Apartamentele noi din 13 Septembrie, de la NovumInvest.ro: cea mai buna investitie, pe termen lung

Da un vot:

Apartamentele noi din 13 Septembrie vin in intampinarea celor care doresc sa se aseze la casa lor, pentru a nu mai sta cu parintii sau in chirie. Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest isi doreste ca oricine vrea sa faca acest pas sa il faca pe viata si sa fie multumit de decizia luata. In zona 13 Septembrie din Bucuresti au aparut ansambluri rezidentiale nou-noute, cu apartamente noi in sector 5 numai potrivite pentru familiile tinere sau pentru cei care vor sa inceapa o viata pe cont propriu.

Locuintele din 13 Septembrie de la Novum Invest reprezinta cel mai nou proiect al acestora

apartamente noi sectorul 5

Locuintele din 13 Septembrie sunt cel mai modern proiect de care se ocupa Novum Invest, la ora actuala. Novum Invest pastreaza aceleasi beneficii cu care si-a obisnuit clientii de pana acum, asa ca nu trebuie sa va faceti griji de nimic, ei ocupandu-se ca cei care doresc sa achizitioneze un apartament nou in Bucuresti sa faca cea mai potrivita alegere.

Cele mai noi articole -   Noul trend pe piata imobiliara in 2017: apartamentele cu doua camere vor fi schimbate pentru cele cu trei camere.

Exista cateva beneficii mari pe care le aveti alegand Novum Invest pentru cele mai bune oferte la apartamentele noi de vanzare in Bucuresti.

  • In primul rand, Novum Invest a realizat aceste ansambluri rezidentiale in cei 7 ani de experienta in domeniul imobiliar, cu acelasi profesionalism cu care si-a obisnuit clientii, de-a lungul timpului. Cu Novum Invest, tinerele cupluri vor avea spatiul mult visat, plin de confort, in care sa locuiasca cu placere.
  • Apartamentele noi din 13 Septembrie beneficiaza de o stabilitate si de o rezistenta maxime, avand o structura foarte buna. In cazul unui cutremur, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca apartamentele sunt foarte bine consolidate.
  • La apartamentele din 13 Septembrie pe care NovumInvest.ro le pune la vanzare au fost folosite cele mai calitative materiale de constructii. In plus, sunt echipate cu sisteme sanitare si termice proprii.
Cele mai noi articole -   CubicResidence.com are cele mai avantajoase preturi pentru apartamentele de vanzare din Prelungirea Ghencea

Apartamentul din 13 Septembrie de la Novum Invest poate fi finisat asa cum iti doresti

apartamente noi 13 septembrie

La apartamentele noi date spre vanzare in 13 Septembrie, Bucuresti, de catre dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, iti poti alege chiar tu ce finisaje de interior iti doresti. Astfel, nu vei fi nevoit sa schimbi finisajele, doar pentru ca nu sunt pe placul tau.

  • Ai comision de 0% la orice achizitie vei face, cand vine vorba de apartamente noi in sectorul 5 al Capitalei, prin dezvoltatorul imobiliar Novum Invest. Se poate plati prin mai multe metode, precum: cash, prin credit Prima Casa, printr-un parteneriat cu BCR sau prin credit ipotecar, iar pe NovumInvest.ro veti afla mai multe informatii referitoare la aceste metode de plata.
  • Pentru ca fiecare dintre noi are nevoie sa ajunga rapid la serviciu, la centrele comerciale, la scoli si altele asemenea, Novum Invest are grija ca tu sa fii aproape de acestea, printr-un acces rapid la mijloacele de transport in comun. In rest, daca┬ádai o petrecere, poti apela la serviciile unei firme de catering din sectorul 5, care sa te ajute cu toate.
Cele mai noi articole -   Scurta analiza a avantajelor si dezavantajelor regimului hotelier

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al dezvoltatorului imobiliar Novum Invest. Pentru orice intrebare, puteti suna la unul dintre numerele de telefon 0722 434 557 sau 0723 551 494, ori sa scrieti pe adresa de e-mail office@novuminvest.ro.

apartament nou de vanzare bucuresti