Cursuri intensive de limba germană şi limba engleză la Casa de cultură “Friedrich Schiller” Bucureşti

Da un vot:

Modul cursuri de limba germană şi limba engleză, pentru adulţi şi copii – vară 2014
ÎNSCRIERI începând cu 25 06 2014
Teste cu programare pentru limba germană și limba engleză, oricând se organizeaza si grupe noi pentru incepători. Testaţi-vă cunoştinţele şi înscrieţi-vă la cursuri.

PROGRAM – SECRETARIAT,
luni, joi : 10,00 – 19,00
marţi, mierc.: 10,00 – 18,00
vineri : 10,00 – 17,00
Tel: 021/ 300.14.96; fax: 021/ 319.26.87; e-mail: cursuri@casaschiller.ro, www.casaschillerro

Cursuri intensive de  limba germană şi limba engleză la Casa de cultură

Înscrierile la cursurile de germană şi engleză (in limita locurilor disponibile)-Rezervarea locului se poate face personal la secretariat, prin e-mail cursuri@casaschiller.ro, telefonic 021 300 14 96, sau online conform orarului din pagina web (www.casaschiller.ro), numai dacă aveţi confirmarea de la secretariat, că mai sunt locuri disponibile: se achită 100 lei prin card la secretariat, sau se transmite copia ordinului de plată sau a mandatului poştal prin fax: 021 319 26 87 sau e-mail: cursuri@casaschiller.ro, rezervarea este valabilă numai până la începerea cursului, care poate fi frecventat numai dacă se achită taxa pentru etapa I pentru treptele A1.2 – C1.2 se rezervă locul numai dacă s-a susţinut testul de încadrare in grupă, care se face cu programare telefonică. Completarea fişei de înscriere: completaţi numai datele personale şi nr. grupei! la secretariat sau e-mail – formular pagina web.

Cele mai noi articole -   CURS: SERIGRAFIE

Achitarea taxei pentru etapa I sau integral (bonus achitat integral şi fidelitate). Achitarea costului setului de manuale + CD. Eliberarea Legitimaţiei de cursant (nr. grupei, treapta de studiu, nr. de săptămâni, taxa, bonusuri, orar, manual, regulament).

Cele mai noi articole -   Tu mai știi ce înseamnă cu adevărat acasă? Redescoperă acest sentiment frumos în noile apartamente Vivalia din Arad!

Cursul începe, dacă s-a înscris numărul minim de cursanţi in grupă (5, 8, sau 12)!!!

Veţi primi un SMS cu o zi înainte de începerea cursului !!!

FINALITATEA CURSURILOR:

ADEVERINŢA DE FRECVENTARE A CURSULUI: la sfârşitul fiecărui modul (frecvenţa 70% + test final)

CURSURI DE PREGATIRE pentru susținere examene pentru obţinerea atestatelui internaţional

ATESTATELE INTERNAŢIONALE:

Goethe Zertifikat Deutsch B1, (autorizat de Institutul Goethe, se susţine in februarie şi iulie la Casa Schiller) si la Goethe Institut Bucureşti

Goethe Zertifikat Deutsch: B2, C1, C2, Test DaF (la Goethe Institut) solicitare de BURSE DAAD în Germania (Centrul de Informare DAAD Bucureşti)

FACILITĂŢI PERMANENTE:

testaţi-vă gratuit cunoştinţele de limba germană sau engleză şi înscrieţi-vă la cursuri în timpul desfăşurării modulului !

Cele mai noi articole -   ’’Dorință de Crăciun’’ o nouă campanie HOSPICE Casa Speranței

înscrieţi-vă la cursuri şi in timpul modulului de primăvară (se calculează numai săptămânile frecventate)

înregistraţi-vă opţiunile pentru orar în baza noastră de date şi interesaţi-vă telefonic sau prin e-mail, dacă grupa s-a format (dacă s-a înscris numărul minim de cursanţi). taxa se poate achita în 2 etape

Citeste mai mult: Cursuri de limba germană şi limba engleză la Casa de cultură Friedrich Schiller Bucureşti

Despre Casa de Cultura Friedrich Schiller

Casa de Cultură “Friedrich Schiller”, casa minorităţii germane din Bucureşti, a fost înfiinţată la 1 iunie 1957 prin hotărârea Consiliului Popular Bucureşti si se află sub îndrumarea, coordonarea şi controlul Primăriei Municipiului Bucureşti, realizate direct prin organul său de specialitate Direcţia pentru Cultură, Învăţământ şi Turism.