Audiere de ultimă oră la DNA: Baronul retrocedărilor, în fața procurorilor

Afaceristul Mihai Rotaru s-a prezentat, joi dimineață, la DNA pentru a fi audiat într-un nou dosar privind retrocedărilor ANRP cu un prejudiciu de 20 de milioane de euro, fiind creat după ce trei terenuri au fost supraevaluate.

Potrivit unor surse, Rotaru ar avea calitatea de suspect.

Amintim că Mihai Rotaru a fost acuzat de procurorii DNA că i-a dat mită 600.000 de euro deputatului PNL Ioan Oltean pentru a interveni la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor în favoarea sa.

mihai rotaru

Vești BUNE pentru antreprenori: Guvernul va finanța 10 mii de afaceri noi în acest an

Harry Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a anunțat joi că de la 1 mai va fi lansată platforma online Start up nation prin intermediul căreia se va finanța 10 mii de afaceri noi anual.Harry Ilan Laufer

„Programul Start-up nation va urma să finanțeze 10 mii de noi start up-uri pe an cu o sumă maximă, nerambursabilă de 200 de mii de ron. Garantez celor care ne urmăresc că toate sectoarele din economia românească vor fi finanțate, bineînțeles, prin HG care urmează să fie dată pentru acest program „Start up nation”. Vom avea acolo și criterii pe baza cărora se va realiza un punctaj.

România are niște priorități de dezvoltare și vom ține cont de acest lucru. Să devii eligibil în acest program „Start up nation” trebuie să îndeplinești două condiții extrem de simple: trebuie să creezi două locuri de muncă și să le menții pe o perioadă de minim 3 ani de zile. În acest program se lucrează intensiv la acest program start up nation. Urmează ca la 1 mai să lansăm platforma online, unde oamenii se vor înscrie. Va fi o procedură extrem de transparentă și nu vor aștepta foarte mult să primească o confirmare”, a declarat Harry Ilan Laufer, la Antena3.

ANAF extinde controlul în ONLINE: Pe cine a pus OCHII Fiscul

Cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) au anunțat că vor semna un protocol cu Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Informatică (ICI), cu scopul supravegherii deținătorilor de domenii de internet cu extensia .ro, conform Playtech.ro.

Datele de identificare din baza de date a ICI ale deținătorilor de domenii cu extensia .ro, și înregistrate la serviciul www.rotld.ro, vor fi astfel supravegheate de ANAF, cu scopul strângerii de date despre venituri și pentru a preveni și combate evaziunea și frauda fiscală. Datele cu conținut personal nu vor fi afectate, iar potrivit agenției supravegherea datelor se va realiza cu respectarea legislației în vigoare.

“Agenția Națională de Administrare Fiscală și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică – I.C.I. București vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informații.

anaf

Potrivit acestuia, ICI București va pune la dispoziția A.N.A.F. datele necesare pentru indeplinirea atribuțiilor care îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea și combaterea evaziunii și fraudei fiscale. Astfel, Protocolul are ca obiect colaborarea părților în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI București ale deținătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro).

Furnizarea datelor de către ICI Bucuresti se va realiza cu respectarea legislației în vigoare.

Menționăm că Direcția Generală Tehnologia Informației din cadrul A.N.A.F. va asigura aplicația informatică de interogare domeniu/vizualizare răspuns, în scopul obținerii de informații despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din Romania. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI București, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informațiile, conform procedurii comune de lucru”.

Ca să vă faceți o idee, potrivit unui raport al Ministerului Comunicațiilor, la nivel național sunt înregistrate 901.031 de domenii cu extensia .ro, iar dintre acestea 44% nu sunt utilizate. De asemenea, aceștia vor să afle cine gestionează domeniile, cine stabilește prețurile și care este valabilitatea lor”, s-a arătat în comunicatul ANAF.

ExxonMobil, proces inedit în România: A dat în judecată un mic SRL pentru un cuvânt din DEX

ExxonMobil Corporation, cea mai mare companie petrolieră listată din lume, se judecă de peste 2 ani în instanțele românești cu un mic SRL local al cărui rulaj anual nu a depășit niciodată 100.000 lei, pentru a-l obliga să-și schimbe numele și să-i predea gratuit domeniul de Internet înregistrat pe acesta, americanii pretinzând că denumirea firmei românești, Mobil Import Export, le încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Deocamdată, scorul acestui “meci” juridic, aflat în desfășurare, este egal, 1-1. ExxonMobil a avut câștig de cauză la prima instanță, Tribunalul București, sentința acestuia fiind însă ulterior respinsă integral ca neîntemeiată de către Curtea de Apel București. Corporația americană a făcut recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție în septembrie 2016, instanța supremă nestabilind încă un termen de judecată.

