Haine online en-gros de la Ekostore.ro – Ofera imbracamintea angro de calitate tuturor clientilor tai

Haine online en-gros de la Ekostore.ro – Ofera imbracamintea angro de calitate tuturor clientilor tai 1.00/5 (20.00%) 1 vot[uri]

haine online en-gros
Ekostore.ro este magazinul cu haine online en-gros care beneficiaza de o mare vizibilitate in Romania, aceasta datorandu-se profesionalismului si experientei pe care o detina in acest domeniu. Pentru a servi tuturor celor care se regasesc in cautarea comenzilor online de haine en-gros, magazinul ofera reduceri si oferte substantiale, astfel ca orice comanda realizata pana pe 31 decembrie 2015 beneciaza de transportul gratuit la domiciliu

De 10 ani, Ekostore.ro comercializeaza in Romania haine en-gros la cele mai mici preturi

imbracaminte angros

Durata de 10 ani de existanta in domeniul comercializarii hainelor online en-gros in Romania a fost suficienta pentru ca Ekostore.ro sa reprezinte astazi furnizorul tuturor proprietarilor care detin spatii comerciale in tara. Calitatea imbracamintei angro si preturile mici la care aceasta poate fi achizitionata reprezinta preferintele tuturor celor care aprovizioneaza spatiile comerciale dupa sistemul engross, iar Ekostore indeplineste cu brio cele doua cerinte de selectie.

Cele mai noi articole -   Pomello.ro ofera servicii de livrare mancare la domiciliu

Distribuind haine en-gros in toata tara, brandul Ekostore este recunoscut de cei care doresc un pachet complet de avantaje la achizitonarea produselor, intrucat aici le sunt oferite:

  • Facturi fiscale, indiferent de produsele en-gros achizitionate
  • Reduceri si promotii substantiale
  • Posibilitatea de a negocia valoarea financiara a comenzii
  • Consultant personal, certificat in domeniul angros
Cele mai noi articole -   AS Piscine te ajuta sa iti construiesti cele mai spectaculoase piscine!

Comanda imbracaminte angro folosind consultantul personal oferit de Ekostore.ro

Indiferent daca sunteti novici sau experti in comercializarea articolelor de imbracaminte sau incaltaminte, Ekostore.ro va ofera un consultant personal pentru a va ajuta in achizitionarea hainelor en-gros pentru aprovizionarea propriului spatiu comercial.

Persoana care va fi consultantul dumneavoastra, va deveni responsabila pentru hainele online en-gros pe care le veti comanda si in plus, aceasta va va oferi suport in alegerea produselor, va va informa in legatura cu produsele de pe site,  va va oferi sugestii, va va pune la curent cu reducerile si promotiile, etc.

Cele mai noi articole -   83% din forţa de muncă din România nu deţine competenţe digitale suficiente, iar 41% sunt analfabeţi digital

Serviciul de consultanta este disponibil de luni pana vineri , intre orele 7:30 – 15:30, iar numerele de telefon pentru a intra in contact cu unul dintre reprezentati sunt :     0725.530.074 sau 0744.899.400

Daca v-ati hotarat sa comandati haine en-gros online, iar serviciul de consultanta nu este disponibil, atunci o puteti face folosind cosul de cumparaturi si formularul cu numele de identificare si contact existente pe site.

Ai decis sa iti aprovizionezi magazinul pentru noul an ce va sa vina? Vino pe ekostore.ro si alege cele mai calitative haine en-gros online!