Prima casa: 3 motive pentru a te muta intr-un bloc nou!

Tot mai multi tineri sunt in impas atunci cand vine vorba de accesarea unui credit si cumpararea unei locuinte, intrucat nu stiu daca sa se orienteze catre una intr-un bloc vechi sau catre un complex nou ridicat, dar situat la periferia orasului. Bineinteles, pentru acest credit mai intervine si clauza impusa de banci, cea conform careia sa acorda un imprumut mai mic pentru locuintele in blocuri mai vechi de 5 ani.

Presupunand ca si tu esti in impas si nu stii care este cea mai buna solutie pentru tine, momentan, in acest articol vei gasi 3 motive simple pentru care este mai bine sa alegi un apartament intr-un complex rezidential nou.

Iata cele mai importante motive pentru care sa alegi o locuinta intr-un bloc nou:

 1. Un complex nou va fi plin de tineri.

Sigur ca mutandu-te intr-un bloc nou, o sa ai parte de vecini de aceeasi varsta cu tine sau cel putin apropiata, care isi doresc sa aiba un trai linistit. Eventual, cei mai multi vor avea si copii. De asemenea, vizitand un complex intr-o zona la marginea Bucurestiului, o sa iti dai seama ca este foarte multa liniste, spre deosebire de galagia pe care esti nevoit sa o suporti daca stai la bulevard. De exemplu, poti sa te orientezi catre un complex rezidential in Bucuresti, sector 3, caci in sectorul verde al Capitalei o sa gasesti linistea si confortul de care ai nevoie.

  2. Materialele folosite pentru construire sunt de calitate.

O locuinta intr-un bloc vechi nu va avea aceeasi rezistenta in cazul unor dezastre naturale, precum una intr-un bloc nou, iar acest fapt se datoreaza materialelor folosite pentru construire, care sunt dintre cele mai bune. Astfel, daca vrei si tu sa te muti in cea mai cautata zona din sectorul verde, gasesti aici garsoniere noi in sectorul 3, dar si apartamente cu doua sau trei camere. Tine cont insa, ca alegand o garsoniera, o sa platesti o rata mai mica si pe mai putini ani, mai ales daca iti faci creditul singur.

3. Apartamentele vechi necesita reconditionare.

Sigur ca un apartament vechi nu o sa arate niciodata ca unul nou. In timp ce pentru cel din urma o sa ai posibilitatea, daca il gasesti din timp, sa vobesti cu constructorul pentru alegerea finisajelor, la cel vechi o sa iti dai seama ca vei avea mult de alergat pentru a le gasi pe cele mai bune raportandu-te la calitate si pret. Mai mult, reconditionarea o sa te streseze foarte mult. Te intrebi de ce? Afla ca pentru aceasta o sa ai nevoie de un electrician, de un instalator si de o echipa de muncitori si vei fi nevoit sa stai dupa fiecare in parte. Acestia nu numai ca vor deranja vecinii si este posibil sa ai parte si de incidente, precum inundatii sau chiar chemarea politiei, ci vor costa si foarte multi bani. Fara o rezerva de aproximativ 10.000 de euro, nu iti face ganduri de renovare!

Asadar, alege o locuinta intr-un bloc nou pentru a evita renovarea uneia in bloc vechi, pentru a fi inconjurat de tineri, dar si pentru a avea siguranta materialelor folosite in construire.

50% din tranzacțiile imobiliare au loc în continuare prin Programul Prima Casă

Dezvoltatorii imobiliari salută recenta decizie a Executivului de a suplimenta cu 175,5 milioane lei garanţiile pentru Prima Casă în 2017, după ce, la finalul lunii ianuarie, anunțase o posibilă reducere cu 15% față de anul trecut a plafonului pentru garanțiile acordate.

Programul Prima Casă rămâne locomotiva pieței imobiliare care, la rândul ei, continuă să aibă o pondere importantă în produsul intern brut, de 9%. În 2014, ponderea în PIB a fost de 10%. Previziunile de creștere economică pentru 2017 variază între 3,4-3,7%, dar economia încă are nevoie de sprijin, inclusiv prin susținerea sectorului imobiliar. Deficitul bugetar ar putea trece de 3% în 2017, în vreme ce reformele rămân modeste. Prima Casă rămâne un sprijin real pentru economie.

“Grație Programului Prima Casă românii cheltuie mai puțin cu imobilul pe care îl achiziționează. Banii rămași în coșul lor zilnic sunt redirecționați către consum. Comerțul are nevoie de aceste sume. Autoritățile anunțau, recent, că un patron din cinci are în plan să reducă numărul de angajați din comerț în următoarele luni. La fel și în domeniul construcțiilor, care poate fi susținut tot prin Prima Casă. În noiembrie 2016, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 13,3% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015.”, a declarat Marius Nicola, director general al companiei Premium – Conlux Development.

