Ai grija de tine in fiecare cu produsele de igiena de la Dacris94.ro

Da un vot:

Igiena personala inseamna a avea zilnic grija de corpul tau. Pentru a te prezenta ingrijit si curat, dacris94.ro iti propune o gama variata de produse pentru igiena, la cele mai convenabile preturi din online.

Igiena personala inseamna sanatate corporala, tocmai de aceea trebuie sa-ti pastrezi obiceiul de a folosi cele mai adecvate produse pentru corpul tau!

Produse de igiena intr-o gama diversificata

produse de igiena

Cu totii sunteti prinsi in activitatile zilnice, insa niciunul dintre voi nu trebuie sa uite de igiena personala, un aspect destul de important pentru sanatate. Astfel, in ajutorul vostru vine magazinul online dacris94.ro, cel care te oferteaza cu o gama sortimentala de produse pentru igiena. Astfel, este mult mai usor sa beneficiezi de produsele indicate pentru fiecare pas al procesului de igiena, intrucat pe site poti comanda online:

  • Crema hidratanta pentru maini
  • Sapunuri lichide
  • Pasta abraziva pentru maini
  • Pasta de dinti
  • Pasta de ras
  • Periute de dinti
  • Sampon pentru par
  • Periute pentru igiena unghiilor
  • Sapun solid antibacterian
  • Sapun lichid spuma
Cele mai noi articole -   Studiu: Numai 35% dintre romani vor pleca de acasa de Paste!

Produsele de igiena, esentiale inca din copilarie

Daca sunteti parinti, atunci trebui sa stiti ce rol important are igiena in viata micutilor vostri. Intrucat regulile de baza pentru igiena personala sunt invatate inca din primii ani de viata, produsele de igiena trebuie sa fie prezente inca de la inceput in casele voastre. Dacris94.ro va ofera solitia imediata de a le introduce in educatia copiilor – shoppingul online.

Cele mai noi articole -   Elevii din clasele primare, in vacanta

Comanda online produse de igina de la dacris94.ro

produse de igiena
Indiferent daca sunteti sau nu parinti, timpul liber pe care il aveti la dispozitie este destul de redus, tocmai de aceea a comanda online produse profesionale de pe dacris94.ro poate fi o solutie eficienta pentru a reduce timpul achizitionarii si costurile.

Dacris94.ro are preturi covenabile la gama de produse de igiena, iar prin comanda online veti beneficia de transportul coletului la domiciliu. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intreprindeti actiunea de a vizita site-ul dacris94.ro, de a plasa produsele in cos si de a expedia comanda.  Este simplu, rapid si ieftin sa achizitionati produse din magazinul online, insa aveti la dispozitie si comanda telefonica, numarul de contact fiind 0751-13.10.

Cele mai noi articole -   Bugetul mediu pentru 1 si 8 martie, estimat la 200 de lei

De asemenea, pe cei de la Dacris94 ii gasiti si la adresa Str. Aleea Sandulesti Nr. 2, Bl. OD7, Sc. F, Ap. 231, Sector 6 Bucuresti ( sediul social) sau pe Splaiul Unirii Nr. 162, Sector 4 (incinta S.C.P.C. SPLAI SA) – depozitul de productie