De subliniat și repetat că reclamanta în proces nu este o subsidiară sau divizie locală a Exxon, ci chiar marele grup american ExxonMobil Corporation, cu sediul central în Irving, Texas.

La momentul declanșării litigiului, în 2013, firma românească Mobil Import Export SRL, cu sediul într-un apartament de bloc din strada Delfinului din sectorul 2 al Capitalei și înființată sub această denumire în 1991, avea din 2008 ca obiect de activitate comerțul engros de combustibili solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate. Pe mai multe site-uri unde își promova activitatea, Mobil Import Export SRL se prezenta ca firmă de import și distribuție de lubrifianți auto și industriali de la mai mulți producători. Firma deținea și un domeniu Internet inactiv, www.mobilexportimport.ro, înregistrat în 2009.

Din 2008 încoace, de când și-a trecut în obiectul de activitate comerțul de combustibili și produse derivate, Mobil Import Export SRL nu a avut niciodată o cifră de afaceri anuală mai mare de 90.000 lei, iar cel mai bun rezultat financiar l-a obținut în 2013, respectiv un profit net de 11.092 lei la un rulaj de circa 33.000 lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice.

În prezent, firma, controlată și administrată de o persoană fizică, Dragoș Cristian Miron, este inactivă fiscal și cu codul TVA anulat, raportând afaceri zero pe 2015, pierderi de 36.500 lei și datorii totale de 118.500 lei. Datele de la Registrul Comerțului arată că firma și-a schimbat între timp și obiectul de activitate, acesta fiind în prezent “comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic în magazine specializate”.

Grupul ExxonMobil Corporation a înregistrat anul trecut venituri totale de 268,8 miliarde dolari și un profit net de 16,1 miliarde dolari. Prin comparație, întreg PIB-ul României pe 2015 este estimat de INS la echivalentul în lei a circa 177,5 miliarde dolari.

exxon

Campanie in SUA: Donald Trump se opune cedarii controlului asupra internetului

Stafful de campanie al candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, a anuntat miercuri intr-un comunicat ca acesta se opune planului de cedare a controlului tehnic american asupra internetului.

Congresul SUA ar trebui sa impiedice administratia de la Washington sa predea controlul retelei informatice mondiale catre un grup international de entitati implicate. Conform unui plan deja existent, transferul ar urma sa aiba loc pe 1 octombrie, ceea ce ar insemna, potrivit consilierului pentru politici nationale al lui Trump, Stephen Miller, ca “libertatea internetului va fi pierduta definitiv, deoarece odata pierduta nu va mai exista posibilitatea de a-i reda maretia”. Formularea reia sloganul campaniei candidatului republican, “Make America Great Again” (Sa redam maretia Americii).

Senatorul de Texas Ted Cruz, rival al lui Trump in campania interna a Partidului Republican pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale, a condus campania din Congres impotriva cedarii controlului american asupra internetului. Libertatea online ar fi amenintata daca regimuri autoritare cum ar fi cele din Rusia si China ajung sa detina controlul, sustin adversarii transferului.

Reuters reaminteste ca expertii tehnici au respins aceste temeri si au avertizat ca intarzierea transferului ar submina credibilitatea Statelor Unite in negocierile viitoare asupra standardelor si securitatii internetului.

Cedarea controlului exercitat de catre ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, organizatie non-profit cu sediul in California) a fost propusa in martie 2014 si mai poate fi oprita doar de votul Congresului SUA. Amanarea poate lua forma unui amendament la o lege privind cheltuielile temporare, care ar trebui adoptata pana la 30 septembrie pentru a evita blocarea unei parti importante a guvernului federal american.

america-internet

Bumstock.com aduce mai aproape incaltamintea de dama en gros

Incaltamintea este un accesoriu absolut obligatoriu pentru oameni inca din cele mai vechi timpuri. Daca la inceput era folosita strict pentru protejarea picioarelor, in ziua de astazi a devenit un articol care subliniaza personalitatea omului, frumusetea picioarelor unei femei, apartenenta la o anumita clasa sociala chiar etc.

