Rusia a recunoscut: fondul de rezerva e aproape epuizat, dupa criza

Fondul de rezerva al Rusiei este aproape epuizat, dupa trei ani de criza, deficitul bugetar inregistrat de Moscova urmand sa inghita si ultimul dolar din acesta in cursul anului viitor, a explicat ministrul adjunct de Finante de la Moscova, Alexei Lavrov.

“Din ce stiu, fondul de rezerva va fi epuizat in cursul anului viitor”, a explicat oficialul, adaugand ca o solutie de finantare a deficitului bugetar este apelarea la sumele din Fondul national de bunastare, relateaza agentia TASS.

O alta problema care afecteaza resursele financiare de care dispune Moscova este amanarea privatizarii gigantului din industria petrochimica Bashneft, dar adjunctul ministrului de Finante crede ca aceasta gaura ar putea fi acoperita prin impruturi de pe piata interna.

Pe 13 octombrie, data la care oficialii din Ministerul de Finante vor depune proiectul de buget pe perioada 2017-2019, rusii vor afla mai clar care este situatia rezervei valutare de care mai dispune Moscova.

rusia

Premiera istorica: Banca Angliei introduce prima bancnota din plastic

Pentru prima data in istorie, Banca Angliei introduce astazi pe piata monetara prima bancnota de plastic.

Noua bancnota de 5 lire sterline este mai mica decat urmasa din hartie si va fi imprimata pe o folie subtire de plastic. De mentionat ca, peste 100 de ani, bancnotele Marii Britanii, au fost exclusiv facute din hartie.

Bancnotele din polimer sunt facute dintr-o pelicula subtire, felixibila si transparenta, imprimata cu cerneala speciala pe ambele fete.

Peste 20 de de tari din lume folosesc acest tip de material in manufactura banilor.

Banca Angliei spune ca bancnota din polimer are avantaje clare in fata celei de hartie: plasticul nu este afectat de apa si nu se murdareste asa usor ca hartia, elementele de securitate, cum ar fi ferestrele prin care vezi, vor fi mult imbunatatite, iar falsificarea lor ar fi mult mai dificila. De asemenea, noua bancnota nu se va rupe asa usor ca cea veche, putand sa reziste astfel mai mult pe piata. Noile bancnote de plastic pot supravietui mai usor daca sunt bagate din greseala in masina de spalat sau sunt expuse in soare pentru o lunga perioada de timp.

Nu numai hartia de 5 lire se va schimba in plastic. Incepand cu anul viitor, Banca Angliei va introduce bancnota in valoare de 10 lire facuta din polimer, iar din 2020, hartia de 20 de lire va fi si ea fabricata tot din plastic.

bancnota

Un nou avantaj oferit de CreditFix.ro: creditul online rapid

credit online rapidCreditFix.ro le pune la dispozitie clientilor vechi, dar si si viitorilor sai clienti creditul online rapid.

In situatiile urgente si neprevazute ajutorul este binevenit indiferent de unde vine acesta, important este sa fie cat mai rapid. De aceea, CreditFix.ro ofera acest serviciu numit credit online rapid care nu necesita decat o aplicare online a cererii.

In cazul in care va aflati intr-o situatie financiara dificila si aveti nevoie de bani cat mai rapid, variata ideala prin care ii puteti procura este acest credit online rapid oferit de CreditFix.ro. Chiar daca va aflati intr-o situatie critica, trebuie sa fiti optimisti si sa calculati totul inainte de a lua o decizie si veti observa ca un ajutor financiar va va ajuta mai mult decat va imaginati. Rezolvati-va problemele intr-un mod rapid si simplu cu ajutorul unui credit online rapid!

In ziua de astazi este mult mai simplu sa treceti peste situatiile neprevazute, nu mai trebuie sa va complicati cu diverse metode, un simplu credit online rapid poate fi rezolvarea.

Cum obtineti creditele online rapid?

