Balconul apartamentului, element de tranzit și oază în orice moment al zilei

Noile concepte pentru balconul de apartament în viziunea arhitecților și designerilor contemporani transced funcționalul pentru a conferi eleganță și o strânsă legătură cu natura și cu aerul liber având același efect profund relaxant pe care oamenii îl resimt când stau într-o grădină frumoasă fie vara, fie iarna.  

Arhitecții au observat că locuitorii marilor orașe se reapropie de natură și trasează singuri tendințele bio prin amplasarea de ghivece nu doar cu flori, dar și cu legume, în propriile case. Specialiștii au generat, astfel, concepte de balcoane care îmbină perfect viața urbană cu elementele vegetale pentru un trai și bun, și frumos.

“Oamenii vor să folosească balconul drept element ambiental, dar și ca sursă de plante aromatice, proaspete, sau pentru practicarea unui hobby. Balcoanele-grădină au fantastica putere de a funcționa precum un filtru de aer în punctele aglomerate ale orașului sau ca un element de strânsă lagătură cu zonele verzi. Oamenii își doresc să aducă verdele bio în balcon și, de acolo, să îl preia în toate spațiile unui apartament. Verdele plantelor, albastrul cerului pot intra în toate spațiile din interior, în băi, în bucătării, oriunde își doresc să întâlnească imaginea naturii.”, a declarat arhitect Ionela Truică, General Manager Luum.

Premium Imobiliare vă dezvăluie 9 trucuri fantastice prin care un simplu balcon de apartament, indiferent de dimensiuni, se poate transforma intr-o grădină idilică.

 1. Alege plantele cățărătoare drept avantaj estetic pentru a îmbrăca balconul într-un verde pur tot anul și pentru a beneficia de puterea lor de a relaxa privirea și de a filtra aerul!
 2. Aplică licheni naturali pe unul dintre pereții balconului pentru o cromatică generoasă! Lichenii sunt ființe vii care rezonează la ambient și care pot indica nivelul de umiditate.
 3. Creează un perete vertical din flori! Magazinele de bricolaj au o ofertă bogată de suporți artificiali rustici, din lemn.
 4. Optează pentru cimbrisor la ghiveci sau pentru o altă plantă aromatică pe gustul tău pentru delicatețe vizuală și pentru rolul lor medicinal!
 5. Amplasează pe balcon cel puțin un ghiveci care arată precum un copăcel! Leandrul poate fi o opțiune pentru bogăția florală, pentru parfum, pentru ușurința în întreținere.
 6. Decorează balconul cu scaune și măsuțe fie din lemn, fie cu design vintage sau din fier forjat pentru întregirea peisajului ca de natură!
 7. Agață undeva de tavan sau de balustradă o colivie cu o pasăre ornamentală!
 8. Amplasează și o casuță pentru păsări și ai grijă zilnic de săculețul cu semnințe și de recipientul pentru apă!
 9. Cultivă legume pe balconul tău, dacă îți dorești efectul unei grădini biologice! Pot fi roșii cherry sau ardei.

Specialiștii Premium cred ca avantajul acestui tip de balcon este că îți conferă cadrul perfect pentru orice moment al zilei fie că este vorba despre micul dejun, despre cafeaua de dimineață, prânzul din familie, paharul de vin de seară sau despre hobby-ul de weekend.

Acest material a fost realizat de Premium Imobiliare pentru toți cei care își doresc o viață sănătoasă, trăită în deplină armonie cu natura.

Conlux Development este dezvoltatorul ansamblurilor rezidențiale Premium North Lane și Premium Regie, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare. Premium Regie este un complex rezidențial aflat în construcție. Apartamentele Premium sunt concepute să reziste la cutremure de peste 8 grade Richter și să poată fi revândute la aceeași valoare sau chiar la una mai mare. Valoarea Zonei Regie este deja în creștere după ce fondul de investiții CA Immo a demarat construcția unui centru de birouri format din două turnuri de 12 și 16 etaje, situat la intersecția Bulevardului Splaiul Independenței cu Șoseaua Orhideelor.  Lucrarea urmează să fie finalizată anul acesta.  Complexul Premium North Lane oferă locuinţe de lux, mobilate, în zona de corporații din nordul Bucureștiului.

 

 

 

Aparatul de muls de la Inoxcenter.ro este complex si face din muls o activitate simpla

aparat de mulsAparatul de muls  vaci de la Inoxcenter.ro este un utilaj complex care ajuta fermierul sa asigure activitatea de muls pentru intrega cireada de vaci din ferma detinuta. Dotarea fermelor cu un aparat de muls pentru vaca este un proces nici pe departe finalizat in spatiul romanesc, desi in tarile membre U.E., acestea exista aproape in fiecare ferma, fiind aparate complexe cu ajutorul carora mulsul devine o activitate simpla.