Locul cizmarului sau pantofarului de altadata a fost luat de fabrica de incaltaminte, care cu ajutorul masinilor si utilajelor creeaza minunate produse de calitate mult mai repede decat o faceau mestesugarii de odinioara. Un magazin online sau fizic, care pune in vanzare aceste produse, are nevoie insa de un partener care sa se ocupe cu comercializarea de incaltaminte en gros si de la care sa faca rost de produse calitative, in cantitate suficienta si la preturi extrem de avantajoase.

Un astfel de depozit de incaltaminte de dama engros este Bumstock.com, o firma care pune la dispozitia clientilor sai un site cu un design modern, atractiv, in culori placute ochiului, dar si o lejeritate mare in comandarea articolelor dorite din oferta, precum si o serie de servicii utile in shoppingul de incaltaminte de dama angro.

Tipuri de incaltaminte pentru femei en gros, modele clasice si moderne

Incaltamintea pentru reprezentantele sexului frumos comercializata en gros de catre Bumstock.com  vine in fata cumparatorilor intr-o gama variata de produse, de o calitate superioara garantata si la preturi ieftine si bune, potrivite repunerii sale in vanzare de patroni dornici de un castig substantial.

Dintre tipurile de incaltaminte de dama ieftina en gros pot fi enumerate urmatoarele articole:

 • Tenisi dama en gros, cu modele clasice si moderne, in culori vii sau terne, potrivite oricarei ocazii;
 • Ghete dama cu blanite en gros, cu un design atractiv, potrivite dorintelor femeilor de astazi extrem de active;
 • Pantofi sport angro, ideali pentru odihna picioarelor atat la serviciu, cat si in oras la cumparaturi sau la o iesire la un concert;
 • Cizme de dama cu blanita en gros, ideale pentru femeia moderna, care trebuie sa arate senzational in orice moment;
 • Bascheti de dama engros, intr-o varietate larga de culori si imprimeuri, care pot fi purtati de orice doamna indiferent de varsta din bulentin;
 • Botine de dama angro perfecte pentru a scoate in evidente feminitatea din orice tinuta vestimentara.

incaltaminte dama engros Tenisi dama, 36-40, en-gros

incaltaminte dama engros Ghete dama cu blanita, 36-41, en-gros

incaltaminte dama engros Pantofi sport, 36-40, en-gros

incaltaminte dama engros Cizme dama cu blanita, 36-40, en-gros

incaltaminte dama engros Bascheti dama, 36-40, en-gros

incaltaminte dama engros Botine dama, 36-41, en-gros

Incaltaminte pentru doamne si domnisoare, ieftina, comercializata en gros in mediul online

Bumstock.com este un magazin online mandru sa prezinte clientilor sai incaltaminte de dame ieftina en gros, punandu-le la dispozitie diferite servicii utile. Astfel, experienta cumparatorilor devine una placuta, revenind ori de cate ori vor avea ocazia pentru o noua runda de shopping.

Dintre aceste servicii utile de care poate beneficia orice client Bumstock.com  se pot mentiona:

 • Serviciul online telefonic de consultanta personala, care ofera oricarui client un consultant pentru magazinul sau (disponibil de luni pana sambata intre orele 7.00 – 15.00);
 • Livrarea este gratuita in orice localitate a tarii;
 • Livrarea se face in sistem door-to-door catre cumparator;
 • Daca ceva nu este pe placul clientului, comanda poate fi returnata in termen de 15 zile.

Pentru detalii suplimentare, orice client poate suna Bumstock.com la numarul de telefon afisat pe site 0749 867 517 sau sa scrie la e-mailul Contact@Bumstock.Com.

Ferma moderna foloseste intotdeauna cisterna pentru transportarea laptelui

cisterne lapteOrice fermier, care isi doreste o afacere de succes, are nevoie de cateva utilaje fara de care munca sa ar fi in zadar. Munca in ferma este anevoioasa, dar daca iti place sa ingrijesti animalele (oi, vaci, capre, bivolite), atunci nimic nu te poate opri sa ai un profit mare.

Dintre masinile de care ai nevoie pentru ca treaba sa fie facuta la parametrii optimi se numara si cisterna pentru transportarea laptelui si, indiferent de numarul de animale pe care le ai in ferma, acest echipament este necesar pentru colectarea laptelui si transportarea lui in conditii perfecte, in asa fel incat sa nu se altereze si sa fie refuzat de comercianti sau de producatorii de alte produse alimentare care au ca ingredient laptele.

Astfel, drumul pe care laptele il parcurge de la ferma la magazin sau la fabrica este realizat de aceste bazine ce transporta lichidul pretios, echipamente de ultima generatie, de dimensiuni mari.

