Aparatul de muls de la Inoxcenter.ro este complex si face din muls o activitate simpla

Aparatul de muls de la Inoxcenter.ro este complex si face din muls o activitate simpla 5.00/5 (100.00%) 2 vot[uri]

aparat de mulsAparatul de muls  vaci de la Inoxcenter.ro este un utilaj complex care ajuta fermierul sa asigure activitatea de muls pentru intrega cireada de vaci din ferma detinuta. Dotarea fermelor cu un aparat de muls pentru vaca este un proces nici pe departe finalizat in spatiul romanesc, desi in tarile membre U.E., acestea exista aproape in fiecare ferma, fiind aparate complexe cu ajutorul carora mulsul devine o activitate simpla.

Se respecta, astfel, standardele de calitate pe care U.E. le-a elaborat in legatura cu dotarile de care o ferma de nivel european are nevoie.

Utilajul de muls de la Inoxcenter.ro abunda de avantaje si astfel isi dovedeste utilitatea

aparat de muls pret
Utilajul de muls, cunoscut mai degraba drept aparat de muls, poate fi o investitie pentru care amortizarea costurilor se produce deosebit de repede. Asadar, fermierii nu ar trebui sa se gandeasca daca sa cumpere un sistem de muls ieftin pentru cireada lor sau nu, ci sa caute cat mai repede un aparat de muls vaci de vanzare, deoarece pe Inoxcenter.ro, ofertele de pret sunt chiar accesibile.

Cele mai noi articole -   Inevitabilul s-a produs : Un craiovean a obţinut îngheţarea cursului în CHF la nivelul de la acordarea creditului

Avantajele detinerii unui aparat de muls vaca se leaga in principal de urmatoarele:

  • Posibilitatea cresterii efectivului de vaci din cireada proprie fara nevoia de a angaja alti oameni care sa lucreze la ferma, pentru mulsul manual
  • Cele mai complexe aparate de acest tip se numesc sisteme de muls, si au aceleasi capacitati precum o sala de muls, numai ca este, practic, pe roti
  • Gestiunea timpului va deveni o problema rezolvata, lasand aparatul sa faca munca altadata manuala, aparatul necesitand numai supervizare si intretinere periodica
  • Vacile tinere se vor destresa, iar vacile mai in varsta se vor adapta repede la noua modalitate prin care sunt mulse
Cele mai noi articole -   Care este povestea torturilor aniversare

Aparatele de muls vaca la pret bun se regasesc intotdeauna pe Inoxcenter.ro

aparat de muls pentru o vaca pretMecanizarea si colectarea eficienta a laptelui provenit de la vaci vor eficientiza munca manuala, astfel incat raportul dintre resursele implicate (oameni, timp) si productia de lapte rezultat sa fie unul foarte bun.

Aparatele Double Milka ce se regasesc pe Inoxcenter.ro au o capacitate de mulgere de 2 x 10/12 vaci pe ora, date care spun ca sunt 2 statii care pot functiona in paralel si ca sesiunea de mulgere este de  5-6 minute. Sunt si aparate Mini, care au o singura statie (un singur post). Aparatele Galaxy sunt aparate Double Milka, dar cu imbunatatiri, si cu o caracteristica speciala: impiedica laptele sa refuleze.

Cele mai noi articole -   Stefadina.ro ofera cursuri avizate pentru arhivarea documentelor

Aparatele Milee sunt mai versatile, putandu-i-se bloca un manson (pentru a lasa vitelul sa suga). In cele din urma, acele sisteme de muls la pret bun mentionate mai sus sunt, de fapt, aparate de muls vaca la pret bun si pentru 4 ori 6 vaci deodata, prevazute cu sisteme proprii de pompare a laptelui si de spalare a interiorului. Iata complexitatea acestor aparate, si iata cum datorita complexitatii acestora, mulsul efectiv devine o activitate rapida si simpla.

Inox Center, compania care detine magazinul online InoxCenter.ro, poate fi contactata telefonic, la numerele 0728.499.119 si 0720.424.283, sau prin e-mail la adresele office@inoxcenter.ro sau comenzi@inoxcenter.ro.