Cristine.ro va completeaza evenimentele cu torturi de botez delicioase si naturale

Da un vot:

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei este un eveniment care merita sarbatorit in cel mai frumos mod cu putinta, de aceea, sarbatoarea in sine trebuie organizata perfect, pana in cel mai mic detaliu. Fiindca momentul desertului este un punct-cheie pentru ziua crestinarii celui mic, atunci adultii trebuie sa se orienteze spre un loc care sa le puna la dispozitie o gama bogata de dulciuri de cea mai buna calitate. Cristine.ro este cofetaria online din Bucuresti de unde puteti comanda torturi de botez online, din ingrediente atent selectionate si personalizate in functie de cerintele clientului. Mai mult decat atat, texturile acestor dulciuri sunt deosebite, la fel si aromele atent imbinate, spre crearea unui dulce exceptional.

Cele mai noi articole -   Cristine de casa aduce candy barul la petrecerile cu staif

Torturile de botez de la Cristine.ro sunt “pudrate” cu migala si talent in arta patiseriei

torturi botez online
Una dintre cele mai importante dorinte ale maestrului cofetar, Cristina, este sa creeze niste deserturi memorabile. Astfel, cu o nostalgie dupa vremurile de odinioara, maestrul cofetar imbina pasii retetelor mostenite de la bunici, cu cele mai moderne tehnici in arta patiseriei, astfel incat rezultatul final sa fie un tort pentru botez deosebit. Printre cele mai importante caracteristici ale torturilor de botez online comandate se numara:
• Ingredientele 100% naturale folosite, pentru ca dulcele sa fie precum unul “de casa”;
• In functie de tematica si detaliile de la petrecere, la cofetarie online Cristine de Casa, puteti cere personalizarea tortului pentru botez; astfel, acestea pot imbraca forma personajelor din desene animate, printese sau masinute, fiind un dulce cu un aer ludic;
• Tortul de botez de la Cristine.ro poate fi comandat online, prin cativa pasi, astfel incat dumneavoastra sa nu mai fiti nevoiti sa consumati timp si energie in cofetariile din cartier;
• Retetele dupa care tortul de botez este creat imbina perfect aromele, rezultatul final fiind un dulce fresh, placut pentru toate simturile.

Cele mai noi articole -   Cristine.ro – cofetaria online din Bucuresti care te surprinde cu un gust dulce

Comandati online tortul de botez preferat, prin cativa pasi

cristine de casa

Cristine.ro, cofetaria online din Bucuresti, va ofera posibilitatea de a comanda torturile de botez online, direct de pe pagina web a patiseriei web. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti modelul de desert, pentru ca mai departe sa ii comunicati maestrului patiser designul si aromele dorite. Cristine.ro va asteapta la numarul de telefon 0744 639 301, precum si la adresa Str. Clucerului, nr.4, et.1, București sau la adresa de e-mail contact@cristine.ro.

Cele mai noi articole -   Torturi la comanda de la Cofetaria Armonia: online e foarte simplu