CreditFix.ro intelege nevoile oamenilor moderni si le pune la dispozitie mai multe posibilitati, pe langa creditul online rapid, precum: credit cu buletinul, credit pana primesti salariul, credit nebancar, credit rapid pana primesti salariul, credit rapid fara acte, imprumut rapid nebancar, credit ifn, imprumut ifn.

Creditul online rapid poate fi obtinut foarte usor, printr-o simpla aplicare online pe site-ul oficial CreditFix.ro. Acest sistem al creditelor online rapide este conceput tocmai pentru a va facilita modalitatea prin care sa obtineti ajutorul de care aveti nevoie. In plus, aplicand pe CreditFix.ro pentru un astfel de credit urgent va veti bucura de o multime de alte avantaje, printre care se numara si:

credit rapid online

 • Obtinerea rapida a ajutorului indispensabil – acesta este probabil si cel mai mare avantaj pentru ca atunci cand este vorba despre o situatie neprevazuta, ajutorul financiar trebuie sa fie cat mai rapid
 • Aveti nevoie doar de cateva documente – pentru a obtine creditul rapid online veti avea nevoie de un minim de documente, astfel nu veti mai pierde nici timpul
 • Nu veti mai fi nevoit sa va deplasati la agentii – aceasta deplasare ar insemna tot o pierdere de timp, insa printr-o aplicare online nu veti mai fi nevoit sa faceti acest lucru
 • Fara comisioane sau costuri de administrare- ajutorul trebuie sa fie chiar si atunci cand ati trecut peste problema neprevazuta

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ofera CreditFix.ro in cazul in care aplicati online pentru un credit urgent.

Credit online, rapid si simplu

credit-online-urgent

CreditFix.ro isi doreste sa ofere acest ajutor rapid tuturor celor ce sunt intr-o situatie dificila si neprevazuta, in care rezolvarea consta intr-o suma importanta de bani. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia unui credit online rapid este sa intrati pe site-ul oficial CreditFix.ro la sectiunea „Credit online urgent” si sa aplicati pe butonul „ Aplica acum!”. Pe aceasta platforma va vor fi oferite toate detaliile cu privire la orice credit pe care Credit Fix il ofera.

De asemenea, echipa Credit Fix este disponibila la numarul de telefon: 0374 475 000. Pentru alte intrebari, nelamuriri sau sugestii trimiteti e-mail pe adresa: contact@creditfix.ro.

Sarbatoreste 1 an cu Credit Fix.ro!

Regulamentul Campaniei aniversare

„ Sarbatorim un an de incredere reciproca”

Campania se desfasoara in perioada 23 iunie – 3 iulie 2016 (inclusiv)

300x250

 1. Organizatorul campaniei

Oganizatorul  campaniei este Credit Fix IFN  S.A., persoana juridica de drept privat, de nationalitate romana, avand forma juridica de societate comerciala pe actiuni, identificata prin CUI 34048860, J40/1169/2015 cu sediul in Bld. Basarabia, Nr.250, Corp Administrativ, Etaj 3, Sector 3, Bucuresti. Credit Fix IFN S.A. este o Institutie Financiara Nebancara, care functioneaza in baza Legii nr.93/2009, actului constitutiv si actelor emise de autoritatea de reglementare, Banca Nationala a Romaniei. Numarul autorizatiei BNR RG-PJR-43-110296/06.05.2015. Autorizatia de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrari Actelor cu Caracter Personal Nr. 34755/2015.

 1. Locul de desfasurare a campaniei

Campania se desfasoara exclusiv pe siteul  www.creditfix.ro .

Campania promotionala se deruleaza potrivit prevederilor  prezentului regulament.

 1. Obiectul si durata campaniei

Obiectul campaniei il constituie aplicarea unei reduceri  de 50% din dobanda standard, aplicata pentru primul credit oferit de către organizator unui client.

Clientii care au mai avut cel putin un credit beneficiaza de o reducere de 30 % din dobanda urmatorului credit acordat in perioada promotiei, daca au achitat creditele anterioare cu o intirziere de maximum 5 zile.

Nu beneficiaza de reducere clientii care au deja credit in desfasurare si il vor achita anticipat dupa mai putin de 15 zile.