Se respecta, astfel, standardele de calitate pe care U.E. le-a elaborat in legatura cu dotarile de care o ferma de nivel european are nevoie.

Utilajul de muls de la Inoxcenter.ro abunda de avantaje si astfel isi dovedeste utilitatea

aparat de muls pret
Utilajul de muls, cunoscut mai degraba drept aparat de muls, poate fi o investitie pentru care amortizarea costurilor se produce deosebit de repede. Asadar, fermierii nu ar trebui sa se gandeasca daca sa cumpere un sistem de muls ieftin pentru cireada lor sau nu, ci sa caute cat mai repede un aparat de muls vaci de vanzare, deoarece pe Inoxcenter.ro, ofertele de pret sunt chiar accesibile.

Avantajele detinerii unui aparat de muls vaca se leaga in principal de urmatoarele:

 • Posibilitatea cresterii efectivului de vaci din cireada proprie fara nevoia de a angaja alti oameni care sa lucreze la ferma, pentru mulsul manual
 • Cele mai complexe aparate de acest tip se numesc sisteme de muls, si au aceleasi capacitati precum o sala de muls, numai ca este, practic, pe roti
 • Gestiunea timpului va deveni o problema rezolvata, lasand aparatul sa faca munca altadata manuala, aparatul necesitand numai supervizare si intretinere periodica
 • Vacile tinere se vor destresa, iar vacile mai in varsta se vor adapta repede la noua modalitate prin care sunt mulse

Aparatele de muls vaca la pret bun se regasesc intotdeauna pe Inoxcenter.ro

aparat de muls pentru o vaca pretMecanizarea si colectarea eficienta a laptelui provenit de la vaci vor eficientiza munca manuala, astfel incat raportul dintre resursele implicate (oameni, timp) si productia de lapte rezultat sa fie unul foarte bun.

Aparatele Double Milka ce se regasesc pe Inoxcenter.ro au o capacitate de mulgere de 2 x 10/12 vaci pe ora, date care spun ca sunt 2 statii care pot functiona in paralel si ca sesiunea de mulgere este de  5-6 minute. Sunt si aparate Mini, care au o singura statie (un singur post). Aparatele Galaxy sunt aparate Double Milka, dar cu imbunatatiri, si cu o caracteristica speciala: impiedica laptele sa refuleze.

Aparatele Milee sunt mai versatile, putandu-i-se bloca un manson (pentru a lasa vitelul sa suga). In cele din urma, acele sisteme de muls la pret bun mentionate mai sus sunt, de fapt, aparate de muls vaca la pret bun si pentru 4 ori 6 vaci deodata, prevazute cu sisteme proprii de pompare a laptelui si de spalare a interiorului. Iata complexitatea acestor aparate, si iata cum datorita complexitatii acestora, mulsul efectiv devine o activitate rapida si simpla.

Inox Center, compania care detine magazinul online InoxCenter.ro, poate fi contactata telefonic, la numerele 0728.499.119 si 0720.424.283, sau prin e-mail la adresele office@inoxcenter.ro sau comenzi@inoxcenter.ro.

Tractoare noi- Magazialucostica.ro furnizeaza utilaje agricole de la Belarus, Lamborghini sau LS

tractoare noiTractoare noi si fabricate de marii producatorii ai acestei industrii sunt plasate pe piata si livrate pe intreg teritorul Romaniei de magazinul online Magazialucostica.ro.

Odata cu sosirea sezonului cald, Magazialucostica.ro a lansat o noua gama de tractoare noi, ale caror dimensiuni, motorizari, dotari si meniri functionale difera de la model la model.

De asemenea, pretul tractoarelor variaza in functie de compania producatoare, de numarul de cai putere dezvoltati si de accesorii- exista modele de tractoare noi care se deplaseaza cu ajutorul senilelor, dar si modele de tractoare noi care merg pe roti gonflabile.

Persoanele care isi doresc sa isi cumpere un tractor nou pot verifica stocul pus la dispozitie de magazinul online Magazialucostica.ro pentru ca acesta contine o gama mai mult decat vasta de tractoare fabricate fie de Lamborghini sau de LS, fie de Deutz-Fahr sau de Belarus.

Comercializand mai multe modele de tractoare, fabricate de producatori diferiti, scopul magazinului rezida in a se adresa si in a satisface in acelasi timp cat mai multe necesitati sau bugete.

Utilajele agricole noi de la Magazialucostica.ro- exista modele care beneficiaza de reduceri

tractor nouUtilajele agricole noi de la Magazialucostica.ro se adreseaza persoanelor care isi doresc o ferma moderna sau care au afaceri in domeniul agriculturii.