Prima Casă atrâge după sine dezvoltarea tuturor segmentelor din real estate deoarce dezvoltatorii imobiliari își proiectează afacerile și noile ansambluri rezidențiale în jurul acestui program de vreme ce peste jumătate din tranzacțiile de pe piața imobiliară au loc prin Prima Casă.

“Tranzacțiile prin Prima Casă reprezintă aproximativ 50% din tranzacțiile companiei Premium. Acest program ajută în continuare dezvoltatorii, clienții și băncile.”, a adăugat Marius Nicola, director general al companiei Premium – Conlux Development.

Lansat în anul 2009 pentru a susține piața imobiliară în plină criză financiar-economică, programul Prima Casă a contribuit masiv la dezvoltarea de noi ansambluri rezidențiale. Până în octombrie 2016, prin Prima Casă au fost acordate garanții de aproximativ 34 miliarde lei.

Conlux Development este dezvoltatorul ansamblurilor rezidenţiale Premium North Lane și Premium Regie, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul construcţiilor şi dezvoltărilor imobiliare. Premium Regie este un complex rezidenţial aflat în construcție. Apartamentele Premium sunt concepute să reziste la cutremure de peste 8 grade Richter şi să poată fi revândute la aceeaşi valoare sau chiar la una mai mare. Valoarea Zonei Regie este deja în crestere după ce fondul de investiţii CA Immo a demarat construcția unui centru de birouri format din două turnuri de 12 şi 16 etaje, situat la intersecţia Bulevardului Splaiul Independenţei cu Şoseaua Orhideelor.  Lucrarea urmează să fie finalizată anul acesta.  Complexul Premium North Lane oferă locuinţe de lux, mobilate, în zona de corporaţii din nordul Bucureştiului.

Noul trend pe piata imobiliara in 2017: apartamentele cu doua camere vor fi schimbate pentru cele cu trei camere.

Romanii vor mai mult spatiu.

Apartamentele noi, cu trei camere, isi vor gasi cumparatori anul acesta si in randul persoanelor care au deja un apartament cu doua camere, dar care doresc o schimbare, un spatiu mai larg, mai mult confort, sustine Marius Nicola, director general al companiei Premium – Conlux Development. Programul Prima Casa a favorizat vanzarea apartamentelor mai mici in 2016. Potentialii cumparatori au incept insa sa se interseze mai mult decat in trecut de apartamentele cu trei camere dupa ce Executivul a anuntat ca va garanta cu 50%, in loc de 40%, imprumuturile pentru locuintele mai noi de cinci ani. Pretul unui apartament nou, cu trei camere, variaza intre 92.000 euro si 120.000 euro, pentru suprafete intre 85-122 de metri pastrati construiti.  

Un 2016 pozitiv aduce o crestere, dar usoara, a preturilor apartamentelor in 2017

 • Cum s-a prezentat anul 2016 pe piata imobiliara?

Marius Nicola, director general al companiei Premium – Conlux Development: A fost un an bun! Romanii au fost interesati de la inceput de tranzactiile imobiliare si si-au pastrat interesul pe tot parcursul anului. S-a observat faptul ca decizia de cumparare nu a fost imediata. Oamenii au stat si au analizat destul de atent ofertele si, mai ales, si-au analizat in detaliu si posibilitatile financiare, dar totul s-a concretizat pentru ca lumea a cumparat.

 • Ce tipuri de apartamente au fost tranzactionate cel mai bine anul trecut?

Marius Nicola: In 2016, s-au vandut cel mai bine apartamentele cu suprafete mici – garsonierele, apartamentele cu doua si trei camere, dar intr-o proportie mai mica in cazul acestora din urma. 2016 a fost anul apartamentelor mici, probabil si datorita faptului ca jumatate din achizitii au avut loc prin intermediul Programului Prima Casa.

 • Apreciati ca va continua acest trend si in 2017?

Marius Nicola:  Da, cred ca acest trend va continua anul acesta! Vor avea cautare in continuare apartamentele mici. Poate va creste putin ponderea apartamentelor cu trei camere.

 • 2016 a fost un an de bun augur pe piata imobiliara, cu 14.000 de apartamente vandute, un nivel record al ultimilor 10 ani. Dezvoltatorii au demarat noi proiecte. Apreciati ca vom asista la cresteri si in 2017?