Nu vor beneficia de reducere clientii care solicita refinantarea creditului existent ajuns la scadenta.

Reducerea promotionala nu se cumuleaza cu alte promotii aflate in desfasurare.

Campania se desfasoara in perioada 23 iunie – 3 iulie 2016 (inclusiv).

 1. Dreptul de participare

La campanie poate participa orice persoana fizica, cetatean roman cu varsta peste 18 ani care indeplineste conditiile de creditare de la punctul 6 si care nu au sau nu au avut un credit la Credit Fix IFN S.A.

Nu pot participa la campanie persoanele care au un contract de credit in derulate incheiat cu Credit Fix IFN S.A în calitate de organizator sau au avut o cerere de credit respinsa de către organizator  in ultimele 30 de zile.

Nu pot participa la campanie angajatii Credit Fix IFN S.A. si cei ai furnizorilor de servicii implicati in campanie.

Persoanele juridice nu pot participa la campanie.

 1. Modul de desfasurare

Pentru a beneficia  de reducerea promotionala paricipantii trebuie sa inregistreze o cerere de credit pe site-ul www.creditfix.ro si sa finalizeze aplicatia, inclusiv incarcarea pe site a documentelor precăzute la punctul 6, pana cel tarziu la ora 23:59 a zilei de 3 iulie 2016. Documentele se pot trimite pana la termenul mentionat si pe adresa de email contact@creditfix.ro.

Analiza cererilor si comunicarea rezultatelor se vor face in termen de 1 zi lucratoare. Virarea sumelor pentru creditele aprobate se va face  in termen de 1 zi lucrătoare de la data aprobării, in functie de banca la care are cont clientul.

 1. Conditiile de participare

Conditiile de participare sunt conditiile generale de acordare a creditelor de catre Credit Fix IFN:

 1. Conditii de eligibilitate:

Institutia acorda credite numai clientilor ce indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

 • Persoane fizice, cetateni romani, rezidenti in Romania
 • Persoane ce realizeaza urmatoarele tipuri de venituri: Salariu, Pensie, Chirie.
 • Navigatori,Indemnizatie crestere copil;
 • Varsta de minim 18 ani impliniti;
 • Veniturile sa fie incasate cu frecvenţa lunara intr-un cont bancar care are ataşat un card de debit;
 • Venitul lunar incasat in contul bancar are o valoare de cel putin 500 RON;
 • Sa aiba un numar de telefon mobil personal si o adresa de e-mail valida, personala;
 1. Caracteristicile creditului
 • Moneda in care se acorda creditul, se pune la dispoziţie şi se ramburseaza: RON;
 • Valoarea creditului: 100 – 1.500 RON, conform solicitării clientului. Suma aprobată la creditare poate fi diminuata de către organizator în urma analizei cererii de credit, caz în care se va solicita acordul clientului pentru suma aprobată.
 • Perioada de creditare: 5 – 65 zile, conform solicitării clientului. Perioada poate fi modificata de către organizator în urma analizei cererii de credit, caz în care se va solicita acordul clientului pentru noua perioadă modificată de creditare.
 • Modalitate de rambursare şi plata a dobanzii: intr-o singura tranşa, la data implinirii termenului pentru care a fost acordat creditul.
 • 0,6%/zi Dobanda promotionala fixa pe zi, pentru primul imprumut incheiate in perioada 23 iunie – 3 iulie 2016 (inclusiv).
 • 0,9%/zi Dobanda promotionala fixa pe zi, pentru clientii care au avut cel putin un contract de credit anterior.
 • 0% Comisioane. Nu se percep alte comisioane in afara dobanzii.
 • 0% Comision de rambursare anticipata.
 • 1,2%/zi dobanda penalizatoare pentru intarzieri peste termenul de scadenta.
 1. Acordarea creditelor

Credit Fix IFN SA isi rezerva dreptul de a aproba sau de a respinge o cerere de credit, in urma analizei, efectuate in conformitate cu normele interne si generale de creditare.  De asemenea sumele aprobate si perioadele de creditare pot fi modificate in urma analizei posibilitatilor  de plata ale clientului, dupa informarea si cu acordul acestuia.

