrul carora veti avea acces la toate facilitatile, incluzand statii RATB si de metrou, magazine sic entre comerciale, banci, farmacii, gradinite si scoli.

Pe site-ul PremierImobiliare.ro puteti consulta ofertele pentru locuintele care au curti proprii si le puteti alege pe cele care vi se par cele mai avantajoase. Mai jos puteti vedea cateva dintre apartamentele de acest tip pentru care ati putea opta:

apartamente-curte-proprie

 • Apartament cu 2 camere in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida, care are o suprafata de 55 mp, in timp ce curtea masoara 36 mp, fiind perfect pentru cei care isi doresc o locuinta spatioasa, dar si o gradina amenajata intr-un mod inedit. Acest imobil este intr-o stare exceptionala si face parte dintr-o unitate locativa noua si rezistenta.

apartament-curte-proprie

 • Daca va doriti mai mult spatiu, alegeti un apartament cu 3 camere cu curte proprie, perfect pentru intemeierea si cresterea unei familii. Situat in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie 1918, acest imobil se afla in apropiere de centre comerciale precum Auchan Metro, Jumbo, de scoli, de gradinite si de piete.

apartament-curte-proprie-bucuresti

 • O alternativa pentru acest apartament, poate fi si o locuinta din zona Constantin Brancoveanu, cu o suprafata de 63 mp, cu terasa, curte proprie de 40 mp si o boxa de 5 mp. Daca aveti copii, acest imobil va fi ideal pentru a isi consuma energia.

Contactati PremierImobiliare.ro pentru a achizitiona un apartament cu curte proprie

Cea mai simpla modalitate de a va cumpara unul dintre apartamentele cu curte proprie din Bucuresti care se afla la vanzare este sa apelati la dezvoltatorul PremierImobiliare.ro, care o sa va ajute in procesul de achizitionare, oferindu-va oportunitatea de a apela la ajutor financiar, de tipul Creditului Prima Casa, Imobiliar sau Ipotecar.

Daca doriti sa aflati mai multe, luati legatura cu PremierImobiliare.ro la numarul de telefon 0727 737 225.

PremierImobiliare.ro va pune la dispozitie apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti

PremierImobiliare.ro este o agentie imobiliara care dispune de apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti, zona de Sud a Bucurestiului, in cartiere precum: Oltenitei, Berceni, Metalurigiei – Obregia, Brancoveanu, Vacaresti, Popesti Leordeni, Giurgiului.

apartament-2-camere

Apartamentele noi de 2 camere se regasesc intr-o oferta generoasa in cadrul site-ului oficial PremierImobiliare.ro. Clientii care au apelat la serviciile acestei agentii s-au declarat foarte multumiti de raportul calitate-pret, iar astazi detin apartamente noi de 2 camenere, si nu numai, in ansambluri rezidentiale plasate in cartiere civilizate in zona de Sud a Bucurestiului.

Un apartament nou cu 2 camere este o mare realizare a vietii, in special datorita faptului ca acestea pot fi daruite copiilor. Achizitionand un apartament nou de 2 camere in Bucuresti investiti, de fapt, in viitorul si amintirile dumneavoastra si ale copiilor dumneavoastra.

Pe langa aceste apartamente de 2 camere, PremierImobiliare.ro va pune la dispozitie si alte tipuri de case si apartamente:

 • Garsoniere – acestea dispun de preturi accesibile si, la fel ca apartamentele de 2 camere, sunt noi si amplasate in zona civilizata a Bucurestiului, in zona de Sud
 • Apartamente cu 3 si 4 camere – amplasate in ansambluri rezidentiale, aceste apartamente au un design modern si se bucura de preturi avantajoase
 • Penthouse – pentru ca gusturile difera, Premier Imobiliare va pune la dispozitie si aceste apartamente de lux numite penthouse
 • Case si vile – cei ce prefera casele pe pamant in locul apartamentelor pot alege vile duplex, vile cuplate, vile single sau alte tipuri de case si vile

Indiferent de dorintele si nevoile dumneavoastra in cadrul site-ului de prezentare al agentiei Premier Imobiliare veti regasi oferte avantajoase si posibilitatea de achizitionare a casei visurilor.

