Anularea EGR are loc in conditii ideale la Maxxperformance.ro

Anularea EGR are loc in conditii ideale la Maxxperformance.ro 5.00/5 (100.00%) 2 vot[uri]

anulare egrAnularea EGR este un proces care necesita cunostinte temeinice de mecanica, de diagnosticare auto, dar si echipamente profesioniste specifice acestei operatiuni. Maxxperformance.ro, firma specializata in chiptuning-ul si tuning-ul auto, poate anula valva EGR in conditii ideale astfel incat parametrii de functionare ai masinii sa nu fie afectati.

Daca anularea valvei EGR nu este realizata de profesionisti din industria auto va avea loc o crestere a consumului de combustibil, masina va emite mult mai multe noxe, iar timpul de viata al motorului va scadea substantial. De asemenea, daca acesta operatiune nu este efectuata de specialisti exista posibilitatea unei detonari a masinii.

Anularea valvei EGR se adreseaza proprietarilor de masini care isi doresc sa participe la competitiile sportive auto.

Cele mai noi articole -   Chip tuning pentru BMW transforma o masina standard intr-una unica

Anularea Egr pentru Opel – o operatiune asigurata de Maxxperformance.ro

anulare-egrAnularea EGR pentru Opel este unul dintre serviciile cuprinse in pachetul de chiptuning si tuning pus la dispozitie de firma Maxxperformance.ro.

Un Opel care are probleme cu valva EGR va accelera intr-un mod fluctuant, inegal pentru ca turbina masinii va intra in functiune abia dupa 3000 de turatii/ minut, ceea ce inseamna ca masinile care intampina probleme in momentul accelerarii la 2500 de rotatii/ minut au nevoie de anularea valvei EGR.

De asemenea, anularea valvei EGR mai este necesara daca soferul observa unul dintre lucrurile prezentate in randurile de mai jos:

  • Daca temperatura atmosferica este scazuta, iar masina porneste greu sau nu porneste deloc
  • Daca in momentul accelerarii masina tremura
  • Daca motorul masinii este fierbinte
  • Daca ventilatorul de racire functioneaza mai mult decat de obicei
  • Daca sistemul de evacuare emana fum negru
Cele mai noi articole -   Chip tuning-ul pentru Opel efectuat de Maxxperformance.ro reduce consumul de noxe si de carburant

Maxxperformance.ro poate anula definitiv valva EGR de Opel din softul computerului de motor.

Ulterior anularii valvei EGR, motorul va functiona in mod exclusiv cu aer curat intrucat nu vor mai intra gazele deja arse.

Pe langa anularea valvei egr pentru Opel, Maxxperformance.ro mai poate efectua aceasta operatiune unui numar mare de calculatoare de motoare ale masinilor fabricate de marci precum Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dodge, Fiat, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Porsche, Peugeot, Renault, Smart, Saab, Suzuki Toyota sau Volvo.

Cele mai noi articole -   Maxxperformance.ro efectueaza chiptuning-ul cu echipamente licentiate

De asemenea, Maxxperformance.ro va pune la dispozitie servicii de chiptuning si tuning pentru orice marca de masina. Chiptuning-ul are scopul de a creste numarul de cai putere si de a imbunatati cuplul motorului in timp ce consumul de carburant este scazut. In ceea ce priveste tuning-ul, Maxxperformance.ro poate schimba elementele de caroserie standard cu unele fabricate din carbon, sistemul de suspensie cu unul mai sport, franele standard cu unele de competitie si sistemul de evacuare sau jantele masinii pentru ca sofatul sa decurga in conditii de maxima singuranta pe autostrada.

Anularea EGR- cum se poate contacta un reprezentant Maxxperformance.ro?

anulare valva egrPentru mai multe informatii cu privire la anularea valvei EGR, un reprezentant Maxxperformance.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0765.44.64.22.