Marius Nicola: Da, dar nu cred ca va fi o crestere ca numar de unitati vandute, ci o trecere spre apartamentele putin mai mari deoarece romanii au mai multa incredere in potentialul lor financiar. Vor incepe sa cumpere si cei care doresc o schimbare a apartamentului, respectiv un spatiu mai mare. Vom asista la o trecere de la doua la trei camere pe fondul maririi numarului de persoane in cadrul unei familii si a dorintei de imbunatatire a conditiilor de trai. Uniii romani vor dori sa se mute dintr-un bloc vechi intr-un bloc nou pentru ca stabilitatea economica a revigorat curajul spre achizitii importante, spre schimbari majore.

 • Apreciati ca mai sunt justificate temerile conform carora preturile ar putea exploda la nivelurile din 2007-2008?

Marius Nicola: Pretul de ofertare va creste cu siguranta datorita faptului ca 2016 a fost un an bun pentru piata imobiliara si este firesc ca lumea sa incerce sa obtina putin mai mult. Sunt principii ale unei economii functionale. Dar nu vor mai fi cresteri asemanatoare anilor 2007-2008.

 • Ce plus credeti ca va aduce 2017 la profilul cumparatorilor?

Marius Nicola: Cumparatorii acorda o mai mare atentie calitatii constructiei, finisajelor, se documenteaza temeinic in legatura cu termenele de predare si de garantie. Dezvoltatorii care reusesc sa isi mentina reputatia prin calitatea apartamentelor ofertate sunt cei spre care se indreapta atentia romanilor acum. Cumparatorii vor spatii in blocuri noi, vor calitate si confort sporite chiar daca acest lucru presupune un efort financiar in plus pentru ei. Romanii vor sa traiasca nu doar bine, dar si frumos.

 • Ce pregateste compania Premium – Conlux Development pentru anul 2017?

Marius Nicola:  Va asiguram ca vor fi surprize frumoase pe care le vom anunta cat de curand si pentru care garantam.

 

Conlux Development este dezvoltatorul ansamblurilor rezidentiale Premium North Lane si Premium Regie, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor si dezvoltarilor imobiliare. Premium Regie este un complex rezidential aflat în constructie. Apartamentele Premium sunt concepute sa reziste la cutremure de peste 8 grade Richter si sa poata fi revandute la aceeasi valoare sau chiar la una mai mare. Valoarea Zonei Regie este deja in crestere dupa ce fondul de investitii CA Immo a demarat construcția unui centru de birouri format din doua turnuri de 12 si 16 etaje, situat la intersectia Bulevardului Splaiul Independentei cu Soseaua Orhideelor.  Lucrarea urmeaza sa fie finalizata anul acesta.  Complexul Premium North Lane ofera locuinţe de lux, mobilate, in zona de corporatii din nordul Bucurestiului.

 

 

 

 

 

 

Cea mai diversificata oferta pentru apartamentele cu curte proprie o gasiti pe PremierImobiliare.ro

Doriti sa va imbunatatiti nivelul de trai si sunteti in cautarea celor mai deosebite locuinte, insa nu stiti daca va doriti sa va mutati intr-o casa sau intr-un apartament? Dezvoltatorul PremierImobiliare.ro va ofera cea mai buna solutie si imbina cele doua locuinte intr-una singura. Astfel, aceasta agentie va invita sa alegeti apartamentele cu curte proprie disponibile aici, la cele mai avantajoase preturi, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de un camin perfect.

PremierImobiliare.ro este cea mai veche agentie imobiliara din Capitala si activeaza in acest domeniu de mai bine de 20 de ani, timp in care a deschis sase sucursale, in Sectorul 3 si 4 si in Popesti Leordeni si si-a intocmit unul dintre cele mai diversificate portofolii, cu locuinte noi care se afla la vanzare in zona de sud a Bucurestiului.

Cele mai avantajoase oferte pentru imobilele cu curte proprie din Bucuresti

Acest dezvoltator imobiliar detine, in portofoliul sau, apartamente in zone precum Brancoveanu, Metalurgiei, Oltenitei, Piata Sudului, Tineretului sau Popesti Leordeni, care se afla intr-o continua dezvoltare si in cadrul carora veti avea acces la toate facilitatile, incluzand statii RATB si de metrou, magazine sic entre comerciale, banci, farmacii, gradinite si scoli.

