STUDIU: Cate resurse implica schimbarea pieselor unui Volkswagen Passat?

passat-pentru-piese-autoPosesorii de Volkswagen Passat doresc sa asigure mentenanta automobilelor lor fara sa ii coste prea mult, fara sa faca prea multe drumuri si fara sa petreaca prea mult timp cu acest lucru. In ziua de azi, cand timpul trece parca atat de repede, un autoturism este util doar cand poate fi folosit in mod optim, si creator de situatii cand trebuie sa i se schimbe anumite piese.

De aceea, resursele implicate in schimbarea pieselor modelului de Passat trebuie sa fie cat mai putin insemnate, fijndca posesorii de Passat gandesc ca aceasta masina nemteasca de familie are un prestigiu si trebuie sa isi dovedeasca rezistenta si fiabilitatea.

Despre resursele banesti implicate

Pentru ca resursele banesti implicate in schimbarea pieselor pentru acest model sa poata fi cuantificate, trebuie sa se cunoasca ce tip de masina este si la ce are de suferit. Modelul Passat se caracterizeaza prin urmatoarele avantaje:

 • Motoare bune
 • Interioare spatioase, in stil clasic
 • Confortabila chiar si la viteze mari
 • Masina la un bun raport calitate-pret

Dezavantajele constau in zgaltairea pe drumuri rugoase, la anvelopele putin cam zgomotoase si o deschidere putin mai dificila la portbagaj (asadar, un minus la caroserie).

In lista de piese care in mod frecvent trebuie achizitionate pentru Passat nu se regasesc piesele de motor sau motorul in sine, nici piesele de interior, dar cu siguranta ca la capitolul ambreiaj, planetare, caroserie, armaturi, radiatoare si asa mai departe se afla pe aceasta lista.

Asadar, doar la nivel general, resursele banesti implicate sunt medii, insa daca ne gandim ca in mediul online exista platforme care permit tranzactionarea de piese auto de Passat obtinute in urma dezmembrarii care sa permita obtinerea de calitate la un pret foarte accesibil, atunci resursele banesti implicate pot fi considerate chiar medii spre mici.

Resursele temporale pot sa aiba si expresie baneasca

Uneori, o zi de concediu este consumata cu piesele auto, sau chiar doua zile de concediu, daca piesele auto respective necesita montarea de catre un service, fiind anumite operatii de efectuat care sa depaseasca posibilitatile posesorului de a le face in regie proprie.

Numai ca timpul inseamna bani, pentru ca timpul acela de concediu putea fi fructificat altfel. Dar Volkswagen Passat are o structura care uneori permite si montajul in regie proprie, si pentru ca este o masina de tip family, deci este mai spatioasa, actiunile de demontare a piesei vechi si montarea noilor piese auto se desfasoara cu o relativa usurinta.

Trebuie timp pentru a gasi anunturi pe un anumit judet, care sa fie valabile, care sa prezinte date de contact valide si care sa nu ascunda adevaruri legate de starea acestor piese (de exemplu, daca aripa dreapta este usor zgariata, trebuie sa fie specificat acest lucru). Altfel, timpul petrecut cu identificarea unei piese auto care sa merite achizitionata din toate punctele de vedere creste, daca posesorii de Passat nu au posibilitatea de a trece mai usor de acesti pasi.

Drumurile efectuate in contul pieselor, mix de resurse

piese-auto-passat

Magazinele stradale de piese auto au de platit o chirie pe imobilele in care isi desfasoara activitatea, si de aceea practica un adaos comercial ridicat, iar drumurile efectuate de la domiciliu la acestea implica si timp si bani.

Putem spune, asadar, ca este vorba de un mix de resurse consumate numai fiindca nu se apeleaza la varianta online, adica la platforme user-friendly (si cu denumiri intuitive, precum este Dezmembrarimasini.ro) , care permit consultarea anterioara si de pe laptop a pieselor si contactul cu vanzatorul (persoana fizica, in mare masura, dar si persoana juridica ce s-a ocupat de dezmembrarea Volkswagen-ului Passat).