Construiti-va viitorul intr-un apartament nou cu 2 camere in Bucuresti

apartamente 2 camere bucuresti

Toata lumea isi doreste sa se poata bucura de intimitate si de un spatiu in care sa se regaseasca. Toata lumea isi doreste sa transforme dintr-o casa o acasa si sa investeasca amintiri, sentimente si bucurii. Pentru ca toate acestea sa se indeplineasca aveti nevoie, in primul rand, de o oferta buna si de un apartament nou, in care nimeni nu a mai stat vreodata, care sa fie amplasat intr-o zona civilizata si intr-un ansamblu rezidential modern, construit din materiale de calitate superioara, in acest registru se incadreaza perfect apartamentele de 2 camere din Bucuresti oferite de agentia imobiliara Premier Imobiliare.

Construiti-va viitorul intr-unul din apartamentele noi de 2 camere din Bucuresti in zona de sud de care PremierImobiliare.ro dispune. In plus, aceste oferte regasite pe site sunt direct de la dezvoltator, acest lucru insemnand ca agentia imobiliara Premier Imobiliare dispune de apartamente cu 2 camere in Bucuresti la preturi avantajoase.

Inainte de achizitionare a apartamentului de 2 camere in Bucuresti informati-va despre oferte

apartamente 2 camere

In cadrul site-ului PremierImobiliare.ro veti regasi toate detaliile despre apartamentele noi de 2 camere din Bucuresti, cat si despre ofertele venite direct de la dezvoltator.

Accesati site-ul oficial PremierImobiliare.ro pentru a va achizitiona unul dintre apartamentele noi de 2 camere din Bucuresti. De asemenea, puteti suna la call center-ul acestei agentii imobiliare: 0727 737 225 sau puteti utiliza adresa de e-mail: office@premierimobiliare.ro.

Apartamentele din Splaiul Independentei de 3 camere: caminul oferit de Novum Invest

Apartamentele aflate la vanzare in Splaiul Independentei, cu 3 camere, se afla plasate intr-o zona foarte apropiata de centrul Bucurestiului, mai exact Cotroceni, Grozavesti, Crangasi, Eroilor, Regie. Fiind unul dintre proiectele dezvoltatorului imobiliar Novum Invest care se afla in desfasurare, ansamblul rezidential din Splaiul Independentei este perfect pentru cei care vor sa se mute intr-un apartament mai mare, spatios, care sa le ofere toata intimitatea de care au nevoie. Asadar, toti cei interesati de achizitionarea unui apartament din Splaiul Independentei cu 3 camere se pot baza pe profesionalismul si experienta cu care Novum Invest vine in intampinare, de fiecare data.

apartamente noi splaiul independentei 3 camere

Avantajele apartamentelor din Splaiul Independentei cu 3 camere

In primul rand, trebuie amintita experienta pe care Novum Invest o are in domeniul imobiliar, de peste 7 ani de zile. In cele 8 proiecte finalizate si inca 4 aflate in lucru, Novum Invest poate fi recomandat drept partenerul de incredere pentru toti cei care cauta un camin stabil, perfect pentru intemeierea unei familii. Si cum orice cuplu tanar planuieste sa aiba si copii, este bine ca la achizitionarea unui apartament nou sa se tina cont de acest lucru. Cele mai potrivite sunt apartamentele noi din Splaiul Independentei cu 3 camere, pentru ca sunt noi, spatioase si vor reprezenta, in viitorul apropiat, locul ideal in care se pot creste si copiii.

