Greenglobal.ro este firma care protejeaza mediul prin colectarea deseurilor

Da un vot:

Lupta care se da de multi ani intre mediul inconjurator si deseuri nu pare a avea sfarsit, deoarece cetatenii romani, fie nu sunt informati, fie ignora aceasta problema. In ciuda a foarte multe campanii de constientizare despre poluarea mediului, doar o parte foarte mica se implica in  procesul de colectare a deseurilor.

Greenglobal.ro are cateva sfaturi pentru colectarea deseurilor

Una dintre cele mai cunoscute si profesioniste firme de colectare a deseurilor, Green Global, se implica activ in protejarea ecosistemului si pune la dispozitia clientilor sai servicii de calitate. Este normal ca oamenii sa fie impresionati de varietatea de produse ambalate de pe rafturile magazinelor, insa nu este normal ca acele ambalaje ale produselor cumparate sa se transforme in deseuri, indiferent daca vorbim despre sticla, plastic sau metal.

Cele mai noi articole -   Directorul Frontex cere statelor UE sa aplice legislatia europeana privind repatrierea imigrantilor

deseuri nepericuloase

  • Primul lucru la care ar trebui sa se gandeasca cetatenii acestei tari este precolectarea deseurilor. In Bucuresti, dar si in alte orase din tara, exista numeroase containere speciale, in care se pot depozita deseurile.
  • In al doilea rand, atunci cand vor depune deseurile in acele recipiente, ar fi de preferat sa fie spalate inainte, ca sa nu ingreuneze procesul de colectare.
  • rocess oamenii au aruncat deseurile in locurile special amenajate, intra in scena firmele profesioniste, care vor colecta deseurile, le vor transporta corespunzator si se vor asigura ca intregul proces se va desfasura eficient, dupa regulile impuse de catre Ministerul Mediului si de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.
Cele mai noi articole -   Cum sa te rasfeti – 6 sfaturi practice

Ce fel de deseuri pot fi colectate de firma Greenglobal.ro?

deseuri periculoase

  • DEEE, adica deseurile electrice, electronice si electocasnice, care inseamna orice piesa care a devenit inutilizabila a unui televizor, radio, calculator, masina de spalat, aragaz, cuptor cu microunde.
  • Deseurile din plastic, care sunt asimilate de mediu in cateva sute de ani.
  • Deseurile din sticla pot avea o durata de 4000 de ani pana sa fie asimilate de mediul inconjurator.
  • Deseurile industriale, care pot fi inofensive sau toxice, care trebuie tratate corepunzator, pentru a nu avea consecinte nefaste asupra mediului.
  • Deseurile medicale care provin din spitale, trebuie gestionate cu grija, pentru a nu da nastere unor epidemii si pentru a nu afecta viata oamenilor si annimalelor sau pasarilor.
  • Deseurile menajere, care, din punct de vedere calitativ, sunt cele mai numeroase, din cauza ca sunt aruncte la ghena, fara a fi precolectate si ajung la groapa de gunoi, unde formeaza munti de deseuri.
  • Deseurile textile sunt si ele larg raspandite, insa, in Romania nu exista o procedura standard in ceea ce le priveste.
Cele mai noi articole -   Marturiile de nunta de la Alento reprezinta amintirea perfecta!

Firma Greenglobal.ro pune la dispozitia clientilor sai, servicii de calitate de colectare a deseurilor, in mai multe orase din tara, cu scopul de a impiedica poluarea mediului inconjurator si pentru a ii imbunatati starea.