In stocul magazinului Magazialucostica.ro exista atat tractoare de dimensiuni reduse, dar care, in schimb, sunt foarte manevrabile chiar si in spatiile mici, cat si tractoare de dimensiuni considerabile a caror puterere de tractiune este mare.

In conformitate cu acestea, oferta magazinului online Magazialucostica.ro contine urmatoarele modele de tractoare noi:

 • Tractoare noi fabricate de producatorul coreean LS- in aceasta gama sunt cuprinse 9 modele diferite, a caror putere variaza de la 27 de cai putere la 95 de cai putere. Acestea utilaje se adreseaza proprietarilor de ferme medii si si-au dobandit notorietatea intrucat au costuri de intretinere mici
 • Tractoare noi fabricate de producatorul italian Lamborghini- modele fabricate de aceasta companie pot fi prevazute atat cu roti gonflabile, cat si cu senile si sunt niste echipamente cu motorizari foarte puternice. Tractoarele noi cu senile pot parcurge si cele mai accidentate terenuri si pot tracta utilaje de dimensiuni mari
 • Tractoare noi fabricate de compania Belarus- in aceasta gama exista utilaje agricole a caror putere poate ajunge si la 212 cai putere (motoarele functioneaza cu motorina) si care sunt concepute pentru un numar mare de lucrari agricole
 • Tractoare noi fabricate de Deutz-Fahr- in aceasta gama sunt prezentate 10 modele diferite, a caror putere variaza de la 82 de cai putere la 186 de cai putere. Modele care dezvolta 186 de cai putere au motoare a caror capacitate cilindrica este de 6057 centimetri cubi, sunt prevazute cu sisteme de blocare a diferentialului, sisteme de ridicare in 3 pozitii, cilindri de ridicare suplimentari, coloane de directie reglabile sau sisteme de directie cu pompe independente

Tractorul nou- cum se poate comanda?

tractorPersoanele interesate de achizitionarea unor tractoare noi nu mai trebuie sa isi faca timp pentru a se deplasa la magazinele din punctele fixe intrucat Magazialucostica.ro le ofera posibilitatea de a plasa o comanda online, pe site-ul magazinului, care nu necesita decat accesul la un dispozitiv care beneficiaza de internet si completarea campurilor cu privire la datele de factuare sau de livrare.

Motocoasele de la MagaziaLuCostica.ro sunt fiabile si rezistente

motocoaseleMotocoasele sunt astazi printre cele mai folosite utilaje pentru taiatul ierbii. Traditionala coasa s-a demodat si nici nu mai este la fel de eficienta. In secolul vitezei tehnologia este pusa pe primul loc. Eficienta si gestionarea timpului sunt puse pe primele locuri cand vine vorba de a realiza lucruri in mod optim.

Magazinul de utilaje de cele mai bune MagaziaLuCostica.ro este un magazin online cu scule speciale, de calitate, dedicate utilizatorilor casnici cat si celor profesionisti. Acestia pun accentul pe fiabilitatea produselor comercializate si pe durabilitatea lor. Fiecare lucru are garantia rezistentei in timp si a unui lucru bine facut.

Aparatele de tuns iarba de la MagaziaLuCostica.ro sunt pentru oamenii gospodari

motocoasa

Aparatale de tuns iarba sunt o necesitate la casa fiecaruia dintre iubitorii de verdeata. Orice persoana care sta la curte sau are propria gradina are nevoie de o motocoasa pentru a mentine ingrijit si curat mediul inconjurator. Harnicia si munca facuta din pasiune sunt doua lucruri pe care le au in comun oamnii gospodari. MagaziaLuCostica vine cu motocoase electrice si cu motocoase pe baza de benzina pentru acestia, pentru a le face munca mai usoara si productiva.

Toate motocoasele puse la dispozitie in magazinul online MagaziaLuCostica.ro sunt de buna calitate, sunt realizate din materiale durabile si rezistente care ofera garantia in timp a unui lucru bine facut.

Cele mai cautate motocoase sunt acelea care indeplinesc urmatoarele functii:

 • Motocoasele care au un motor ce reduce emisiile de noxe cu un procent de pana la 75% si care creste eficienta cu un procent de 20%
 • Motocoasele care dispun de un ham ergonomic cu un sport lombar, bretele si curea pentur o mai buna distributie a centrului de greutate
 • Motocoasele care au o pompa de carbunat facuta special pentru o pornire foarte rapida si usoara
 • Motocoase cu comutator de oprire cu revenire automata – acestea sunt foarte utile deoarece in cazul in care motocoasa se blocheaza si se opreste aceasta reporneste in mod automat datorifa butonului care revine inapoi la pozitia de start
 • Motocoase cu aparatoare combinata poate fi utilizata atat cu cap trimmer cat si cu cutit – ofera protectia necesara la fiecare utilizare
 • Motocoase cu manere confortabile pentru o prindere mai buna si mai eficienta care elimina orice durere ce poate aparea la nivelul mainilor
 • Motocoasele care sa aiba o pozitie inalta care sa sporeasca libertatea de miscare atunci cand este utilizata in zone de panta
 • Motocoase cu sistem Low Vibe sau altfel spus cu amortizoare anti-vibratii eficiente care menajeaza mainile utilizatorului
 • Motocoasele cu angrenaj conic cu cuplu ridicat si echipament de taiere paralel cu solul pentru o mai buna performanta in taierea gazonului
 • Motocoase cu maner ajustabil – pentru un confort mai sporit sunt dorite ghidoanele reglabile cu aspect ergonomic

Comandarea de motocoase este usor de facut pe MagaziaLuCostica.ro

motocoase

Daca motocoasa de care aveti nevoie indeplineste functiile care va usureaza munca in gospodaria atunci cu siguranta aceasta este alegerea cea mai potrivita pe care o puteti face din mediul online. MagaziaLuCostica.ro acorda o importanta deosebita fiecarei comenzi in parte si o onoreaza cu mare placere. Comandarea produsului dorit este la fel de simpla ca si cum ar fi fost daca ati cumpara dintr-un magazin standard.

Pentru mai multe informatii si detalii, echipa MagaziaLuCostica poate sa fie contactata la numarul de telefon 0741.077.261 sau la adresa de e-mail comenzi@magazialucostica.ro.

Motocositoarele comercializate de Magazialucostica.ro beneficiaza de reduceri substantiale

motocositoareleMotocositoarele plasate pe piata de magazinul online Magazialucostica.ro beneficiaza de reduceri substantiale. Aceste echipamente sunt fabricate de unii dintre cei mai renumiti producatori din domeniul agrar sau de peisagistica si au menirea de a facilita efortul depus de gradinari atunci cand acestia se ocupa de aranjarea peluzei.

De multe ori peluzele curtilor sau terenurile pe care a crescut iarba si care au nevoie de ingrijire au damburi, gropi sau sunt inclinate. In aceste cazuri, gradinarii care ingrijesc gazonul intampina probleme daca folosesc o coasa. Ori efortul depus este mare, ori treaba nu este facuta bine. Pentru a usura munca gradinarilor, Magazialucostica.ro furnizeaza motocositoare preva
zute cu roti gonflabile, de teren accidentat. Astfel, aceste echipamente pot cosi iarba chiar si cand terenul este accidentat. In plus, intrucat sunt dotate cu motoare care functioneaza cu benzina sau cu motorina, echipamantele pot lucra si pe o panta inclinata la 30 de grade.

Motocositorile- ce detalii tehnice au?

Motocositorile sunt niste echipamente folosite la ingrijirea gazonului. Prin intermediul lor, gradinarii termina munca intr-un timp mai scurt si fara a depune mult efort. Acestea sunt cu putinta intrucat latimea de lucru a motocositoarelor ajunge la 1.40 m. Tot datorita latimii de lucru este facilitata taierea gazonului de pe suprafetele mari.

motocositori

Magazinul online Magazialucostica.ro furnizeaza o gama generoasa de motocositori. Astfel, clientii au la dispozitie nu mai putin de 70 de echipamente pentru gradinarit. Avand in vedere faptul ca stocul este curpinzator, miza magazinului este de a se adresa unei plaje largi de clienti.

In functie de aspectele tehnice, de pachetul de accesorii, de companiile producatoare variaza pretul motocositoarelor.

In ceea ce priveste pachetul de accesorii al motocositoarelor, echipamentele pot fi dotate cu:

 • Bare de cosire a caror lungime difera de la model la model. Barele de cosire taie firele de iarba uniform, la acelasi nivel de inaltime
 • Freze de pamant care au menirea de a marunti damburile.

In timp ce sasiurile motocositoarelor comercializate de Magazialucostica.ro sunt fabricate de anumiti producatori, motoarele acestor echipamente sunt confectionate de alti producatori. Astfel, printre producatorii de sasiuri si de accesorii se numara:

 • BCS, Grillo
 • Bertolini, Pubert, Vari

Printre producatorii motoarelor de motocositori se numara:

 • Honda, Lombardini, Yanmar
 • Kohler, Briggs&Stratton

Clientii interesati de achizitionarea unei motocositori isi pot indrepta atentia, in functie de necesitati, catre doua tipuri de motorizari: ori pe benzina, ori pe motorina. In timp ce cele mai mici motocositoare au o capacitate cilindrica de 160 de centimentri cubi, motoarele celor mai mari motocositoare au capacitatea cilindrica de 400 de centimetri cubi. Astfel, puterea motoarelor variaza intre 3.1 cai putere si 10 cai putere.

