Heborom.ro furnizeaza containere de locuit fabricate din otel de inalta calitate

Da un vot:

Heborom.ro este o firma de constructii care isi desfasoara activitatea prin fabricarea unor containere de locuit, constructii prefabricate si cabine de paza. Experienta de lunga durata a unei echipe formate din profesionisti dar si dinamismul managerial sunt elemente cheie in dezvoltarea firmei.

Persoanele interesate de o locuinta obtinuta in timp foarte scurt sau firmele care necesita cabine de paza pot gasi pe Heborom.ro o gama variata de modele fabricate din otel, construite cu unul sau mai multe etaje.

Preturile constructiilor difera in functie de modelul ales, de dimensiunile acestora si de numarul de etaje de care dispune fiecare.

De ce sa alegeti containerele de locuit?

  • Beneficiati de confort termic ridicat la un pret de cost redus, datorita termoizolarii
  • Pot fi compartimentate in mai multe camere
  • Pot reprezenta o locuinta de vacanta
  • Rezistenta ridicata datorita structurii din otel

Tinand cont ca se adreseaza unei game variate de cumparatori, Heborom.ro are ca obiectiv indeplinirea cerintelor posibililor clienti prin punerea la dispozitie a mai multor tipuri de containere printre care:

  • Containere birou
  • Containere magazin
  • Containere vestiar
  • Containere sanitare

Heborom.ro va pune la dipozitie informatii privind parerile altor cumparatori despre containerele de locuit, opinii pe care le puteti afla accesand site.ul forum.softpedia.com.

Utilitati intr-un container de locuit

Toate containerele de locuit sunt dotate cu boilere pentru apa calda, toalete, chiuvete si pot fi compartimentate in functie de cerintele cumparatorilor in una sau mai multe camere. Dimensiunile containerelor de locuit, precum si numarul de ferestre, usi si pozitia acestora sunt alese de fiecare cuparator in parte.

containere-de-locuit

Cum se pot achizitiona containerele de locuit?

Achizitionarea containerelor se face accesand heborom.ro si completand formularul de comanda, dupa care unul din reprezentantii de vanzari va vor contacta. In acest mod economisiti timpul care s-ar pierde stand la coada si banii de combustibil.

De asemenea, comanda se poate face accesand unul din numerele de telefon: 0724211251 si 0213501991.

Cele mai noi articole -   Sticla colorata Lacobel solutia inspirata oferita de Securit International