Pe site-ul PremierImobiliare.ro puteti consulta ofertele pentru locuintele care au curti proprii si le puteti alege pe cele care vi se par cele mai avantajoase. Mai jos puteti vedea cateva dintre apartamentele de acest tip pentru care ati putea opta:

apartamente-curte-proprie

 • Apartament cu 2 camere in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida, care are o suprafata de 55 mp, in timp ce curtea masoara 36 mp, fiind perfect pentru cei care isi doresc o locuinta spatioasa, dar si o gradina amenajata intr-un mod inedit. Acest imobil este intr-o stare exceptionala si face parte dintr-o unitate locativa noua si rezistenta.

apartament-curte-proprie

 • Daca va doriti mai mult spatiu, alegeti un apartament cu 3 camere cu curte proprie, perfect pentru intemeierea si cresterea unei familii. Situat in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie 1918, acest imobil se afla in apropiere de centre comerciale precum Auchan Metro, Jumbo, de scoli, de gradinite si de piete.

apartament-curte-proprie-bucuresti

 • O alternativa pentru acest apartament, poate fi si o locuinta din zona Constantin Brancoveanu, cu o suprafata de 63 mp, cu terasa, curte proprie de 40 mp si o boxa de 5 mp. Daca aveti copii, acest imobil va fi ideal pentru a isi consuma energia.

Contactati PremierImobiliare.ro pentru a achizitiona un apartament cu curte proprie

Cea mai simpla modalitate de a va cumpara unul dintre apartamentele cu curte proprie din Bucuresti care se afla la vanzare este sa apelati la dezvoltatorul PremierImobiliare.ro, care o sa va ajute in procesul de achizitionare, oferindu-va oportunitatea de a apela la ajutor financiar, de tipul Creditului Prima Casa, Imobiliar sau Ipotecar.

Daca doriti sa aflati mai multe, luati legatura cu PremierImobiliare.ro la numarul de telefon 0727 737 225.

PremierImobiliare.ro va pune la dispozitie apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti

PremierImobiliare.ro este o agentie imobiliara care dispune de apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti, zona de Sud a Bucurestiului, in cartiere precum: Oltenitei, Berceni, Metalurigiei – Obregia, Brancoveanu, Vacaresti, Popesti Leordeni, Giurgiului.

apartament-2-camere

Apartamentele noi de 2 camere se regasesc intr-o oferta generoasa in cadrul site-ului oficial PremierImobiliare.ro. Clientii care au apelat la serviciile acestei agentii s-au declarat foarte multumiti de raportul calitate-pret, iar astazi detin apartamente noi de 2 camenere, si nu numai, in ansambluri rezidentiale plasate in cartiere civilizate in zona de Sud a Bucurestiului.

Un apartament nou cu 2 camere este o mare realizare a vietii, in special datorita faptului ca acestea pot fi daruite copiilor. Achizitionand un apartament nou de 2 camere in Bucuresti investiti, de fapt, in viitorul si amintirile dumneavoastra si ale copiilor dumneavoastra.

Pe langa aceste apartamente de 2 camere, PremierImobiliare.ro va pune la dispozitie si alte tipuri de case si apartamente:

 • Garsoniere – acestea dispun de preturi accesibile si, la fel ca apartamentele de 2 camere, sunt noi si amplasate in zona civilizata a Bucurestiului, in zona de Sud
 • Apartamente cu 3 si 4 camere – amplasate in ansambluri rezidentiale, aceste apartamente au un design modern si se bucura de preturi avantajoase
 • Penthouse – pentru ca gusturile difera, Premier Imobiliare va pune la dispozitie si aceste apartamente de lux numite penthouse
 • Case si vile – cei ce prefera casele pe pamant in locul apartamentelor pot alege vile duplex, vile cuplate, vile single sau alte tipuri de case si vile

Indiferent de dorintele si nevoile dumneavoastra in cadrul site-ului de prezentare al agentiei Premier Imobiliare veti regasi oferte avantajoase si posibilitatea de achizitionare a casei visurilor.

Construiti-va viitorul intr-un apartament nou cu 2 camere in Bucuresti

apartamente 2 camere bucuresti

Toata lumea isi doreste sa se poata bucura de intimitate si de un spatiu in care sa se regaseasca. Toata lumea isi doreste sa transforme dintr-o casa o acasa si sa investeasca amintiri, sentimente si bucurii. Pentru ca toate acestea sa se indeplineasca aveti nevoie, in primul rand, de o oferta buna si de un apartament nou, in care nimeni nu a mai stat vreodata, care sa fie amplasat intr-o zona civilizata si intr-un ansamblu rezidential modern, construit din materiale de calitate superioara, in acest registru se incadreaza perfect apartamentele de 2 camere din Bucuresti oferite de agentia imobiliara Premier Imobiliare.