 1. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

 1. Dispozitii finale

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru  inconvenientele sau prejudiciile create de intreruperile/disfunctionalitatile providerului de internet, sau nefunctionarea serverelor  partenerilor si furnizorilor de servicii. De asemenea Credit Fix IFN nu garantează compatibilitatea tuturor dispozitivelor conectate la internet cu site-ul sau.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara un anunt prealabil.

Regulamentul promotiei este disponibil pentru toate persoanele interesate pe site-ul organizatorului www.creditfix.ro  Sectiunea Regulament Campanie

 

Banii tai de vacanta vin de la CreditFix.ro!

 

Ia-ti bani de vacanta

Ia-ti banii de vacanta de la Creditfix.ro! Profita acum!

Campania se desfasoara in perioada 08 – 19 iunie 2016 (inclusiv)

 1. Organizatorul campaniei

Oganizatorul  campaniei este Credit Fix IFN  S.A., persoana juridica de drept privat, de nationalitate romana, avand forma juridica de societate comerciala pe actiuni, identificata prin CUI 34048860, J40/1169/2015 cu sediul in Bld. Basarabia, Nr.250, Corp Administrativ, Etaj 3, Sector 3, Bucuresti. Credit Fix IFN S.A. este o Institutie Financiara Nebancara, care functioneaza in baza Legii nr.93/2009, actului constitutiv si actelor emise de autoritatea de reglementare, Banca Nationala a Romaniei. Numarul autorizatiei BNR RG-PJR-43-110296/06.05.2015. Autorizatia de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrari Actelor cu Caracter Personal Nr. 34755/2015.

 1. Locul de desfasurare a campaniei

Campania se desfasoara exclusiv pe siteul  www.creditfix.ro .

Campania promotionala se deruleaza potrivit prevederilor  prezentului regulament.

 1. Obiectul si durata campaniei

Obiectul campaniei il constituie aplicarea unei reduceri  de 50% din dobanda standard, aplicata pentru primul credit oferit de către organizator unui client. Reducerea promotionala nu se cumuleaza cu alte promotii aflate in desfasurare.

Campania se desfasoara in perioada 08 – 19 iunie 2016 (inclusiv).

 1. Dreptul de participare

La campanie poate participa orice persoana fizica, cetatean roman cu varsta peste 18 ani care indeplineste conditiile de creditare de la punctul 6 si care nu au sau nu au avut un credit la Credit Fix IFN S.A.

Nu pot participa la campanie persoanele care au un contract de credit in derulate incheiat cu Credit Fix IFN S.A în calitate de organizator sau au avut o cerere de credit respinsa de către organizator  in ultimele 30 de zile.

Nu pot participa la campanie angajatii Credit Fix IFN S.A. si cei ai furnizorilor de servicii implicati in campanie.

Persoanele juridice nu pot participa la campanie.

 1. Modul de desfasurare

Pentru a beneficia  de reducerea promotionala paricipantii trebuie sa inregistreze o cerere de credit pe site-ul www.creditfix.ro si sa finalizeze aplicatia, inclusiv incarcarea pe site a documentelor precăzute la punctul 6, pana cel tarziu la ora 23:59 a zilei de 19 iunie 2016. Documentele se pot trimite pana la termenul mentionat si pe adresa de email contact@creditfix.ro.

Analiza cererilor si comunicarea rezultatelor se vor face in termen de 1 zi lucratoare. Virarea sumelor pentru creditele aprobate se va face  in termen de 1 zi lucrătoare de la data aprobării, in functie de banca la care are cont clientul.

