Cum storcatorul de fructe Hurom m-a ajutat sa imi schimb stilul alimentar de viata

Cum storcatorul de fructe Hurom m-a ajutat sa imi schimb stilul alimentar de viata 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Inainte de a avea acest storcator de fructe Hurom obisnuiam sa beau foarte multe sucuri acidulate chiar ajunsesem sa pun pe mine vreo 5 kilograme si desi stiam ca nu era bine ce faceam continuam in acelasi mod. Pana cand intr-o zi am primit un storcator de fructe si legume Hurom  de la fratele meu de ziua mea. Initial nu pot spune ca am fost foarte entuziasmata de cadoul primit, eu, dupa cum am precizat mai devreme,  beam foarte multe sucuri din comert si nici nu aveam timp de a-mi prepara singura sucuri la storcator.

Cele mai noi articole -   Patuturile pliabile: o solutie practica si eficienta

Preparare rapida si naturala a sucului cu un storcator Hurom

vreau un suc de soc preparat la un storcator Hurom

Totul s-a schimbat intr-o zi cand fratele meu mi-a propus sa imi prepare un suc la storcatorul de fructe pe care tot el mi -l facuse cadou. Am acceptat si am constatat ca nu lua mult timp prepararea unui suc la storcatorul  de fructe Hurom, acesta avand o viteza mare de preparare. Totodata am fost surprinsa de limpezimea si gustul foarte delicios al sucului preparat din mere, banane si portocale.

Cele mai noi articole -   De ce sa iti inscrii copilul la o cresa privata din Bucuresti?

In plus, fratele meu mi-a aratat cat de usor se clateste storcatorul si faptul ca dupa ce prepar un anumit tip de suc pot prepara altul imediat dupa fara ca acesta din urma sa capete vreun pic de gust de la sucul preparat anterior. Acest aspect era foarte important pentru mine deoarece mie nu imi placea sa acord mult timp unei astfe de activitati.

Incepand din acea dimineata am decis ca o perioada scurta sa beau in fiecare zi cel putin doua pahare de suc preparate la acel storcator Hurom.  Timp de 3 saptamani am facut asa cum mi-am propus si pot spune ca dupa aceasta perioada am inceput sa ma simt mai bine sa totodata am constatat cu placere ca nu am mai luat in greutate. Probabil ca acei conservanti si coloranti prezenti in sucurile acidulate din comert  imi faceau rau si reprezenta principala cauza a luarii in greutate.

Cele mai noi articole -   Pantofioriveseli.ro a deschis sezonul reducerilor pentru pantofii pentru copii!

Acestea fiind spuse va recomand cu caldura un astfel de storcator de fructe si legume la care sa va preparati sucuri naturale din fructe si legume.