 • Pana acum, NovumInvest.ro a pus la dispozitia celor interesati de o locuinta noua peste 300 de apartamente, atat in regim de vanzare, cat si de inchiriere. Apartamentele din Splaiul Independentei cu 3 camere sunt moderne, primitoare si, totodata, elegante.
 • Materialele de constructie din care sunt realizate apartamentele oferite de Novum Invest sunt de cea mai buna calitate, oferind stabilitate cladirii. Cu o structura de rezistenta foarte buna, imobilele fac fata la orice solicitari statice si dinamice, cat si seismice.
 • Preturile apartamentelor de vanzare in Splaiul Independentei de 3 camere variaza in functie de suprafata aleasa de client.
 • Finisajele interioare sunt alese de client, pentru ca fiecare sa isi poata amenaja locuinta, dupa cum doreste. Se poate alege parchetul din lemn stratificat sau laminat, in functie de proiect, dar si faianta sau gresia dorita.
 • Absolut toate apartamentele noi din Splaiul Independentei de 3 camere au sisteme termice si sisteme sanitare proprii. Fiind de cea mai buna calitate, viitorii locatari nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste eventualele probleme de acest tip, care pot aparea, pe viitor.

apartamente splaiul independentei 3 camere

Apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei cu 3 camere: acces rapid la mijloacele de transport

Fiind localizate in zone aproape de centrul Capitalei, locatarii vor ajunge rapid la mijloacele de transport in comun, supermarketuri, centre comerciale, dar si alte locatii care le sunt utile.

NovumInvest.ro nu percepe comision de achizitie la cumpararea unui apartament nou din zona Politehnica. Achizitia se poate face prin plata Cash, credit ipotecar, credit “Prima Casa ori prin parteneriat cu BCR.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele de 3 camere din Splaiul Independentei, puteti intra pe site-ul NovumInvest.ro sau sa sunati la 0722 434 557 ori 0723 551 494.

apartament de vanzare splaiul independentei 3 camere

CubicResidence.com are cele mai avantajoase preturi pentru apartamentele de vanzare din Prelungirea Ghencea

Dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com este cel care a pus bazele complexului rezidential Cubic 6 din Prelungirea Ghencea, in cadrul caruia se afla cele mai moderne apartamente cu patru camere. Aceste apartamente care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea sunt foarte cautate de catre bucuresteni, datorita faptului ca cei mai buni arhitecti au ajutat la ridicarea cladirilor din care aceste imobile fac parte.

Ce avantaje va ofera apartamentele din Prelungirea Ghencea?

IMG_7930

Zona din Prelungirea Ghencea este ideala pentru persoanele care isi doresc sa se mute intr-un mediu mai curat si mai linistit. Situat la o distanta de 10 minute de mers cu masina de zona Militari, acest complex rezidential este cea mai buna alegere, daca sunteti in cautarea unor apartamente care beneficiaza de toate finisajele exterioare si interioare. In plus, daca doriti sa vedeti cum arata Cubic 6 puteti accesa acest link care va va trimite catre un scurt video.

A detine o locuinta in Prelungirea Ghencea inseamna sa profitati de foarte multe avantaje:

 • Aceste apartamente din judetul Ilfov, fiind situate in cadrul unui ansamblu rezidential, sunt foarte sigure, pentru ca paza este permanenta, iar strainii nu au acces.
 • Strazile din complexul rezidential Cubic 6 sunt asfalte si luminate, asadar circulatia se desfasoara cu usurinta.

IMG_7837

 • De-a lungul intregului ansamblu exista un gard perimetral, care va asigura intimitatea.
 • Apartamentele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea sunt foarte spatioase, intrucat suprafata unui imobil depaseste 100 mp.
 • Avand in componenta lor cate patru camere, aceste apartamente sunt ideale pentru familiile cu mai multi copii.
 • Daca aveti copii si va doriti sa se dezvolte intr-un mediu propice, Prelungirea Ghencea este varianta perfecta, deoarece cei mici beneficiaza de locuri de joaca special amenajate pentru ei, in cadrul caror pot socializa sau lega prietenii.
 • Optati pentru aceste apartamente care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea si bucurati-va de aer curat.

Cine este Cubic Residence.com si de ce sa achizitionati un apartament in Prelungirea Ghencea?

IMG_7864

Cubic Residence.com este dezvoltatorul care si-a dorit sa dea un nou sens spatiilor locative, care gandeste diferit si care este atent la cele mai mici detalii, astfel incat viitorii proprietari ai apartamentelor sa beneficieze de toate facilitatille.