Construiti-va viitorul intr-unul din apartamentele noi de 2 camere din Bucuresti in zona de sud de care PremierImobiliare.ro dispune. In plus, aceste oferte regasite pe site sunt direct de la dezvoltator, acest lucru insemnand ca agentia imobiliara Premier Imobiliare dispune de apartamente cu 2 camere in Bucuresti la preturi avantajoase.

Inainte de achizitionare a apartamentului de 2 camere in Bucuresti informati-va despre oferte

apartamente 2 camere

In cadrul site-ului PremierImobiliare.ro veti regasi toate detaliile despre apartamentele noi de 2 camere din Bucuresti, cat si despre ofertele venite direct de la dezvoltator.

Accesati site-ul oficial PremierImobiliare.ro pentru a va achizitiona unul dintre apartamentele noi de 2 camere din Bucuresti. De asemenea, puteti suna la call center-ul acestei agentii imobiliare: 0727 737 225 sau puteti utiliza adresa de e-mail: office@premierimobiliare.ro.

Apartamentele din Splaiul Independentei de 3 camere: caminul oferit de Novum Invest

Apartamentele aflate la vanzare in Splaiul Independentei, cu 3 camere, se afla plasate intr-o zona foarte apropiata de centrul Bucurestiului, mai exact Cotroceni, Grozavesti, Crangasi, Eroilor, Regie. Fiind unul dintre proiectele dezvoltatorului imobiliar Novum Invest care se afla in desfasurare, ansamblul rezidential din Splaiul Independentei este perfect pentru cei care vor sa se mute intr-un apartament mai mare, spatios, care sa le ofere toata intimitatea de care au nevoie. Asadar, toti cei interesati de achizitionarea unui apartament din Splaiul Independentei cu 3 camere se pot baza pe profesionalismul si experienta cu care Novum Invest vine in intampinare, de fiecare data.

apartamente noi splaiul independentei 3 camere

Avantajele apartamentelor din Splaiul Independentei cu 3 camere

In primul rand, trebuie amintita experienta pe care Novum Invest o are in domeniul imobiliar, de peste 7 ani de zile. In cele 8 proiecte finalizate si inca 4 aflate in lucru, Novum Invest poate fi recomandat drept partenerul de incredere pentru toti cei care cauta un camin stabil, perfect pentru intemeierea unei familii. Si cum orice cuplu tanar planuieste sa aiba si copii, este bine ca la achizitionarea unui apartament nou sa se tina cont de acest lucru. Cele mai potrivite sunt apartamentele noi din Splaiul Independentei cu 3 camere, pentru ca sunt noi, spatioase si vor reprezenta, in viitorul apropiat, locul ideal in care se pot creste si copiii.

 • Pana acum, NovumInvest.ro a pus la dispozitia celor interesati de o locuinta noua peste 300 de apartamente, atat in regim de vanzare, cat si de inchiriere. Apartamentele din Splaiul Independentei cu 3 camere sunt moderne, primitoare si, totodata, elegante.
 • Materialele de constructie din care sunt realizate apartamentele oferite de Novum Invest sunt de cea mai buna calitate, oferind stabilitate cladirii. Cu o structura de rezistenta foarte buna, imobilele fac fata la orice solicitari statice si dinamice, cat si seismice.
 • Preturile apartamentelor de vanzare in Splaiul Independentei de 3 camere variaza in functie de suprafata aleasa de client.
 • Finisajele interioare sunt alese de client, pentru ca fiecare sa isi poata amenaja locuinta, dupa cum doreste. Se poate alege parchetul din lemn stratificat sau laminat, in functie de proiect, dar si faianta sau gresia dorita.
 • Absolut toate apartamentele noi din Splaiul Independentei de 3 camere au sisteme termice si sisteme sanitare proprii. Fiind de cea mai buna calitate, viitorii locatari nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste eventualele probleme de acest tip, care pot aparea, pe viitor.

apartamente splaiul independentei 3 camere

Apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei cu 3 camere: acces rapid la mijloacele de transport

Fiind localizate in zone aproape de centrul Capitalei, locatarii vor ajunge rapid la mijloacele de transport in comun, supermarketuri, centre comerciale, dar si alte locatii care le sunt utile.

NovumInvest.ro nu percepe comision de achizitie la cumpararea unui apartament nou din zona Politehnica. Achizitia se poate face prin plata Cash, credit ipotecar, credit “Prima Casa ori prin parteneriat cu BCR.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele de 3 camere din Splaiul Independentei, puteti intra pe site-ul NovumInvest.ro sau sa sunati la 0722 434 557 ori 0723 551 494.

apartament de vanzare splaiul independentei 3 camere

CubicResidence.com are cele mai avantajoase preturi pentru apartamentele de vanzare din Prelungirea Ghencea

Dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com este cel care a pus bazele complexului rezidential Cubic 6 din Prelungirea Ghencea, in cadrul caruia se afla cele mai moderne apartamente cu patru camere. Aceste apartamente care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea sunt foarte cautate de catre bucuresteni, datorita faptului ca cei mai buni arhitecti au ajutat la ridicarea cladirilor din care aceste imobile fac parte.

