Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf Alexandru este azilul de batrani ideal pentru bunica ta!

Da un vot:

Vrei ca bunica ta sa locuiasca intr-un loc unde sa i se ofere toate conditiile de care are nevoie pentru o viata linistita si lipsita de griji? Azilul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf Alexandru este locul perfect pentru ca bunica ta daca vrei ca aceasta sa nu duca lipsa de nimic si sa aiba parte de cele mai bune servicii medicale si de cel mai prietenos colectiv.

Cele mai noi articole -   Patuturi pentru copii de la BabyNeeds

Azil de batrani cu cele mai bune conditii de cazare si servicii medicale

Couple Playing Dominoes At Day Care CentreAzilul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf Alexandru dispune de 2 locatii in Bucuresti, ambele fiind dotate cu toate cele necesare precum:dormitoare cu un numar de 2-5 paturi, grupuri sanitare mari, cabinet medical, sistem de supraveghere video non-stop, bucatarii proprii si nu numai.

Toate aceste dotari au fost realizate avandu-se in vedere toate nevoile unei persoane care decide sa locuiasca intr-un azil de batrani. Ofera-i bunicii tale un azil de batrani dotat cu toate cele necesare.

Cele mai noi articole -   Carucior Quinny: Ilbambino.ro il pune la dispozitia clientilor

Perioada in care poti decide ca bunica ta sa stea la unul din cele 2 aziluri de batrani poate fi una mai lunga de timp sau mai scurta in functie de nevoile bunicii tale. Aceasta va beneficia de supraveghere din partea unui personal calificat dpdv medical. Este cunoscuta importanta ingrijirii batranilor ce necesita un personal calificat.

Cele mai noi articole -   Badabum.ro prezinta peste 120 de modele diferite de hote incorporabile

Mesele care reprezinta unul din cele mai importante lucruri, sunt servite de catre un personal dedicat care ofera o gama variata de meniuri atent alese de un nutritionist. Orele la care se servesc mesele cum ar fi micul dejun, pranzul si cina sunt variate fiind decise de nutritionistul propriu in functie de recomandarile medicale ale medicilor nostri.