Aceste piese auto aduse in discutie in acest material sunt obtinute din dezmembrarile altor masini altadata in functiune, care sunt intr-o stare suficient de buna incat sa poata fi puse in circulatie. Chiar daca unele defecte sunt vizibile (mai mult defecte de ordin estetic decat de ordin functional), raportul dintre calitatea pieselor si preturile vehiculate este unul deosebit de bun.

interior-passat-piese-auto

Cumpararea de pe platforme dedicate acestor lucruri, autorizate, implica si sustinerea pietei second hand de piese auto, fara alimentarea pietei negre prin achizitionarea de pe diferite alte platforme care nu prezinta autorizarile impuse in domeniu.

 

 

 

 

 

 

Maxxperformance.ro efectueaza chiptuning-ul cu echipamente licentiate

chiptuningChiptuning-ul este o operatiune ce nu implica nicio interventie mecanica, care are scopul de a creste numarul cailor putere, de a optimiza cuplul masinilor si de a reduce consumul de carburant al acestora.

Servicii de chiptuning in Bucuresti, realizate la standarde europene, va sunt puse la dispozitie de o firma specializata in acest sens, anume Maxxperformance.ro.

Chiptunigul realizat de aceasta firma consta in imbunatatirea sincronizarii dintre mai multi parametrii, precum cantitatea de combustibil dozata si momentul aprinderii. Aceasta operatiune se realizeaza cu echipamente ce inglobeaza tehnologii de ultima ora, cu echipamente ce beneficiaza de licente.

Optimizarea performantelor masinilor se efectueaza din software-ul computerului motorului.

Maxxperformance.ro efectueaza acest proces astfel incat sa nu fie depasita limitele de siguranta impuse de companiile fabricante.

Chiptuning – in ce consta mai exact?

chip tuning

In urma efectuarii procesului de chiptuning, daca masina este condusa intr-un regim normal, consumul de benzina, respectiv de motorina scade cu aproximativ 1 litru. De asemenea, accelaratia masinii va raspunde intr-un timp mai scurt.

In genere, companiile isi construiesc masinile cu un anumit numar de cai putere, le testeaza, iar ulterior le reduc puterea deoarece furnizeaza acelasi model de masina si intr-o tara in care temperaturile sunt ridicate si intr-una in care temperaturile sunt reci. Reducandu-le numarul de cai putere, companiile se asigura ca nu vor avea nicio reclamatie din partea clientilor in cazul in care acestea nu ar functiona in parametrii ideali. Chiptuning-ul este un proces ce nu face altceva decat sa elibereze caii putere deja limitati de compania fabricanta.

Pe langa acest serviciu, Maxxperformance.ro mai poate imbunatati o masina atat estetic, cat si din punct de vedere al performantelor in felul urmator:

 • Prin schimbarea sistemului de suspensie- operatiune ce duce la imbunatatirea stabilitatii masinilor atunci cand sunt conduse la viteze mai mari
 • Prin schimbarea jantelor standard cu unele mai mari sau mai sport, ce faciliteaza o aderenta mai buna
 • Prin schimbarea sistemului de evacuare, proces ce, de asemenea, creste numarul cailor putere
 • Prin schimbarea barelor, pragurilor sau a eleroanelor standard cu unele fabricate din carbon. Cele din fibra de carbon sunt mai usoare si mai aerodinamice

Chip tuning – cum puteti contacta un reprezentant Maxxperformance.ro?

chip-tuning

Firma Maxxperformance.ro poate realiza procesul de chiptuning in conditii optime urmatoarelor marci de automobile:

 • Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet
 • Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Chrysler, Ford
 • Honda, Izusu, Hyundai, Jaguar
 • Bentley, Jeep, Aston Martin, Kia
 • Land Rover, Lancia, Mazda, Mini Cooper
 • Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Nissan
 • Porsche, Renault, Smart, Skoda, Seat, Saab
 • Suzuki, Subaru, Volkswagen, Volvo

De exemplu, daca unei masini marca BMW, Seria 3, fabricata in anul 2012, cu motor de 2000 de centimetri cubi, ce dezvolta 116 cai putere I se realizeaza un chiptuning de catre firma Maxxperformance.ro, aceasta va ajunge sa dezvolte 135 de cai putere.