Din ce este alcatuita o cisterna pentru transportul laptelui

Evident ca te vei intreba, ca orice om curios, din ce este alcatuit un astfel de bazin care va transporta laptele. Oare va functiona cum trebuie? De aceea, este foarte bine sa cunosti toate aspectele tehnice inainte de a face o astfel de achizitie importanta pentru afacerea ta si care inseamna si o cheltuiala considerabila.

cisterna transport lapte

O cisterna pentru transportul laptelui este construita din otel inoxidabil, ceea ce asigura pastrarea laptelui in conditii foarte bune si este alcatuita din:

 • Trei compartimente, fiecare compartiment fiind prevazut cu o gura de vizitare;
 • Bazinele sunt prevazute cu CIP de spalare;
 • Bazinele sunt izolate cu spuma poliuretanica in start de 10 cm;
 • Pompa pentru evacuarea laptelui este pozitionata in functie de necesitate.

In functie de cat de multe animale ai in ferma, poti opta pentru o cisterna de transport pentru lapte cu o capacitate de 1000 litri sau pentru una cu dimensiuni foarte mari de 10000 litri.

Daca esti in cautare de un astfel de bazin pentru transportul laptelui, poti intra sa vizitezi magazinul online Fermierulafacerist.ro si sa te informezi mai detaliat asupra cisternei care se potriveste exact afacerii tale. Site-ul este unul extrem de usor de parcurs, are servicii utile puse la dispozitia clientilor si poate fi o experienta placuta pe care in mod sigur o vei repeta la nevoie si cu alta ocazie.

Care sunt avantajele folosirii unei cisterne pentru transportarea laptelui

cisterna lapte

Transportul laptelui trebuie facut rapid si in conditii de maxima igiena pentru a nu pune in pericol sanatatea oamenilor care il vor consuma. El trebuie colectat corespunzator si transportat la fel. Dintre toate modalitatile de transportare a acestul lichid, cisternele sunt cele mai bune si prezinta urmatoarele avantaje:

 • Mentin constanta temperatura laptelui;
 • Reduc pierderile de lapte prin manipularea diverselor recipiente, precum galeti, bidoane etc;
 • Nu exista riscul contaminarii cu diverse bacterii sau germeni;
 • Laptele isi pastreaza culoarea, aspectul, consistenta, gustul, mirosul.

Cisternele pentru transportarea laptelui pot deveni arme puternice ale oricarui fermier, mai ales atunci cand acesta are de livrat o cantitate mare de lapte.

Nu ezita si achizitioneaza un astfel de echipament, iar problema transferarii laptelui de la ferma ta la fabrica sau la magazin nu va mai exista!

 

Hainele de copii en gros de pe Bumstock.com au calitate buna si pret infim

haine copii en gros pentru fetiteHainele de copii en gros sunt cautate adesea de antreprenorii care detin magazine cu imbracaminte pentru cei mici. Parintii isi doresc haine de calitate pentru copiii lor, si de aceea magazinele isi doresc haine en gros pentru copii care sa fie de calitate si la un pret bun, convenabil pentru bunul mers al afacerii acestora. Bumstock.com prezinta produse in conformitate cu dorintele celor ce obisnuiesc sa cumpere en gros: sunt de calitate si au pret infim in raport cu aceasta calitate.

Bumstock.com doreste, astfel, sa isi arate sprijinul pentru ca imbracamintea de copii en gros sa devina imbracaminte potrivita pentru rafturile magazinelor de prestigiu, sau pentru magazinele onine destinate clientilor finali.

Hainele pentru copii engros disponibile pe Bumstock.com: calitatea reiese din material si design 

Hainele pentru copii en gros pe care magazinul online Bumstock.com le Magazin en gros Bumstock logocomercializeaza sunt confectionate din materiale de calitate, care sa nu deranjeze in niciun fel pe copiii care le poarta, si cu design si modele moderne, pline de stil:

 • Boxeri pentru adolescente, din bumbac, disponibile in masuri universale si in culori diverse (rosu, galben, mov), plini de modele si personaje feminine
 • Boxeri de copii (din bumbac, pentru copiii intre 2 si 6 ani, in culori uni si imprimeuri)
 • Caciula pentru copii (din bumbac, pentru micutii intre 5 si 10 ani; utile pentru intregul sezon rece)
 • Bluza de copii (din bumbac cu lycra, pentru cei mici intre 3 si 10 ani, in culori extrem de diverse si in modele variate din punct de vedere al imprimeului (natura, Paris) sau a mesajului imprimat (Smile, New York, Coffee, Tea, Pancakes and You sau Lose yoursefl)
 • Colanti pentru copii (potriviti petru cei intre 5 ani si 10 ani; visinii, rosii sau mov)
 • Bascute de copii (pentru copilasii intre 2 si 6 an; cu multiple forme si imprimeuri, potrivite pentru toate preferintele si vestimentatiile)
 • Sosete copii (bumbac 80% si polyester 20%, sosete scurte, medii si lungi, cu modele diferite si potrivite pentru marimi cuprinse intre marimea 17 si marimea 35)

Imbracamintea de copii en gros de pe Bumstock.com este cea care merita sa ajunga la clientii finali 

Lantul comercial al imbracamintei de copii incepe cu producatorii, continua cu diversi comercianti en gros si mai departe continua cu magazinele de desfacere (comerciantii finali), de unde clientii finali (adica phaine copii en gros-varsta-5-10-aniarintii care vor cumpara articole de imbracaminte pentru copiii lor) vor putea obtine aceste produse.

In cadrul acestui lant, comerciantii en gros au un rol foarte important atat in sprijinirea afacerilor cu imbracaminte de copii, cat si in imbracarea copilasilor cu haine de calitate. Bumstock.com ofera haine ieftine de copii in mod en gros dar nu face rabat de la calitate: bumbacul este prezent in procente mari, poate chiar in procent maxim de 100%, asadar sunt si calitative aceste haine de copii en gros ieftine regasite pe Bumstock.com!

Comerciantul en gros Bumstock poate fi apelat la numarul de telefon 0749.867.517.

BMan va ofera outfituri complete de vara la oferte promotionale inaintea sezonului estival ce se apropie cu pasi repezi

Inaintea oricarui sezon in care outfit-urile se schimba major in concordanta cu temperaturile de afara, cei de la BMan au lansat o noua colectie de articole de primavara vara adresate barbatilor care doresc sa se simta confortabil in hainele pe care le poarta si care sa le ofere eleganta si stil in acelasi timp.   Cei de la BMan le ofera tuturor barbatilor ce prefera stilul casual si sport o serie de articole pentru sezonul cald cum ar  fi : tricouri la oferte promotionale, pantaloni scurti si trening-uri.

Tricouri ieftine de calitate la oferte promotionale

tricouri confortabile

Tricoul este un articol de vara pe care orice barbat il poarta mai ales in perioadele calduroase si caniculare ale anului asa cum sunt lunile iulie, august si septembrie. La BMan gama de tricouri ieftine pentru barbati cuprinde modele din bumbac de calitate care ofera pielii posibilitatea sa respire chiar si in cazul in care temperaturile sunt foarte mari si nu in ultimul rand cel care le poarte se simte confortabil in ele. Indiferent de preferintele vestimentare, barbatii gasesc la BMan tricourile ieftine  pe care se le doresc pentru outfit-urile lor de vara.

In aceasta vara 2016 trendurile articolelor vestimentare cu modele florale sunt printre cele preferate de multi barbati, acestea fiind in pas cu ultimele aparitii la marile prezentari de moda din multe tari. In general astfel de tricouri se adreseaza barbatilor cu personalitate si ii ajuta sa se evidentieze foarte usor din punct de vedere vestimentar.

Pantaloni scurti in imprimeuri florale si simpli clasici

Un alt articol vestimentar ce se regaseste in garderopa obisnuita de vara a unui barbat sunt pantalonii scurti. Indiferent ca este vorba de o iesire seara la plimbare in parc sau de practicarea unei activitati sportive, pantalonii scurti din bumbac nu trebuie sa lipseasca din garderopa de baza a unui barbat. La BMan gasiti pantaloni scurti din bumbac dar si din material de tip jeans acestea fiind ideali mai tinutele casual de vara ale domnilor. O astfel de pereche de pantaloni poate fi accesorizata cu succes cu unul din tricourile ce fac parte din colectia noua rezultand in final un outfit casual, confortabil si elegant in acelasi timp.

In aceasta perioada pantalonii pot fi cumparati la oferte speciale la preturi mai mici cu pana la 32 % ceea ce ii face sa fie si mai atractivi pentru cei care doresc sa isi innoiasca garderopa de vara.