 1. Conditiile de participare

Conditiile de participare sunt conditiile generale de acordare a creditelor de catre Credit Fix IFN:

 1. Conditii de eligibilitate:

Institutia acorda credite numai clientilor ce indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

 • Persoane fizice, cetateni romani, rezidenti in Romania
 • Persoane ce realizeaza urmatoarele tipuri de venituri: Salariu, Pensie, Chirie.
 • Navigatori,Indemnizatie crestere copil;
 • Varsta de minim 18 ani impliniti;
 • Veniturile sa fie incasate cu frecvenţa lunara intr-un cont bancar care are ataşat un card de debit;
 • Venitul lunar incasat in contul bancar are o valoare de cel putin 500 RON;
 • Sa aiba un numar de telefon mobil personal si o adresa de e-mail valida, personala;
 1. Caracteristicile creditului
 • Moneda in care se acorda creditul, se pune la dispoziţie şi se ramburseaza: RON;
 • Valoarea creditului: 100 – 1.500 RON, conform solicitării clientului. Suma aprobată la creditare poate fi diminuata de către organizator în urma analizei cererii de credit, caz în care se va solicita acordul clientului pentru suma aprobată.
 • Perioada de creditare: 5 – 65 zile, conform solicitării clientului. Perioada poate fi modificata de către organizator în urma analizei cererii de credit, caz în care se va solicita acordul clientului pentru noua perioadă modificată de creditare.
 • Modalitate de rambursare şi plata a dobanzii: intr-o singura tranşa, la data implinirii termenului pentru care a fost acordat creditul.
 • 0,6%/zi Dobanda promotionala fixa pe zi, pentru contractele de credit incheiate in perioada 08 – 19 iunie 2016 (inclusiv).
 • 0% Comisioane. Nu se percep alte comisioane in afara dobanzii.
 • 0% Comision de rambursare anticipata.
 • 1,2%/zi dobanda penalizatoare pentru intarzieri peste termenul de scadenta.
 1. Acordarea creditelor

Credit Fix IFN SA isi rezerva dreptul de a aproba sau de a respinge o cerere de credit, in urma analizei, efectuate in conformitate cu normele interne si generale de creditare.  De asemenea sumele aprobate si perioadele de creditare pot fi modificate in urma analizei posibilitatilor  de plata ale clientului, dupa informarea si cu acordul acestuia.

 1. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

 1. Dispozitii finale

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru  inconvenientele sau prejudiciile create de intreruperile/disfunctionalitatile providerului de internet, sau nefunctionarea serverelor  partenerilor si furnizorilor de servicii. De asemenea Credit Fix IFN nu garantează compatibilitatea tuturor dispozitivelor conectate la internet cu site-ul sau.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara un anunt prealabil.

Regulamentul promotiei este disponibil pentru toate persoanele interesate pe site-ul organizatorului www.creditfix.ro  Sectiunea Regulament Campanie

 

 

Polita CASCO poate fi din nou a masinii tale, acum mai veche de 10 ani

Asigurarea de tip CASCO este foarte utila si tu stii asta. In urma cu cativa ani, masina pe care o detii avea sub 10 ani vechime, si i-ai incheiat o polita CASCO. Ei, iata ca, desi acum masina are peste 10 ani vechime, se poate din nou sa faci CASCO, pentru a acoperi riscurile de avarii, furt si vandalism care nu sunt acoperite de polita RCA. Cum se poate acest lucru? Ei, bine, exista o explicatie.

Masura de a crea produse de asigurare CASCO si pentru autovehiculele care au intre 11 si 15 ani vechime s-a luat ca urmare a invechirii varstei medii a parcului auto national, de la sub 10 ani inainte de criza economica, pana la peste 10 ani vechime medie in prezent. Companiile de asigurare au creat acest produs de asigurare CASCO, produs care in principiu in mediul online exista si pentru masina ta.

asigurare casco

Asigurarile CASCO pentru masinile mai vechi de 10 ani acopera aceleasi riscuri

Intrebarea care in mod logic trebuie sa iti apara in gand este „Nu cumva este o varianta de asigurare CASCO ce nu acopera decat vreo doua riscuri si gata?”. Nicidecum! Iata ce acopera aceasta asigurare CASCO, chiar daca o inchei online, direct de pe platforma asiguratorului:

 • Avarii – ciocniri, loviri, izbiri, zgarieri, caderi in apa, pagube de la corpurile mobile din interior, derapari, incendiu, traznet, explozie, fenomene atmosferice, calamitati naturale, caderea unor corpuri si altele
 • Furt – atat furtul total cat si partial, furtul cheilor si alte situatii de furt
 • Vandalism – pagube produse de persoane identificate, pagube produse de autori necunoscuti in timp ce autoturismul este parcat, garat sau stationat, pagube produse de animale salbatice
 • Suplimentar, se poate adauga contra cost acoperirea daunelor si pentru cazurile cand autovehiculul este condus de un alt sofer in afara de proprietarul acestuia
 • Suplimentar, exista si alte facilitati oferite contra cost

Cat din paguba iti acopera o asigurare CASCO?

Asadar, nu difera cu nimic fata de o polita CASCO pentru masinile care au peste 10 ani vechime. Bineinteles, in calculul pretului se va tine cont de sistemul Bonus/Malus, se vor stabili niste rate in functie de posibilitatile tale si ale asiguratorului, se va impune franciza pentru fiecare eveniment (dauna va fi suportata in proportie de 90% sau 92% sau 95% de catre asigurator, restul sumei fiind suportata de tine, in calitate de titular al politei).

Daca ai mai avut polita CASCO cu franciza si in trecut pentru aceasta masina, stii ce inseamna: pretul politei de asigurare CASCO va fi mai mic, pentru ca tu iti asumi o parte din risc. Asadar, nimic nu difera, doar faptul ca exista franciza (justificata, masina ta este destul de veche) si ca suma asigurata nu este la fel de mare.

Probabil ca nu toata lumea stie de aceste asigurari CASCO, asadar, daca doresti sa faci un bine, povesteste-le si prietenilor tai care au masini mai vechi de 10 ani de aceasta asigurare CASCO existenta in mediul online! Stii faptul ca RCA-ul este obligatoriu si il faci de nevoie. Asigurarile CASCO sunt optionale, dar trebuie sa iti inchei o polita CASCO pentru a fi pe deplin linistit. Totusi, ai grija sa ramai vigilent la volan!

Bani pentru Paste? CreditFix.ro da startul campaniei “Cel mai iute credit are dobanda redusa” pentru acordarea unui credit urgent online cu dobanda -50%

CreditFix.ro este o instutie financiara nebancara acreditata de Banca Nationala a Romaniei care da startul unei campanii speciale, inaintea sarbatorilor de Paste, denumita „Cel mai iute credit are dobanda redusa”. Conditiile de eligibilitate pentru acest credit rapid nu sunt diferite fata de cele disponibile pentru orice tip de credit IFN care poate fi facut la CreditFix, avantajul promotional constand in dobanda redusa cu 50% pentru primul credit facut de catre o persoana fizica in perioada 6 aprilie 2016 – 1 mai 2016 la aceasta institutie nebancara.

Creditele online rapide sunt o forma raspindita pe teritoriul Romaniei de microfinantare la care apeleaza foarte des romanii care doresc o suma modica pentru o perioada scurta de timp. Astfel, dobanzile implicate in orice credit rapid de ordin nebancar sunt mici, cei de la CreditFix.ro avand, in mod general, o rata a dobanzii de 1.20 % pe zi. In cadrul acestei campanii de Paste, care are ca data finala duminica Pastelui, inclusiv, creditele urgente online efectuate de catre persoanele fizice de peste 18 ani, cu un venit lunar de cel putin 500 RON, de tip salariu, pensie sau chirie, au o dobanda redusa cu 50%, in valoare de 0.6 % pe zi.