Un apartament in Prelungirea Ghencea inseamna siguranta, liniste, curatenie, intimitate si dezvoltare armonioasa. Persoanele care vor alege un astfel de imobil se vor bucura de toate aceste lucruri si nu vor regreta nicio secunda alegerea facuta.

Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care puteti achizitiona apartamentele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea sau daca doriti sa aflati mai multe despre dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com, apelati numarul de telefon 0756 088 000 sau trimiteti un e-mail la adresa contact@cubicresidence.com.

Ansamblul rezidential – o alegere corecta datorita PremierImobiliare.ro

premier-imobiliareAnsamblul rezidential  a devenit, in ziua de astazi, o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un apartament nou. O solutie mai buna decat o locuinta intr-un vechi bloc ceausist, ansamblul rezidential ofera facilitati mult mai complexe, astfel incat agentia Premierimobiliare.ro ofera unitati locative in cele mai noi ansambluri rezidentiale, clientilor care vor calitate superioara si modernism.

Ansamblul rezidential cuprinde apartamente noi-noute, in care clientul nu mai trebuie sa investeasca pentru a inlocui faianta sparta, prizele defecte, becurile lipsa sau parchetul zgariat. Cat despre preturile de achizitie, Premierimobiliare.ro demonstreaza ca diferenta dintre un apartament intr-un bloc vechi si unul nou intr-un ansamblu rezidential aproape nu exista. Asa ca propune tuturor celor care isi doresc  o locuinta sa aleaga un apartament nou.

Complexul rezidential, avantajele unui client care stie ce ii convine

Compelxul rezidential are cateva avantaje de netagaduit, pe care un client le are in vedere atunci cand isi cumpara un apartament nou.

Premierimobiliare.ro prezinta pe larg toate avantajele pe care un viitor proprietar le are atunci cand decide sa opteze pentru un ansamblu rezidential  ca spatiu locativ:

ansamblu premier

 • Mijloacele de transport in comun sunt foarte accesibile;
 • Zona de amplasare este in asa fel aleasa incat sa poata fi legata de infrastructura capitalei;
 • Unitatile locative sunt racordate individual la utilitatile orasului, iar contorizarea lor se face separat;
 • Unitatile locative se predau in stadiul final, finisat, iar materialele sunt superioare calitativ;
 • Fiecare vila e dotata cu centrala termic aproprie;
 • Costurile de mentenanta sunt foarte scazute pentru proprietari.

Ansambluri rezidentiale foarte cautate pe piata imobiliara in ultimul timp

Premier Imobiliare.ro aduce in prim plan cateva dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din capitala Romaniei, invitand viitorii proprietari sa dea o raita pe site pentru a alege ceea ce li se potriveste in functie de propriile viziuni.

Astfel pot fi identificate urmatoarele ansambluri rezidentiale in Bucuresti:

ansamblu rezidential

 • Metropolitan City, o zona linistita, iluminata, cu drumuri asfaltate si infrastructura completa;
 • Pallady Avenue, design ultramodern, cai de acces rapidecatre centrul Bucurestiului;
 • Soleil Residence, pentru adeptii stilului minimalist sau traditional;
 • Escada Dristor, de remarcat prin aspectul modern, buna pozitionare, cu apartamente luminoase, spatioase, dotate;
 • Cavar Brancoveanu, cu bai complet mobilate ;
 • Amusso Residence Villas, cel mai nou complex de vile cuplate, compus din 8 unitati locative, fiecare dispunand de curte proprie;
 • Arena Apartamets, un complex de locuinte colective intime, cochete;
 • Class Residence, ansamblu rezidential format din 2 blocuri, compus din studiouri si apartamente de 2 sau 3 camere;
 • Red Rose Garden, care ofera mai mult spatiu prin gradina de 100 mp, un loc ideal pentru relaxare, dar si suficiente de locuri de parcare care sunt gratuite
 • David Residence, cu o amplasare foarte echilibrata, cai de acces rapide si facile catre centrul capitalei si catre toate locatiile de maxim interes etc.

Confort, intimitate, spatii verzi, alei, parculete, locuri de joaca pentru cei mici, la preturi decente, raportul foarte bun pret-achizitie reprezentand un motiv in plus pentru un viitor proprietar de a intra in posesia unui spatiu locativ, in unul dintre aceste ansambluri rezidentiale de vis.

