Atu Tech pune siguranta dumneavoastra pe primul plan. Consultati cele mai recente modele de camere de supraveghere ip de ultima generatie

Da un vot:

Daca vreti sa aveti in vizor toate unghiurile din casa, chiar si atunci cand nu sunteti in preajma sau plecati in vacanta, cea mai la indemana solutie si o investitie inteligenta sunt camerele de supraveghere IP, comercializate de magazinul online Atu Tech. Beneficiind de un sistem performant si garantia calitatii, acest model de camere de supraveghere performante vor capta orice activitate care are loc in interiorul sau exteriorul casei, prin niste imagini clare si de calitate ireprosabila.

Camere de supraveghere cu sistem HDD si conexiune wireless sau cablata

camere supraveghere ip
Pentru ca vrea sa multumeasca si cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor, dar si de a furniza camere pentru supraveghere in modele variate, Atu Tech a dezvoltat cea mai bogata colectie de camere de supraveghere video IP, pe care viitorii posesori le pot alege in functie de:
• Capacitate HDD, cuprinsa intre 1 HDD 3TB 3,5” si 2 HDD 4TB 3,5”
• Conexiune- wireless sau cablata
• Capacitate de captare a imaginii prin raze infrarosii pe o distanta cuprinsa intre 10 si 120 de metri
• Internet IP fix sau IP dinamic
• Intrari audio in numar cuprins intre 1 si 16 intrari
• Lentil fixa de 2,88 mm si 6 mm
• Camere de supraveghere video pentru spatiul interior sau pentru cel exterior
• Rezolutie 960 H, HD 720P si Full HD 1080P
• Tipuri de senzori CCD si CMOS
• Producatori de top, printre care Atu Tech, Compro, Hangbang, Milesight sau Safer

Cele mai noi articole -   Arhivarea electronica se desfasoara in deplina siguranta la Stefadina.ro  

Camere de supraveghere IP wireless cu sistem all-in-one si unitate de procesare a informatiei

Cele mai performante camere de supraveghere IP wireless, oferite de echipa Atu Tech, beneficiaza de un sistem all-in-one, in cadrul caruia este inclusa o unitate de procesare a informatiei si numeroase solutii web, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de avantajele unei solutii economice, fara costuri mari pentru inregistrarea imaginilor si activitatii din casa si din exteriorul ei. Mai mult decat atat, pentru ca sunt de ultima generatie, camerele de supraveghere video IP de la Atu Tech pot fi controlate si prin internet, folosind un browser compatibil, dar si prin dispozitivele mobile, fie ca este vorba despre unele care folosesc sisteme de operare Android, fie iOS sau Windows.
Toate imaginile urmeaza sa fie stocate pe o camera SD card, o functie foarte utila mai ales cand vine vorba despre aplicatii de supraveghere video standalone.
Cand vreti sa aveti un bun control asupra activitatii din casa sau de pe langa ea, Atu Tech va asteapta cu cea mai bogata gama de camere de supraveghere video IP, pentru ca siguranta dumneavoastra si a familiei este pe primul loc!

Cele mai noi articole -   Facebook vrea sa aiba controlul asupra imaginilor tale compromitatoare!

DESPRE Atu Tech

camere supraveghere ip

Atu Tech este una dintre cele mai dinamice companii din comertul online, care se ocupa cu furnizarea unor tipuri de solutii de securitate inovative, avand cel mai inalt nivel al calitatii. Printr-o retea de magazine online, comercializeaza sisteme de alarma la efractie, sisteme de supraveghere video, dispozitive de control access si pontaj atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru cele comerciale, sisteme antifurt, sisteme de videointerfonie si sonorizare, precum si multe alte produse din acest domeniu. Pentru comenzi, completati formularul online prezent pe pagina celor de la Atu Tech sau contactati echipa la adresa de e-mail office@a2t.ro sau la numarul de telefon 0749-232.444 – 0753-058.588.
###

Cele mai noi articole -   La cele mai avantajoase preturi, performantele aparate de aer conditionat Daikin sunt disponibile pe Badabum.ro!