Care sunt tipurile de credite rapide care pot fi realizate la CreditFix.ro?

creditfix

Cei care doresc sa apeleze la un credit IFN in aceasta perioada a Sarbatorilor Pascale pot apela la CreditFix.ro pentru prima oara, beneficiind astfel de reducerea promotionala de 50% la dobanda pentru primul credit urgent online. Desi orice credit rapid de la CreditFix are aceleasi conditii de eligibilitate, acesta are mai multe aspecte care pot fi luate in considerare de viitorii parteneri ai institutiei financiare nebancare CreditFix.ro:

· Credit urgent online, care poate fi facut din cateva click-uri, din intimitatea propriei case si care poate fi solutia pentru o situatie urgenta in care este necesara o suma de bani cat mai rapid posibil

· Credit cu buletinul sau, mai concis, creditul rapid care nu are nevoie de o documentatie majora, decat de datele personale si o adeverinta a venitului lunar

· Creditul pana la salariu, excelent, pe termen scurt, care poate fi folosit in situatiile de criza pana la data in care venitul lunar intra pe cont

· Creditul rapid pe termen scurt, disponibil pentru o perioada minima de cinci zile, pentru urgenta care pot fi rezolvate in doar cateva zile

· Creditul nebancar, definitia acestui tip de credit, care nu implica documentatia riguroasa si perioadele indelungate pana la finantare, precum in cazul institutiilor bancare

Credit online rapid pentru Paste – cadoul CreditFix.ro pentru noii clienti!

credit fix

Cadoul de Paste oferit de CreditFix.ro noilor clienti consta in pastrarea tuturor conditiilor de eligibilitate existente pentru toate tipurile de credite urgente de tip IFN, carora le este redusa rata de dobanda zilnica cu 50%, de la 1.20% la 0.6% in perioada 6 aprilie 2016 – 1 mai 2016. Astfel, toti cei care au nevoie de un credit online rapid pentru pregatirea mesei de Pasti sau pentru o excursie organizata in aceasta perioada a sarbatorilor, pot apela pentru prima oara la CreditFix.ro si beneficia de oferta lor exclusiva.

Pentru mai multe detalii despre creditele IFN si despre termenii campaniei “Cel mai iute credit are dobanda redusa”, pot fi gasite informatii in regulamentul disponibil pe platforma online www.creditfix.ro, dar si la numarul de telefon 0374.475.000 sau la adresa de e-mail contact@creditfix.ro.

Bancile pun conditii drastice de obtinere a imprumuturilor? Atunci apelati la un credit nebancar rapid, de la Credit Fix

Aveti nevoie urgenta de niste bani, fie pentru nevoile personale, fie pentru a plati o rata si vreti un imprumut, insa fara a apela la banci? Atunci evitati dosarele groase de acte impuse de o banca si numeroasele foi si dovezi de venit pe care trebuie sa le duceti si aplicati, mai degraba, pentru un credit nebancar rapid. Pe langa faptul ca il veti primi intr-un timp scurt, nu trebuie sa prezentati decat o copie dupa cartea de identitate si un extras de cont activ, iar Credit Fix se ocupa de restul procedurilor, astfel incat dumneavoastra sa primiti creditul nebancar intr-un timp scurt.

Primul credit nebancar cu documente minime, al doilea fara niciun act

imprumut rapid nebancar

Pentru ca tine la confortul clientilor care apeleaza la serviciile sale, Credit Fix nu percepe decat doua acte minime la primul credit nebancar rapid pentru care aplicati:
• Copie dupa buletin sau dupa cartea de identitate;
• Copie dupa un extras de cont aferent contului de incasare al venitului pentru intreaga luna precedenta.
Avantajul apelarii la o institutie nebancara, cum este Credit Fix, este nu doar siguranta ca banii va vor fi livrati la timp, cat mai ales faptul ca veti putea aplica de mai multe ori pentru acelasi tip de imprumut nebancar rapid, imediat ce il achitati pe primul. Mai mult decat atat, dupa ce ati trecut de acesta, de la al doilea credit, nu va mai trebui sa prezentati niciun act, asta pentru ca datele dumneavoastra va vor fi stocate in datele institutiei nebancare.

Care este suma imprumutata si dobanda perceputa?