 Pentru informatii suplimentare, clientii pot suna agentia Premierimobiliare.ro la numarul de telefon 0727737225 sau o pot contacta la e-mailul office@premierimobiliare.

Apartamentele noi din 13 Septembrie, de la NovumInvest.ro: cea mai buna investitie, pe termen lung

Apartamentele noi din 13 Septembrie vin in intampinarea celor care doresc sa se aseze la casa lor, pentru a nu mai sta cu parintii sau in chirie. Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest isi doreste ca oricine vrea sa faca acest pas sa il faca pe viata si sa fie multumit de decizia luata. In zona 13 Septembrie din Bucuresti au aparut ansambluri rezidentiale nou-noute, cu apartamente noi in sector 5 numai potrivite pentru familiile tinere sau pentru cei care vor sa inceapa o viata pe cont propriu.

Locuintele din 13 Septembrie de la Novum Invest reprezinta cel mai nou proiect al acestora

apartamente noi sectorul 5

Locuintele din 13 Septembrie sunt cel mai modern proiect de care se ocupa Novum Invest, la ora actuala. Novum Invest pastreaza aceleasi beneficii cu care si-a obisnuit clientii de pana acum, asa ca nu trebuie sa va faceti griji de nimic, ei ocupandu-se ca cei care doresc sa achizitioneze un apartament nou in Bucuresti sa faca cea mai potrivita alegere.

Exista cateva beneficii mari pe care le aveti alegand Novum Invest pentru cele mai bune oferte la apartamentele noi de vanzare in Bucuresti.

 • In primul rand, Novum Invest a realizat aceste ansambluri rezidentiale in cei 7 ani de experienta in domeniul imobiliar, cu acelasi profesionalism cu care si-a obisnuit clientii, de-a lungul timpului. Cu Novum Invest, tinerele cupluri vor avea spatiul mult visat, plin de confort, in care sa locuiasca cu placere.
 • Apartamentele noi din 13 Septembrie beneficiaza de o stabilitate si de o rezistenta maxime, avand o structura foarte buna. In cazul unui cutremur, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca apartamentele sunt foarte bine consolidate.
 • La apartamentele din 13 Septembrie pe care NovumInvest.ro le pune la vanzare au fost folosite cele mai calitative materiale de constructii. In plus, sunt echipate cu sisteme sanitare si termice proprii.

Apartamentul din 13 Septembrie de la Novum Invest poate fi finisat asa cum iti doresti

apartamente noi 13 septembrie

La apartamentele noi date spre vanzare in 13 Septembrie, Bucuresti, de catre dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, iti poti alege chiar tu ce finisaje de interior iti doresti. Astfel, nu vei fi nevoit sa schimbi finisajele, doar pentru ca nu sunt pe placul tau.

 • Ai comision de 0% la orice achizitie vei face, cand vine vorba de apartamente noi in sectorul 5 al Capitalei, prin dezvoltatorul imobiliar Novum Invest. Se poate plati prin mai multe metode, precum: cash, prin credit Prima Casa, printr-un parteneriat cu BCR sau prin credit ipotecar, iar pe NovumInvest.ro veti afla mai multe informatii referitoare la aceste metode de plata.
 • Pentru ca fiecare dintre noi are nevoie sa ajunga rapid la serviciu, la centrele comerciale, la scoli si altele asemenea, Novum Invest are grija ca tu sa fii aproape de acestea, printr-un acces rapid la mijloacele de transport in comun. In rest, daca dai o petrecere, poti apela la serviciile unei firme de catering din sectorul 5, care sa te ajute cu toate.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al dezvoltatorului imobiliar Novum Invest. Pentru orice intrebare, puteti suna la unul dintre numerele de telefon 0722 434 557 sau 0723 551 494, ori sa scrieti pe adresa de e-mail office@novuminvest.ro.

apartament nou de vanzare bucuresti

Ansamblurile rezidentiale de la Premier Imobiliare.ro sunt cele mai cautate din zona de sud

premier imobiliareAnsamblurile rezidentiale din portofoliul dezvoltatorului Premier Imobiliare sunt foarte cautate, in momentul de fata, deoarece sunt pozitionate intr-o zona foarte buna, care se afla intr-o continua expansiune, perfecta pentru cei ce se afla in cautarea unei noi locuinte.