Motocositoarele au cutii de transmisie cu 6 trepte: 3 pentru mersul inainte, 3 pentru mersul inapoi. De asemenea, cele mai performante modele au sisteme de franare pe fiecare roata, iar sistemele de directie sunt prevazute cu ghidoane reglabile in functie de statura gradinarului. Acestea, pe langa faptul ca stabilesc directia de cosire, sunt dotate cu sisteme anti-soc.

Motocositoarele- cum se pot comanda?

motocositoare

Persoanele interesate de achizitionarea unei motocositori au posibilitatea de a o comanda online, direct pe site-ul magazinului Magazialucostica.ro.

Tancurile de racire pentru lapte din oferta Inoxcenter.ro aduc numai beneficii

tanc de racire a laptelui

Tancurile de racire pentru lapte se mai numesc si racitoare pentru lapte si au ca scop pastrarea calitatilor initiale ale laptelui colectat si colectarea laptelui in conditii numai bune pentru  comercializare. Fermele pot gasi in cadrul magazinului online Inoxcenter.ro astfel de solutii pentru procesarea laptelui, care aduc beneficii si legate de aceasta activitate, dar si beneficii de ordin financiar – preturile pentru tancurile care au ca scop racirea laptelui sunt accesibile.

Aceste utilaje folosesc in zootehnie, si ajuta la dotarea corespunzatoare a fermelor care isi doresc eficientizarea proceselor legate de lapte – pe langa aparatele de muls, tancurile de racire trebuie sa existe si sa preia intr-un mod eficient laptele obtinut. Inoxcenter.ro inseamna oportunitatea de investire intr-un tanc de racire a laptelui la un pret avantajos, de care fermierii pot beneficia.

Aparatele de racire a laptelui care sunt comercializate de Inoxcenter.ro: caracteristici bune, deci beneficii pentru fermieri

 

tanc-de-racire-a-laptelui

Aparatele de racire a laptelui, in functie de producator, difera foarte mult intre ele, la nivel general, cu toate ca au acelasi scop de intrebuintare. Motivele pentru care orice tanc de racire a laptelui care se poate comanda de pe Inoxcenter.ro sunt diverse, indiferent daca au capacitatea de 100, 200, 300 sau 500 de litri, sau sunt orizontale:

 • Formele acestora, cilindrice, dispuse vertical sau orizontal

In acest mod, sunt usor de amplasat pentru orice configuratii ale fermei

 • Laptele colectat ajunge repede in tanc

Pentru a fi posibil acest lucru, exista un sistem relativ instantaneu in cuva care actioneaza la fel de rapid pentru a raci laptele pana in punctul in care microorganismele nu se mai inmultesc, pentru a altera laptele ori pentru a ii compromite calitatea

 • Un sistem de control prietenos

Pentru ca cei de la ferma sa beneficieze de  un control deplin fata de lapte si calitatea lui

 • Izolatia din spuma poliuretanica

Asigura nivelul termic setat pentru un timp indelungat

 • Agitatoarele din interior

Sunt ergonomice si confera o manipulare a volumului de lapte pentru mentinerea prospetimii laptelui si pentru mutarea de volume la cerere, prin setarile de la sistemul de control

Tancul de racire pentru lapte disponibil pe Inoxcenter.ro, motivul indirect pentru care fermele prospera

tanc-de-racire-lapte

Calitatea acestor utilaje profesioniste de care Inox Center dispune este conferita de materialele folosite in procesul de fabricare, de reglajele exceptionale si de preocuparea continua pentru imbunatatirea parametrilor de orice tip.

Asadar, acesta este unul dintre motivele pentru care fermele care se doteaza cu tancuri de racire pentru lapte prospera, beneficiile fiind atat detinerea de lapte de buna calitate (care va creste numarul de recomandari), cat si  viteza mare de procesare a acestuia (fapt care permite indreptarea atentiei si catre alte procese zootehnice si stiind faptul ca procesul tehnologic legat de lapte este asigurat). Bineinteles, asigura si un beneficiu de ordin financiar: ofertele se solicita online sau telefonic, neexistand un nivel fix de pret pentru aceste utilaje.

Inox Center, compania care detine magazinul online InoxCenter.ro, poate fi contactata telefonic, la numerele 0728.499.119 si 0720.424.283, sau prin e-mail la adresele office@inoxcenter.ro sau comenzi@inoxcenter.ro.