Timp de 35 de zile, perioada in care trebuie sa achitati imprumutul luat de la Credit Fix, institutia nebancara autorizata de BNR va va oferi suma maxima de 1000 de lei, pe care o puteti folosi pentru nevoile personale. La Credit Fix, dobanda este una fixa si se aplica pentru fiecare zi, fiind echivalenta a 1,2% din suma imprumutata, fara alte costuri suplimentare. Pentru ca toti clientii sunt la fel de importanti, iar institutia nebancara isi doreste sa le ofere cat mai multe beneficii, incepand cu al doilea credit nebancar imprumutat, puteti beneficia de o reducere la dobanda.
De fiecare data cand aveti nevoie urgenta de bani si vreti sa evitati institutiile bancare birocratice, Credit Fix va sta la dispozitie.

DESPRE CreditFix

imprumuturi nebancare

CreditFix este o institutie nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei, formata dintr-o echipa tanara, de profesionisti in domeniul financiar. Obiectivul realizat de CreditFix este acordarea de imprumuturi nebancare tuturor persoanelor care au nevoie de o solutie financiara rapida, astfel incat sa isi acopere nevoile personale. Imprumuturile nebancare se adreseaza tuturor celor care au un venit constant, indiferent ca este vorba despre persoane tinere, cu venituri mai mici, pensionari, dar si orice alti clienti care au o nevoie financiara urgenta. Procesul se face doar prin accesarea aplicatiei online www.creditfix.ro.
Pentru obtinerea mai multor informatii despre creditele si imprumuturile nebancare, contactati echipa CreditFix la adresa de e-mail contact@creditfix.ro sau la numerele de telefon 0374.475.000/ 0374.091.000.
###

Cele mai bune decizii de business din toate timpurile

Cand a ales, in urma cu mai bine de o suta de ani, sa dubleze salariile angajatilor, Henry Ford a facut cea mai buna decizie de business din toate timpurile, pentru ca aceasta i-a permis sa atraga in companie talentele de care avea nevoie si sa-si asigure o clasa de muncitori eficienti, afirma cel mai cunoscut consultant in strategii de crestere, Verne Harnish, in cartea sa „The greatest business decisions of all time”.

Harnish a alcatuit o lista cu 18 decizii de management, devenite legendare si al caror rezultat s-a dovedit a fi de mare succes. Printre acestea figureaza si decizia de a-l readuce la conducerea Apple pe Steve Jobs, care fusese concediat in urma cu mai bine de zece ani din compania pe care o fondase sau decizia luata de Sam Walton, fondator al lantului de magazine Wal-Mart, care in 1962, a anuntat ca vrea sa stabileasca intalniri regulate cu toti angajatii, sambata dimineata, timp de doua ore si jumatate, in fiecare weekend, sustinand ca cei care nu sunt dispusi sa lucreze in weekend nu au ce cauta in retail.

O mare parte din succesul actual al gigantului sud-coreean Samsung se datoreaza si deciziei managerilor sai din urma cu mai bine de doua decenii de a-i trimite pe cei mai buni dintre angajatii sai sa dezvolte operatiunile din intreaga lume, devenind o companie globala.
Cel mai bun manager din toate timpurile, cum a fost considerat Jack Welch, nu putea lipsi din aceasta ierarhie, prin decizia sa de a infiinta Crotonville, un centru de training de cel mai inalt nivel, in care s-au format sute de lideri care au ales “calea General Electric”.

Traim vremuri de mare incertitudine, iar un lucru esential pe care l-ar putea face sefii companiilor este sa-si aleaga oamenii potriviti alaturi de ei, sustine Jim Collins – cel care a scris prefata cartii lui Verne Harnish. Iar acest lucru presupune, uneori, „sa le ceri acelor oameni grozavi pe care i-ai adus la bord sa te ghideze in domeniile din afara ariei tale de expertiza”.

Despre cum au reusit aceste decizii sa faca istorie si, mai ales, despre cum pot deciziile de business bune sa propulseze afacerile unei companii, va vorbi, in detaliu Verne Harnish, in cadrul evenimentului SEE Growth Summit, organizat in premiera, la Bucuresti, pe 9 iunie, la JW Marriott.

„Growth Summit ofera mai multe idei practice, aplicabile, pe minut decat orice alt eveniment de management din lume”, potrivit editorilor editiei americane a revistei Fortune.