Ce avantaje va ofera apartamentele din Prelungirea Ghencea?

IMG_7930

Zona din Prelungirea Ghencea este ideala pentru persoanele care isi doresc sa se mute intr-un mediu mai curat si mai linistit. Situat la o distanta de 10 minute de mers cu masina de zona Militari, acest complex rezidential este cea mai buna alegere, daca sunteti in cautarea unor apartamente care beneficiaza de toate finisajele exterioare si interioare. In plus, daca doriti sa vedeti cum arata Cubic 6 puteti accesa acest link care va va trimite catre un scurt video.

A detine o locuinta in Prelungirea Ghencea inseamna sa profitati de foarte multe avantaje:

 • Aceste apartamente din judetul Ilfov, fiind situate in cadrul unui ansamblu rezidential, sunt foarte sigure, pentru ca paza este permanenta, iar strainii nu au acces.
 • Strazile din complexul rezidential Cubic 6 sunt asfalte si luminate, asadar circulatia se desfasoara cu usurinta.

IMG_7837

 • De-a lungul intregului ansamblu exista un gard perimetral, care va asigura intimitatea.
 • Apartamentele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea sunt foarte spatioase, intrucat suprafata unui imobil depaseste 100 mp.
 • Avand in componenta lor cate patru camere, aceste apartamente sunt ideale pentru familiile cu mai multi copii.
 • Daca aveti copii si va doriti sa se dezvolte intr-un mediu propice, Prelungirea Ghencea este varianta perfecta, deoarece cei mici beneficiaza de locuri de joaca special amenajate pentru ei, in cadrul caror pot socializa sau lega prietenii.
 • Optati pentru aceste apartamente care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea si bucurati-va de aer curat.

Cine este Cubic Residence.com si de ce sa achizitionati un apartament in Prelungirea Ghencea?

IMG_7864

Cubic Residence.com este dezvoltatorul care si-a dorit sa dea un nou sens spatiilor locative, care gandeste diferit si care este atent la cele mai mici detalii, astfel incat viitorii proprietari ai apartamentelor sa beneficieze de toate facilitatille.

Un apartament in Prelungirea Ghencea inseamna siguranta, liniste, curatenie, intimitate si dezvoltare armonioasa. Persoanele care vor alege un astfel de imobil se vor bucura de toate aceste lucruri si nu vor regreta nicio secunda alegerea facuta.

Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care puteti achizitiona apartamentele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea sau daca doriti sa aflati mai multe despre dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com, apelati numarul de telefon 0756 088 000 sau trimiteti un e-mail la adresa contact@cubicresidence.com.

Ansamblul rezidential – o alegere corecta datorita PremierImobiliare.ro

premier-imobiliareAnsamblul rezidential  a devenit, in ziua de astazi, o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un apartament nou. O solutie mai buna decat o locuinta intr-un vechi bloc ceausist, ansamblul rezidential ofera facilitati mult mai complexe, astfel incat agentia Premierimobiliare.ro ofera unitati locative in cele mai noi ansambluri rezidentiale, clientilor care vor calitate superioara si modernism.

Ansamblul rezidential cuprinde apartamente noi-noute, in care clientul nu mai trebuie sa investeasca pentru a inlocui faianta sparta, prizele defecte, becurile lipsa sau parchetul zgariat. Cat despre preturile de achizitie, Premierimobiliare.ro demonstreaza ca diferenta dintre un apartament intr-un bloc vechi si unul nou intr-un ansamblu rezidential aproape nu exista. Asa ca propune tuturor celor care isi doresc  o locuinta sa aleaga un apartament nou.

Complexul rezidential, avantajele unui client care stie ce ii convine

Compelxul rezidential are cateva avantaje de netagaduit, pe care un client le are in vedere atunci cand isi cumpara un apartament nou.