Motopompele din MagazialuCostica.ro-ajutorul necesar oricarei gospodarii

Daca sunteti in procesul de infiintare a unei gradini legumicole, sau deja detineti una, trebuie sa inlaturati orice fel de risc pentru ca aceasta sa dea roadele sanatoase pe care vi le doriti. Sursa de apa joaca cel mai important rol, de aceea sistemul de irigatie folosit trebuie sa fie unul profesional si sa functioneze la cote maxime, astfel veti fi siguri ca plantele dumneavoastra se vor dezvolta complet. MagazialuCostica.ro este ajutorul necesar gradinii dumneavoastra, pentru ca ofera servicii de calitate, dar mai ales diverse tipuri de  motopompe care sa se potriveasca suprafetei unde vor fi montate dar si pentru tipurile de apa folosite in irigare. Motopompele oferite de Magazia lu’ Costica au un randament ridicat in orice tip de activitate, fie ca vorbim de gradina proprie, sau de suprafete agricole.

Ce tipuri de motopompe ofera MagazialuCostica.ro?

de ce sa utilizezi o motopompaDecizia de a cumpara o motopompa trebuie luata in functie de nevoile suprafetei  pe care va functiona, dar si in functie de apa pe care o va iriga. Utilajele de irigatie oferite de Magazia lu’ Costica sunt create de producatori de top precum Honda, Kipor sau AGT.

Cele mai importante tipuri de motopompe in functie de apa pe care o iriga sunt:

 • Motopompa pentru apa curata care va filtra lichidele curate. Aceasta este folosita atat pentru uz casnic, cat si pentru suprafete de agricultura
 • Motopompa pentru apa semi-murdara. Irigarea apei semi-murdare sau murdare este absolut necesara in dezvoltarea plantelor dumneavoatra
 • Motopompa pentru apa murdara. Elimina complet riscul plantelor de a fi afectate de catre apa murdara

Ce criterii indeplinesc motopompele puse la vanzare de Magazia lu’ Costica?

logo magazia lui costicaOdata aleasa motopompa adecvata gradinii dumneavoastra, aceasta trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Puterea de irigatie a motopempei sta pe primul loc, iar in magazinul online MagazialuCostica.ro gasiti motopompe cu o putere cuprinsa intre 1 CP si 10 Cp, in functie de marimea suprafetei pe care aceasta va functiona. Un al doilea criteriu indeplinit de motopompele oferite de MagazialuCostica.ro este adancimea de aspiratie care ajunge la 10 m. Un alt criteriu este tipul de combustibil de care va depinde in totalitate motopompa. Tipul de motor pe care il au motopompele oferite de Magazia lu’ Costica  foloseste strict combustibil lichid, oferind varianta de a alege intre benzina si motorina. Important pentru motopompe este si inaltimea de refulare, iar cele din Magazia lu’ Costica ajung la 11 m, depasind valoarea de 60 m, in functie de puterea pe care o are motorul.

Pe magazinul online MagazialuCostica.ro veti gasi motopompe la preturi accesibile, de o calitate superioara, potrivite atat pentru suprafete mici si medii, cat si pentru suprafete considerabil de mari.

Vanzarile online se realizeaza pe site-ul oficial www.magazialucostica.ro si pe comenzi@magazialucostica.ro, iar cele telefonice la numarul de telefon: 0733.699.164. Daca doriti sa vedeti motopompele inainte de a le comanda, produsele sunt expuse in magazinul de pe Str. Strandului nr. 70, Ploiesti, DN 1B, Sos. Ploiesti-Buzau, iar programul de lucru este de Luni pana Vineri de la 8:30 pana la 17:45, iar in weekend este deschis doar Sambata de la 8:30 pana la 13:30.

Vexio – magazinul online unde drujbele performante sunt disponibile intr-o gama extrem de diversificata

O data cu intrarea in sezonul de primavara cei de la Vexio au lansat noi modele de produse adresate barbatilor mesteri in special articole pentru gradinarit, agricultura si alte produse adresate celor care locuiesc la casa .

Printre modelele de ustensile nou lansate in magazinul Vexio se numara: generatoare, drujbe, masini de gaurit si nu numai. Insa o categorie reuseste sa se faca remarcata comparativ cu celelalte prin diversitatea modelelor de care dispune dar si a ofertelor de pret si aici ma refer la drujbe.

Drujbele reprezinta echipamentul de gradina pentru uz casnic ce nu trebuie sa lipseasca din gama de ustensile a niciunui barbat. La Vexio gama de drujbe puse spre vanzare cuprinde o larga arie de producatori cum ar fi Stihl, Ruris, Husvarna, Stern si nu numai. Drujbele de la Vexio ce poarta semnatura unuo astfel de producatori pot reprezenta o solutie ideala pentru cei care doresc sa aiba o drujba cu care sa isi desfasoare activitatile gradinaresti intr-un mod confortabil si care totodata doresc sa poata folosi acea drujba pe termen lung.