Aceasta agentie imobiliara activeaza in acest domeniu de peste 20 de ani si-a format un portofoliu impresionant in care puteti gasi case si apartamente la cel mai bune preturi.

Complexele rezidentiale sunt preferatele bucurestenilor

Complexele rezidentiale de la Premier Imobiliare se afla printre preferatele bucurestenilor, deoarece acest dezvoltator imobiliar i-a obisnuit cu cele mai bune oferte pentru ansamblurile rezidentiale din Capitala. De-a lungul acestor zeci de ani de activitate, Premier Imobiliare a ajuns sa fie foarte cunoscut printre oameni, astfel ca si-a deschis sase sucursale, dintre care una se afla in Sectorul 3 si restul in Sectorul 4 si in Popesti-Leordeni.

complexe rezidentialApeland la serviciile acestei agentii, poti achizitiona rapid o locuinta intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale din portofoliu si vei avea numeroase avantaje, printre care si urmatoarele:

 • Aceasta este pe primul plan, atunci cand vorbim despre ansambluri rezidentiale, iar viitorii proprietari se vor simti astfel, deoarece vor beneficia de paza permanenta, iar accesul in cladire se va face doar pe baza unor cartele speciale.
 • Cei care aleg sa locuiasca intr-un complex rezidential se vor bucura de faptul ca vor avea liniste si nu vor fi deranjati de zgomotele externe, asa cum se intampla, de multe ori, in blocurile vechi.
 • Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care vor tine cont toti cei care sunt in cautarea unei noi locuinte. A locui intr-un ansamblu rezidential este o afacere, intrucat veti economisi mai multi bani, iar raportul calitate-pret este imbucurator.

Ansamblul rezidential – schimbarea de care ai nevoie

complex rezidential

Ansamblul rezidential nu este un moft, ci este o necesitate. Cei care locuiesc in cladiri vechi, mai ales in centrul Bucurestiului ar trebui sa opteze pentru o schimbare. Mutarea intr-un complex rezidential poate fi solutia ideala, deoarece veti beneficia de siguranta, de liniste si veti economisi bani, dar veti fi aproape si de gradinite, scoli, supermarket-uri, statii RATB si statii de metrou. Potrivite pentru familii, dar si pentru cei care isi doresc sa duca o viata linistita, ansamblurile rezidentiale care se afla in portofoliul Premier Imobiliare sunt foarte greu de refuzat.

Persoanele care isi doresc sa aiba parte de aceste avantaje si care isi doresc sa detina caminul mult visat, gasesc mai multe informatii pe pagina www.premierimobiliare.ro sau la numarul de telefon 0727 737 225.

10 motive pentru care sa alegeti complexul rezidential din Bragadiru de la Cubic Residence

Cubic Residence este cel mai apreciat dezvoltator imobiliar din acest domeniu, intrucat a ridicat ansambluri rezidentiale, in cadrul carora foarte multe persoane si-au gasit locuinta de vis.

De curand, acest dezvoltator a pus bazele Complexului Rezidential Cubic 6, situat in Bragadiru, la iesirea din Bucuresti, unde cererea pentru case si apartamente a fost semnificativa, datorita cladirilor ridicate de catre cei mai buni arhitecti.

De ce este atat de cautat acest ansamblu rezidential din Bragadiru?