Premierimobiliare.ro prezinta pe larg toate avantajele pe care un viitor proprietar le are atunci cand decide sa opteze pentru un ansamblu rezidential  ca spatiu locativ:

ansamblu premier

 • Mijloacele de transport in comun sunt foarte accesibile;
 • Zona de amplasare este in asa fel aleasa incat sa poata fi legata de infrastructura capitalei;
 • Unitatile locative sunt racordate individual la utilitatile orasului, iar contorizarea lor se face separat;
 • Unitatile locative se predau in stadiul final, finisat, iar materialele sunt superioare calitativ;
 • Fiecare vila e dotata cu centrala termic aproprie;
 • Costurile de mentenanta sunt foarte scazute pentru proprietari.

Ansambluri rezidentiale foarte cautate pe piata imobiliara in ultimul timp

Premier Imobiliare.ro aduce in prim plan cateva dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din capitala Romaniei, invitand viitorii proprietari sa dea o raita pe site pentru a alege ceea ce li se potriveste in functie de propriile viziuni.

Astfel pot fi identificate urmatoarele ansambluri rezidentiale in Bucuresti:

ansamblu rezidential

 • Metropolitan City, o zona linistita, iluminata, cu drumuri asfaltate si infrastructura completa;
 • Pallady Avenue, design ultramodern, cai de acces rapidecatre centrul Bucurestiului;
 • Soleil Residence, pentru adeptii stilului minimalist sau traditional;
 • Escada Dristor, de remarcat prin aspectul modern, buna pozitionare, cu apartamente luminoase, spatioase, dotate;
 • Cavar Brancoveanu, cu bai complet mobilate ;
 • Amusso Residence Villas, cel mai nou complex de vile cuplate, compus din 8 unitati locative, fiecare dispunand de curte proprie;
 • Arena Apartamets, un complex de locuinte colective intime, cochete;
 • Class Residence, ansamblu rezidential format din 2 blocuri, compus din studiouri si apartamente de 2 sau 3 camere;
 • Red Rose Garden, care ofera mai mult spatiu prin gradina de 100 mp, un loc ideal pentru relaxare, dar si suficiente de locuri de parcare care sunt gratuite
 • David Residence, cu o amplasare foarte echilibrata, cai de acces rapide si facile catre centrul capitalei si catre toate locatiile de maxim interes etc.

Confort, intimitate, spatii verzi, alei, parculete, locuri de joaca pentru cei mici, la preturi decente, raportul foarte bun pret-achizitie reprezentand un motiv in plus pentru un viitor proprietar de a intra in posesia unui spatiu locativ, in unul dintre aceste ansambluri rezidentiale de vis.

 Pentru informatii suplimentare, clientii pot suna agentia Premierimobiliare.ro la numarul de telefon 0727737225 sau o pot contacta la e-mailul office@premierimobiliare.

Apartamentele noi din 13 Septembrie, de la NovumInvest.ro: cea mai buna investitie, pe termen lung

Apartamentele noi din 13 Septembrie vin in intampinarea celor care doresc sa se aseze la casa lor, pentru a nu mai sta cu parintii sau in chirie. Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest isi doreste ca oricine vrea sa faca acest pas sa il faca pe viata si sa fie multumit de decizia luata. In zona 13 Septembrie din Bucuresti au aparut ansambluri rezidentiale nou-noute, cu apartamente noi in sector 5 numai potrivite pentru familiile tinere sau pentru cei care vor sa inceapa o viata pe cont propriu.

Locuintele din 13 Septembrie de la Novum Invest reprezinta cel mai nou proiect al acestora

apartamente noi sectorul 5

Locuintele din 13 Septembrie sunt cel mai modern proiect de care se ocupa Novum Invest, la ora actuala. Novum Invest pastreaza aceleasi beneficii cu care si-a obisnuit clientii de pana acum, asa ca nu trebuie sa va faceti griji de nimic, ei ocupandu-se ca cei care doresc sa achizitioneze un apartament nou in Bucuresti sa faca cea mai potrivita alegere.

Exista cateva beneficii mari pe care le aveti alegand Novum Invest pentru cele mai bune oferte la apartamentele noi de vanzare in Bucuresti.

 • In primul rand, Novum Invest a realizat aceste ansambluri rezidentiale in cei 7 ani de experienta in domeniul imobiliar, cu acelasi profesionalism cu care si-a obisnuit clientii, de-a lungul timpului. Cu Novum Invest, tinerele cupluri vor avea spatiul mult visat, plin de confort, in care sa locuiasca cu placere.
 • Apartamentele noi din 13 Septembrie beneficiaza de o stabilitate si de o rezistenta maxime, avand o structura foarte buna. In cazul unui cutremur, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca apartamentele sunt foarte bine consolidate.
 • La apartamentele din 13 Septembrie pe care NovumInvest.ro le pune la vanzare au fost folosite cele mai calitative materiale de constructii. In plus, sunt echipate cu sisteme sanitare si termice proprii.