Drujbele Stihl – performanta si durabilitate

opteaza pentru o drujba la pret avantajosUna din cele mai renumite drujbe pe care cei de la Vexio le comercializeaza sunt cele fabricate de catre Stihl. Acest brand de scule a reusit sa isi faca un nume pe piata drujbelor datorita feedback-ului pozitiv primit din partea clientilor de-a lungul timpului. Aceste drujbe fabricate de catre Stihl au numar de W cuprins intre 1500 si 2800 astfel incat dvs sa va puteti alege modelul care corespunde cel mai bine nevoilor dvs.

Pentru cei care doresc un motofierastrau puternic poate opta pentru modelul Stihl MS 261 cu o putere de 2800 W. Acesta desi, dupa cum se observa, are o putere mare lucreaza destul de economic avand un numar redus de vibratii nefiind foarte neprietenos din punct de vedere al modului de lucru. Lungimea lamei de 400 de mm este una suficient de mare pentru ca dvs sa va puteti desfasura activitatile in mod eficient si productiv.

O alternativa mai ieftina este oferita de drujbele Stern aceste avand un pret mai accesibil. Drujbele Stern sunt potrivite pentru activitatile obisnuite de taiere a lemnului si a cracilor copacilor pe care cei mai multi dintre oameni le desfasoara.

logo vexioGama de drujbe Husqvarna de la Vexio este cea mai bogata si diversificata gama de la acest magazin online, aceste drujbe fiind disponibile in diverse modele si preturi astfel incat fiecare mester isi va putea alege drujba potrivita in functie de nevoile proprii si de bugetul avut la dispozitie.

Pentru drujbele de la Vexio care au un pret mai mare de 499 de RON se acorda TRANSPORT GRATUIT comanda putandu-se efectua atat telefonic cat si pe site. Pentru orice nelamuriri cu privire la produsele celor de la Vexio sau daca doriti informatii suplimentare puteti suna la 0374 477 114 sau puteti trimite un mail la comenzi@vexio.ro.

Iarna – sezonul cand frezele de zapada nu trebuie sa lipseasca din gama ta de ustensile

Iarna este un sezon foarte dificil, mai ales daca vremea este capricioasa si ne toarna o ninsoare pe cinste care blocheaza cu totul fiecare alee, straduta sau chiar strada principala. De aceea, am pus mana de la mana, pentru a nu pati si in aceasta iarna ca in sezonul trecut, cand am ramas complet blocati in nametii imensi, si am cumparat pentru drumurile noastre principale o freza de zapada, care ne-a fost recomandata de mai multi prieteni si chiar specialisti.

utilaje pentru deszapezire

Initial am fost putini descumpaniti de pretul nu tocmai mic al acestor freze pentru zapada, pentru ca pentru un singur om este o investitie majora si e posibil sa nu fie folosita decat o data sau de doua ori pe ani, in functie de capriciile vremii. Dar in momentul in care ne-am adunat mai multi pentru a cumpara la primarie o astfel de freza, folosita pentru binele comunal, atunci achizitionarea unei freze de zapada calitative a fost mult mai simpla si mult dorita. Ne-am lovit imediat, insa, de problema raportului de calitate/pret, mai ales ca nu stiam foarte multe despre aceste freze de zapada. Iata ce am descoperit!

Tine cont de aceste sfaturi inainte de a cumpara o freza de zapada

Pentru a lua exact freza de zapada care se potriveste cu necesitatile noastre, a trebuit sa ne informam putin, ca sa aflam detalii tehnice care ne-ar putea ajuta in luarea unei decizii. Astfel, ne-am dat seama ca pentru a alege modelul potrivit dintre toate frezele pentru zapada disponibile, trebuie sa ne orientam in functie de:

 • Latimea de lucru este foarte importanta pentru ca in functie de ea stim exact ce fel de suprafata trebuie sa fie curatata de zapada si ce fel de masina utilitara trebuie sa o actioneze
 • Puterea este de asemenea extrem de importanta, pentru ca reprezinta forta care va actiona freza de zapada, dar mai ales eficienta cu care zapada va fi curatata
 • Caile de evacuare sunt accesorii cheie, pentru ca doar cu ajutorul lor zapada va fi inlaturata eficient, iar in cazul in care exista un drum greu de curatat, o freza pentru zapada cu doua cai de evacuare va fi dublu eficienta

In functie de acestea, dar si de multe alte detalii tehnice, ne-am decis asupra a cateva modele dintre care l-am ales pe cel care parea cea mai buna optiune pentru drumurile noastre comunale.