Cubic Residence se caracterizeaza prin faptul ca, spre deosebire de concurenta, pune accent pe preferintele si pe nevoile clientilor sai, astfel incat ei sa beneficieze de cele mai bune locuinte. Iata cateva dintre motivele pentru care oamenii aleg acest complex rezidential din Bragadiru, in care se pot dezvolta armonios:

apartament cubic

 • Complexul Rezidential Cubic 6 este situat in apropierea Bucurestiului, la o distanta de aproximativ 15 minute de mers cu masina de AFI Palace Cotroceni.
 • Locuintele din acest complex se afla intr-o zona in care poluarea este semnificativ redusa, dar destul de aproape de Capitala, astfel incat cei ce se decid sa locuiasca in Bragadiru, sa nu petreaca mult timp in masina, atunci cand se indreapta spre serviciu.
 • Suprafata unei locuinte din Cubic 6 poate depasi 100 mp, ceea ce le face ideale petru familiile numeroase sau pentru cei ce isi doresc sa beneficieze de cat mai mult spatiu.

casa cubic

 • Locuintele din cadrul acestui ansamblu rezidential au fost construite de cei mai buni arhitecti, ceea ce inseamna ca fiecare detaliu a fost luat in calcul, reusind sa dea nastere unor cladiri solide si rezistente.
 • Cei ce vor alege sa se mute in Bragadiru vor beneficia de paza permanenta si se vor simti in siguranta.
 • Dezvoltatorul Cubic Residence va ofera locuinte la cheie, in cadrul carora va puteti bucura de toate finisajele interioare.
 • Casele si apartamentele din acest ansamblu rezidential au fost construite, astfel incat natura sa se imbine armonios cu ele, iar proprietarii sa se bucure de aer curat, oricand simt nevoia.
 • De asemenea, aceasta locatie este benefica si pentru cei ce au o familie si isi doresc ca micutii lor sa creasca intr-un mediu curat, deoarece sunt disponibile spatii de joaca special amenajate pentru copii, unde ei se pot distra si unde pot lega prietenii.
 • Unul dintre cele mai importante motive pentru care oamenii aleg acest complex rezidential sunt preturile foarte avantajoase. In comparatie cu locuintele din centrul Bucurestiului, raportul calitate-pret pentru casele si apartamentele din acest ansamblu sunt mai mult decat ideale.
 • Acest complex rezidential a avut la baza modelul american, care denota faptul ca un ansamblu rezidential este o mica comunitate, care se bazeaza pe incredere si pe prietenie.

Daca sunteti in cautarea unui nou loc in care sa va mutati, Complexul Rezidential Cubic 6 poate fi alegerea ideala. Casele si apartamentele ce au toate finisajele interioare isi asteapta noii proprietari, pentru a fi decorate dupa cele mai in voga trenduri.

Oferte imobiliare la casele noi din zona de sud a Bucurestiului direct de la Premier Imobiliare.ro

Zona de sud a Bucurestiului incepe sa fie cat mai des pe buzele cetatenilor acestui oras, deoarece ei sunt placut impresionati de faptul ca aceasta a cunoscut o mare dezvoltare, in ultimii ani. Judecand dupa faptul ca in urma cu 40 de ani, sudul era un simplu camp, pe care se aflau numai cateva locuinte, astazi este una dintre cele mai cautate locatii din intreaga Capitala. Unul dintre cei care a stiut ca aceasta zona va fi foarte dorita este si dezvoltatorul imobiliar Premier Imobiliare, ale carui baze au fost puse in urma cu peste 20 de ani.

Cele mai bune oferte la casele noi de vanzare, plus colaborare gratuita cu o firma de brokeraj

In toata aceasta perioada de timp, aceasta agentie imobiliara a reusit sa deschida sase sucursale, aflate in Sectorul 4, in Popesti-Leordeni si una singura in Sectorul 3. Daca veti alege sa studiati portofoliul celor de la Premier Imobiliare veti vedea ca detin numeroase unitati locative, care se afla la cele mai avantajoase preturi. Acest dezvoltator este liderul pietei de imobiliare in sud si are cele mai bune oferte la casele noi de vanzare din Bucuresti, iar ca si puncte de repere din zona intalnim zonele Brancoveanu, Tineretului, Oltenitei, Berceni, Giurgiului, Metalurgiei si Popesti-Leordeni.