Apartamentul din 13 Septembrie de la Novum Invest poate fi finisat asa cum iti doresti

apartamente noi 13 septembrie

La apartamentele noi date spre vanzare in 13 Septembrie, Bucuresti, de catre dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, iti poti alege chiar tu ce finisaje de interior iti doresti. Astfel, nu vei fi nevoit sa schimbi finisajele, doar pentru ca nu sunt pe placul tau.

 • Ai comision de 0% la orice achizitie vei face, cand vine vorba de apartamente noi in sectorul 5 al Capitalei, prin dezvoltatorul imobiliar Novum Invest. Se poate plati prin mai multe metode, precum: cash, prin credit Prima Casa, printr-un parteneriat cu BCR sau prin credit ipotecar, iar pe NovumInvest.ro veti afla mai multe informatii referitoare la aceste metode de plata.
 • Pentru ca fiecare dintre noi are nevoie sa ajunga rapid la serviciu, la centrele comerciale, la scoli si altele asemenea, Novum Invest are grija ca tu sa fii aproape de acestea, printr-un acces rapid la mijloacele de transport in comun. In rest, daca dai o petrecere, poti apela la serviciile unei firme de catering din sectorul 5, care sa te ajute cu toate.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al dezvoltatorului imobiliar Novum Invest. Pentru orice intrebare, puteti suna la unul dintre numerele de telefon 0722 434 557 sau 0723 551 494, ori sa scrieti pe adresa de e-mail office@novuminvest.ro.

apartament nou de vanzare bucuresti

Ansamblurile rezidentiale de la Premier Imobiliare.ro sunt cele mai cautate din zona de sud

premier imobiliareAnsamblurile rezidentiale din portofoliul dezvoltatorului Premier Imobiliare sunt foarte cautate, in momentul de fata, deoarece sunt pozitionate intr-o zona foarte buna, care se afla intr-o continua expansiune, perfecta pentru cei ce se afla in cautarea unei noi locuinte.

Aceasta agentie imobiliara activeaza in acest domeniu de peste 20 de ani si-a format un portofoliu impresionant in care puteti gasi case si apartamente la cel mai bune preturi.

Complexele rezidentiale sunt preferatele bucurestenilor

Complexele rezidentiale de la Premier Imobiliare se afla printre preferatele bucurestenilor, deoarece acest dezvoltator imobiliar i-a obisnuit cu cele mai bune oferte pentru ansamblurile rezidentiale din Capitala. De-a lungul acestor zeci de ani de activitate, Premier Imobiliare a ajuns sa fie foarte cunoscut printre oameni, astfel ca si-a deschis sase sucursale, dintre care una se afla in Sectorul 3 si restul in Sectorul 4 si in Popesti-Leordeni.

complexe rezidentialApeland la serviciile acestei agentii, poti achizitiona rapid o locuinta intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale din portofoliu si vei avea numeroase avantaje, printre care si urmatoarele:

 • Aceasta este pe primul plan, atunci cand vorbim despre ansambluri rezidentiale, iar viitorii proprietari se vor simti astfel, deoarece vor beneficia de paza permanenta, iar accesul in cladire se va face doar pe baza unor cartele speciale.
 • Cei care aleg sa locuiasca intr-un complex rezidential se vor bucura de faptul ca vor avea liniste si nu vor fi deranjati de zgomotele externe, asa cum se intampla, de multe ori, in blocurile vechi.
 • Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care vor tine cont toti cei care sunt in cautarea unei noi locuinte. A locui intr-un ansamblu rezidential este o afacere, intrucat veti economisi mai multi bani, iar raportul calitate-pret este imbucurator.

Ansamblul rezidential – schimbarea de care ai nevoie

complex rezidential

Ansamblul rezidential nu este un moft, ci este o necesitate. Cei care locuiesc in cladiri vechi, mai ales in centrul Bucurestiului ar trebui sa opteze pentru o schimbare. Mutarea intr-un complex rezidential poate fi solutia ideala, deoarece veti beneficia de siguranta, de liniste si veti economisi bani, dar veti fi aproape si de gradinite, scoli, supermarket-uri, statii RATB si statii de metrou. Potrivite pentru familii, dar si pentru cei care isi doresc sa duca o viata linistita, ansamblurile rezidentiale care se afla in portofoliul Premier Imobiliare sunt foarte greu de refuzat.

Persoanele care isi doresc sa aiba parte de aceste avantaje si care isi doresc sa detina caminul mult visat, gasesc mai multe informatii pe pagina www.premierimobiliare.ro sau la numarul de telefon 0727 737 225.