Arhivarea electronica se desfasoara in deplina siguranta la Stefadina.ro  

Da un vot:

arhivare_electronica (1)

Arhivarea electronica este un proces imperios necesar pentru orice institutie, care presupune, mai exact, trecerea documentelor intr-un format digital. Stefadina.ro se ocupa cu arhivarea electronica eficienta a documentelor din orice firma, organizatie sau institutie, ce contin informatii despre buget sau despre anumite lucruri, care nu trebuie facute publice.

Serviciile de arhivare electronica – avantajele de a apela la Stefadina.ro

arhivare-electronica-documente

Serviciile de arhivare electronica pe care Stefadina.ro le pune la dispozitia clientilor sai se ridica la cele mai inalte standarde, iar cei ce apeleaza la aceasta firma vor avea urmatoarele beneficii:

  • Clientii Stefadina se vor bucura de faptul ca vor scuti cheltuielile in ceea ce priveste hartia.
  • De asemenea, vor beneficia de mai mult spatiu, tinand cont de faptul ca documentele nu vor mai fi in format fizic.
  • In plus, timpul de cautare va fi redus semnificativ, iar informatiile necesare vor fi gasite mult mai rapid si intr-un mod mult mai eficient.
  • Documentele arhivate vor fi protejate prin semnaturile electronice si prin marcarea temporala a lor.
Cele mai noi articole -   Vara se apropie. Iata 3 pasi pentru a face fata caniculei

Arhivarile electronice – care sunt pasii necesari realizarii lor in cadrul Stefadina.ro?

Digitizarea si arhivarea electronica a documentelor incepe prin prelucrarea fizica a acestora, apoi urmeaza scanarea si inregistrarea lor pe un anumit suport de memorie. In fond, scopul unei arhive electronice este acela de a putea regasi intr-un mod facil documentele si informatiile de catre persoana care a realizat acest proces de arhivare. Etapele conform carora se desfasoara arhivarea electronica din cadrul Stefadina.ro constau in:

Arhivare-electronica

  • Primul pas este cel de pregatire a documentelor, pentru a putea fi introduse, ulterior, in echipamentele de scanare. Odata ajunse la sediul Stefadina.ro, documentele vor fi pastrate in mape sau in bibliorafturi, asteptand sa fie ordonate dupa anumite criterii si proceduri, ce au fost stabilite impreuna cu beneficiarul. Dupa ce acest proces a fost realizat, echipa din cadrul Stefadina.ro poate incepe scanarea documentelor.
  • Procesul de scanare a documentelor are ca scop transformarea din format fizic, in format digital. Odata convertite, documentele vor fi salvate cu extensii de tipul *.tiff, *.pdf, *.djvu, care sunt compatibile cu soft-ul unde se produce gestiunea lor. Stefadina.ro este aliatul perfect al oricarei institutii care necesita arhivarea electronica a documentelor, intrucat beneficiaza de cele mai bune echipamente, care pot scana carti, dosare, registre si alte documente de dimensiuni mari, chiar si pe cele A0.
  • Indexarea si arhivarea electronica a documentelor se bazeaza pe discutiile cu care echipa Stefadina.ro le-a purtat cu clientii sai, astfel incat sa fie organizate exact in modul specificat. Odata ce si acest proces a luat sfarsit, clientii se vor bucura de faptul ca vor putea accesa arhiva electronica proaspat creata, ori de cate ori este necesar.
Cele mai noi articole -   Activ, cuvantul dumneavoastra de definitie? Nu lasati sa va lipseasca un ceas barbatesc sport original, de la bTime.ro

Stefadina.ro este recunoscuta pe piata romaneasca datorita serviciilor de arhivare de calitate pe care le presteaza si pentru faptul ca intregul proces se realizeaza printr-un soft ce este recunoscut la nivel European, ELO Digital.

Cele mai noi articole -   Cautati un sistem de supraveghere usor de manipulat si de la un joystick? Camerele de supraveghere speed dome inregistreaza imagini la 360 de grade

Compania Stefadina.ro este alegerea tuturor celor ce isi doresc o arhivare electronica eficienta, insa pentru mai multe detalii puteti accesa pagina www.stefadina.ro si sa vedeti toate procesele de arhivare pe care ea le realizeaza.