Coenzima Q10 la un pret bun pe Catena

Da un vot:

Coenzima Q10 la un pret bun pe CatenaO echipă de cercetători de la Universitatea San Diego din California spun că un nivel scăzut de coenzima Q10 în organism scade şansele de a atinge orgasmul cu aproximativ 50 la sută. Experţii americani spun că dorinţa şi performanţa sexuală depind de o serie de factori. Astfel, buna funcţionare a sistemului cardiovascular, starea generală de sănătate, capacitatea de concentrare şi, înainte de toate, resursele de energie ale corpului sunt toate elemente esenţiale. Toţi aceşti factori pot fi influenţaţi în mod favorabil de coenzima Q10. Aceasta reprezintă cheia proceselor de producere a energiei în organism. Actul sexual este un puter­nic consumator de energie. În absenţa acesteia, erecţia se produce mult mai greu şi nu poate fi menţinută mult timp.

Cele mai noi articole -   Afla perioada ta de fertilitate cu un calculator de ovulatie

Deficitul de coenzima Q10 din organism face ca erecţia să se producă mai greu şi să nu poată fi menţinută mult timp

În acelaşi timp, această coenzima depinde, în mod direct, de debitul de sânge, iar Q10 reprezintă un element esenţial bunei funcţionări a sistemului cardiovascular. Mai mult, coenzima Q10 este recunoscută pentru eficacitatea ei în performanţele sportive, asigurând un surplus de energie pe perioade mai lungi de timp. Aceleaşi beneficii se resimt şi în cazul actului sexual.

Poti cumpara online Conenzima Q10 la un pret mic de la farmacia Catena

Cei interesati pot cumpara Coenzima Q10 la un pret redus de la farmacia online Catena, comanda fiind foarte usor de plasat. De asemennea, cei interesati pot gasi pe farmacia online Catena si alte produse interesante precum suplimente alimentare, produse naturale pentru slabit, precum si alte produse benefice pentru sanatate.

Cele mai noi articole -   Abdominoplastie – operatie estetica eficienta la Drsorinparasca.ro

Alimentaţia dezechilibrată şi medicamentele scad nivelul coenzimei

Pentru a ajunge la această concluzie, cercetătorul Beatrice Golomb, împreună cu echipa ei au monitorizat pe o perioadă de şase luni 1.000 de subiecţi, jumătate femei şi jumătate bărbaţi, pentru a vedea cum le influenţează stilul de viaţă nivelul coenzimei Q10. Rezultatele cercetării au arătat că alimentaţia modernă nu asigură nici pe departe necesarul zilnic de coenzimă, iar producţia hepatică scade odată cu vârsta, dar şi din cauza diferitelor medicamente utilizate. 

Majoritatea medicamentelor administrate pentru scăderea colesterolului, numite generic statine, indiferent de numele lor comercial, au capacitatea să reducă cantitatea de LDL circulant în sânge (colesterolul dăunător), fără a scădea HDL (colesterolul protector), scăzând astfel, în mod sensibil, intensitatea procesului arteriosclerotic, reducând însă, în mod semnificativ, şi nivelul coenzimei Q10 din organismul uman.
Coenzima Q10, o substanţă naturală, produsă în organismul uman, este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.

Cele mai noi articole -   Pentru un par stralucitor si sanatos foloseste doar sampoane naturale