Magazia lu’ Costica – ofera promotionala de freze de zapada

Nu in ultimul rand, a contat enorm locul de unde am facut aceasta achizitie. Nu numai ca am beneficiat si de o mica reducere pentru alegerea facuta, dar am realizat ca Magazia lu’ Costica, caci acesta este numele magazinului online, are o oferta foarte generoasa pentru toti gospodarii. De aceea, am decis, personal, sa investesc intr-o freza de zapada si pentru propria curte, care poate fi actionata si de un motor foarte mic, de maxim 30 CP, deci si de o masina de tuns iarba.

Acum sunt sigur ca atat curtea, cat si drumurile din afara proprietatii mele vor fi curatate eficient in aceasta iarna, fara sa mai avem frica ca vom ramane blocati si la mila vremii capriocioase. Magazia lu’ Costica ne-a oferit freza pentru zapada ideala la timpul potrivit!

 

Iarna vine cu oferte noi pentru frezele de zapada de pe magazialucostica.ro

freze de zapada la oferte speciale

Venirea iernii inseamna, pe langa sarbatori, cadouri si Mos Craciun, si drumuri inzapezite, circulatie intrerupta sau masina pe care nu o puteti scoate din parcare. Frezele de zapada de pe magazialucostica.ro reprezinta alegerea perfecta proprietarilor de locuinte, a intreprinzatorilor si a echipelor de interventie pentru aplicatii profesionale.

Frezele pentru zapada curata zapada atat de pe suprafete drepte, cat si de pe cele denivelate, prin ajustarea inaltimii frezei. In plus, freza pentru zapada de pe magazialucostica.ro ramane in topul preferintelor tot mai multor utilizatori, datorita fiabilitatii si performantei ei. Aceste freze pentru indepartat zapada reprezinta alegerea echipelor de interventie care deszapezesc drumurile publice, caile de acces comerciale sau zonele rezidentiale. Magazia Lu’ Costica ofera freze perfecte in cazul utilizarii pe suprafete mici, medii sau mari, in functie de modelul ales.

Frezele de zapada de la magazialucostica.ro, alegerea ideala pentru o iarna fara griji

Frezele de zapada sunt utilaje care inlatura zapada depe trotuare, din jurul masinii sau de oriunde este nevoie. Ele sunt extrem de utile pentru toti aceia care vor sa renunte la munca obositoare pe care o presupune lopata. Ele sunt ergonomice, dar si foarte usor de utilizat.Magazialucostica.ro pune la dispozitia clientilor sai cele mai moderne si profesionale freze pentru zapada. Opt modele de freze de zapada isi asteapta clientii, cu preturi care mai de care mai avantajoase. In plus, avantajele tuturor frezelor de pe magazialucostica.ro sunt urmatoarele:

 • Operare extrem de usoara
 • Pornirea frezei de zapada se produce foarte rapid, chiar si la cele mai scazute temperature
 • Consum foarte mic de benzina si emisii de noxe aproape de zero
 • Datorita sistemului de tractiune foarte performant, stratul gros de zapada poate fi curatat fara prea mare efort

Mai mult decat atat, frezele pentru zapada de pe magazialucostica.ro prezinta sisteme de functionare de ultima generatie, ajutand clientii sa indeparteze zapada nedorita si sa aiba parte de o iarna linistita, lipsita de troieni masive.

Magazialucostica.ro aduce in prim-plan noi modele de freza de zapada de ultima generatie

Printre cele mai importante si mai functionale tipuri de freza de zapada de la magazialucostica se numara urmatoarele:

 • Freza hidraulica pentru indepartat zapada
 • Freze pentru zapada cu montaj tractat si rotor special
 • Freza de zapada independenta, cu descarcare mecanica rotativa
 • Freza de zapada cu doua cai de evacuare, recomandate pentru cele mai grele conditii meteo, fiind confectionate din otel. Acest tip de freza prezinta doua burlane pentru aruncarea zapezii. Ele pot fi deschise fie separat, fie in acelasi timp

Pentru ca iarna dumneavoastra sa fie mai usoara, pentru a nu simti o impovarare din a indeparta zapada, comandati de la magazialucostica.ro oricare dintre frezele mai sus mentionate si profitati de promotiile avantajoase.

Magazia Lu’ Costica a luat nastere in anul 2009 si inca de atunci a ramas in topul preferintelor utilizatorilor. Este un magazin online care comercializeaza produse si ustensile sau utilaje de uz agricol si zootehnic, pentru toti acei fermieri gospodari. Produsele de pe site-ul magazialucostica.ro sunt impartite in urmatoarele categorii: tractoare,utilaje agricole, consumabile si piese, utilajegradina, unelte gradina, utilaje horticole, solarii sau solutii de depozitare.