casa premier

Agentia Premier Imobiliare isi pretuieste fiecare client si incearca sa le inteleaga nevoile, de aceea a optat pentru incheierea unui contract cu o firma de brokeraj din Bucuresti. Astfel, procesul de achizitionare a unei case care se afla la vanzare va fi mai facil, in special pentru ca aceasta firma va oferi cumparatorilor asistenta gratuita, in ceea ce priveste realizarea dosarului si depunerea acestuia la banca. Acest proces, care de multe ori este complicat, se va transforma intr-o simpla formalitate, intrucat Premier Imobiliare, cat si firma de brokeraj o sa va fie alaturi in fiecare moment. Simplificarea acestui proces de catre acest parteneriat intre firmele specializate, nu poate fi decat benefica pentru dumnevoastra, deoarece dumnevoastra veti avea urmatoarele avantaje:

 • Timp economisit
 • Fara stres
 • Mai putini bani scosi din buzunar
 • Consultanta gratuita

Daca sunteti doritori sa achizitionati o casa in zona de sud a Bucurestiului, dezvoltatorul Premier Imobiliare este aliatul potrivit, deoarece o sa va puna in legatura cu consultantii firmei de brokeraj, care o sa va faca o oferta personalizata, tinand, in permanenta, cont de veniturile dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul celor de la Premier Imobiliare, puteti trimite un e-mail la adresa office@premierimobiliare.ro sau, daca preferati, puteti suna la numarul de telefon 0727 737 225.

Dezvoltatorul Premier Imobiliare este cheia care o sa va aduca mai aproape de casa pe care v-ati dorit-o atat de mult!

Apartamente noi de vanzare in Berceni, de la Premier Imobiliare

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, Premier Imobiliare este dezvoltatorul principal al zonei de sud din Bucuresti, care are un portofoliu impresionant de unitati locative, ale caror preturi sunt foarte avantajoase.

In prezent, agentia imobiliara Premier Imobiliare detine sase sucursale in Capitala, dintre care cinci se afla in Sectorul 4 si Popesti-Leordeni si una se afla in Sectorul 3, astfel ea a reusit sa se faca remarcata pe piata romaneasca.

De ce sa alegeti noile apartamente care se afla la vanzare in Berceni, de la Premier Imobiliare?

premier-imobiliare

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru aceasta zona de sud, datorita faptului ca, s-au saturat de aglomeratia orasului si incearca sa evadeze, sa inspire un aer mai curat, insa, in acelasi timp, sa nu fie foarte departe de centru. Daca in trecut zona de sud nu avea foarte multi locuitori, acum oferta, cat si cererea a crescut semnificativ, iar acest lucru se poate observa si pe pagina dezvoltatorului imobiliar, care are noi oferte de vanzare ale apartamentelor din Berceni, care sunt potrivite pentru orice buzunar.

 • Apartamentele sunt noi, ceea ce inseamna ca fiecare proprietar le poate decora dupa bunul plac
 • Veti plati mai putin pentru utilitati, deoarece contoarele si instalatiile sunt separate
 • Cei care vor dori sa achizitioneze aceste apartamente din Berceni vor beneficia de siguranta si de liniste

Premier Imobiliare ofera sprijin in achizitionarea noilor apartamente din Berceni care se afla la vanzare

Dezvoltatorul imobiliar din Bucuresti a incheiat un parteneriat cu firma de brokeraj financiar Help Credit, cu scopul de a va oferi toate serviciile de asistenta necesare pentu realizarea si depunerea dosarului la banca, iar totul va fi gratuit.

help credit si premier imobiliare

Odata ce veti apela la Premier Imobiliare, ei va vor pune in contact cu aceasta firma, care vor pune la dispozitia dumnevoastra unul dintre consilierii in materie de credite, pentru a discuta si pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii.

Consultantii de la Help Credit va vor face o oferta personalizata si va vor ajuta sa gasiti imprumutul care se potriveste nevoilor si veniturilor dumneavoastra si vor face ca intregul proces de aprobare sa fie lipsit de stres si cat mai simplu.

Cu ajutorul dezvoltatorului imobiliar si cu cel al firmei de brokeraj Help Credit, nu veti intampina nicio dificultate, iar intregul proces se va desfasura intr-un mod rapid, eficient si gratuit.

Apeland la agentia imobiliara Premier Imobiliare, veniturile dumnevoastra sunt in siguranta si veti face cele mai bune alegeri daca sunteti in cautarea unui apartament din zona Berceni.