Pantalonii de trening

Treningul este si va fi unul din articolele vestimentare preferate de barbatii care sunt adeptii stilului sport atat pentru tinutele lor de zi cu zi cat si pentru cei care desfasoara diverse activitati sportive. BMan dispune de o gama diversificata in ceaa ce priveste treningurile adresate barbatilor fiind disponibile atat treninguri complete formate din bluza si pantaloni cat si treninguri formate doar din pantaloni. Aceste articole sunt fabricate dintr-un bumbac confortabil pentru cei care il poarta indiferent de activitatea desfasurata.

La fiecare comanda beneficiati  de TRANSPORT GRATUIT si RETUR GRATUIT

imbracaminte online pentru barbatiCei de la BMan ofera posibilitatea fiecarui client sa beneficieze de transport gratuit pentru fiecare comanda realizata indiferent de suma platita dar si de retur gratuit in caz ca se doreste restituirea produsului din diverse motive.

Motopompele din MagazialuCostica.ro-ajutorul necesar oricarei gospodarii

Daca sunteti in procesul de infiintare a unei gradini legumicole, sau deja detineti una, trebuie sa inlaturati orice fel de risc pentru ca aceasta sa dea roadele sanatoase pe care vi le doriti. Sursa de apa joaca cel mai important rol, de aceea sistemul de irigatie folosit trebuie sa fie unul profesional si sa functioneze la cote maxime, astfel veti fi siguri ca plantele dumneavoastra se vor dezvolta complet. MagazialuCostica.ro este ajutorul necesar gradinii dumneavoastra, pentru ca ofera servicii de calitate, dar mai ales diverse tipuri de  motopompe care sa se potriveasca suprafetei unde vor fi montate dar si pentru tipurile de apa folosite in irigare. Motopompele oferite de Magazia lu’ Costica au un randament ridicat in orice tip de activitate, fie ca vorbim de gradina proprie, sau de suprafete agricole.

Ce tipuri de motopompe ofera MagazialuCostica.ro?

de ce sa utilizezi o motopompaDecizia de a cumpara o motopompa trebuie luata in functie de nevoile suprafetei  pe care va functiona, dar si in functie de apa pe care o va iriga. Utilajele de irigatie oferite de Magazia lu’ Costica sunt create de producatori de top precum Honda, Kipor sau AGT.

Cele mai importante tipuri de motopompe in functie de apa pe care o iriga sunt:

 • Motopompa pentru apa curata care va filtra lichidele curate. Aceasta este folosita atat pentru uz casnic, cat si pentru suprafete de agricultura
 • Motopompa pentru apa semi-murdara. Irigarea apei semi-murdare sau murdare este absolut necesara in dezvoltarea plantelor dumneavoatra
 • Motopompa pentru apa murdara. Elimina complet riscul plantelor de a fi afectate de catre apa murdara

Ce criterii indeplinesc motopompele puse la vanzare de Magazia lu’ Costica?

logo magazia lui costicaOdata aleasa motopompa adecvata gradinii dumneavoastra, aceasta trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Puterea de irigatie a motopempei sta pe primul loc, iar in magazinul online MagazialuCostica.ro gasiti motopompe cu o putere cuprinsa intre 1 CP si 10 Cp, in functie de marimea suprafetei pe care aceasta va functiona. Un al doilea criteriu indeplinit de motopompele oferite de MagazialuCostica.ro este adancimea de aspiratie care ajunge la 10 m. Un alt criteriu este tipul de combustibil de care va depinde in totalitate motopompa. Tipul de motor pe care il au motopompele oferite de Magazia lu’ Costica  foloseste strict combustibil lichid, oferind varianta de a alege intre benzina si motorina. Important pentru motopompe este si inaltimea de refulare, iar cele din Magazia lu’ Costica ajung la 11 m, depasind valoarea de 60 m, in functie de puterea pe care o are motorul.

Pe magazinul online MagazialuCostica.ro veti gasi motopompe la preturi accesibile, de o calitate superioara, potrivite atat pentru suprafete mici si medii, cat si pentru suprafete considerabil de mari.

Vanzarile online se realizeaza pe site-ul oficial www.magazialucostica.ro si pe comenzi@magazialucostica.ro, iar cele telefonice la numarul de telefon: 0733.699.164. Daca doriti sa vedeti motopompele inainte de a le comanda, produsele sunt expuse in magazinul de pe Str. Strandului nr. 70, Ploiesti, DN 1B, Sos. Ploiesti-Buzau, iar programul de lucru este de Luni pana Vineri de la 8:30 pana la 17:45, iar in weekend este deschis doar Sambata de la 8:30 pana la 13:30.