In cele din urma, un reprezentant al magazinului va poate oferi toate informatiile necesare la numarul de telefon 0765.44.64.22.

Anularea EGR are loc in conditii ideale la Maxxperformance.ro

anulare egrAnularea EGR este un proces care necesita cunostinte temeinice de mecanica, de diagnosticare auto, dar si echipamente profesioniste specifice acestei operatiuni. Maxxperformance.ro, firma specializata in chiptuning-ul si tuning-ul auto, poate anula valva EGR in conditii ideale astfel incat parametrii de functionare ai masinii sa nu fie afectati.

Daca anularea valvei EGR nu este realizata de profesionisti din industria auto va avea loc o crestere a consumului de combustibil, masina va emite mult mai multe noxe, iar timpul de viata al motorului va scadea substantial. De asemenea, daca acesta operatiune nu este efectuata de specialisti exista posibilitatea unei detonari a masinii.

Anularea valvei EGR se adreseaza proprietarilor de masini care isi doresc sa participe la competitiile sportive auto.

Anularea Egr pentru Opel – o operatiune asigurata de Maxxperformance.ro

anulare-egrAnularea EGR pentru Opel este unul dintre serviciile cuprinse in pachetul de chiptuning si tuning pus la dispozitie de firma Maxxperformance.ro.

Un Opel care are probleme cu valva EGR va accelera intr-un mod fluctuant, inegal pentru ca turbina masinii va intra in functiune abia dupa 3000 de turatii/ minut, ceea ce inseamna ca masinile care intampina probleme in momentul accelerarii la 2500 de rotatii/ minut au nevoie de anularea valvei EGR.

De asemenea, anularea valvei EGR mai este necesara daca soferul observa unul dintre lucrurile prezentate in randurile de mai jos:

 • Daca temperatura atmosferica este scazuta, iar masina porneste greu sau nu porneste deloc
 • Daca in momentul accelerarii masina tremura
 • Daca motorul masinii este fierbinte
 • Daca ventilatorul de racire functioneaza mai mult decat de obicei
 • Daca sistemul de evacuare emana fum negru

Maxxperformance.ro poate anula definitiv valva EGR de Opel din softul computerului de motor.

Ulterior anularii valvei EGR, motorul va functiona in mod exclusiv cu aer curat intrucat nu vor mai intra gazele deja arse.

Pe langa anularea valvei egr pentru Opel, Maxxperformance.ro mai poate efectua aceasta operatiune unui numar mare de calculatoare de motoare ale masinilor fabricate de marci precum Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dodge, Fiat, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Porsche, Peugeot, Renault, Smart, Saab, Suzuki Toyota sau Volvo.

De asemenea, Maxxperformance.ro va pune la dispozitie servicii de chiptuning si tuning pentru orice marca de masina. Chiptuning-ul are scopul de a creste numarul de cai putere si de a imbunatati cuplul motorului in timp ce consumul de carburant este scazut. In ceea ce priveste tuning-ul, Maxxperformance.ro poate schimba elementele de caroserie standard cu unele fabricate din carbon, sistemul de suspensie cu unul mai sport, franele standard cu unele de competitie si sistemul de evacuare sau jantele masinii pentru ca sofatul sa decurga in conditii de maxima singuranta pe autostrada.

Anularea EGR- cum se poate contacta un reprezentant Maxxperformance.ro?

anulare valva egrPentru mai multe informatii cu privire la anularea valvei EGR, un reprezentant Maxxperformance.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0765.44.64.22.

Tractoare noi- Magazialucostica.ro furnizeaza utilaje agricole de la Belarus, Lamborghini sau LS

tractoare noiTractoare noi si fabricate de marii producatorii ai acestei industrii sunt plasate pe piata si livrate pe intreg teritorul Romaniei de magazinul online Magazialucostica.ro.

Odata cu sosirea sezonului cald, Magazialucostica.ro a lansat o noua gama de tractoare noi, ale caror dimensiuni, motorizari, dotari si meniri functionale difera de la model la model.

De asemenea, pretul tractoarelor variaza in functie de compania producatoare, de numarul de cai putere dezvoltati si de accesorii- exista modele de tractoare noi care se deplaseaza cu ajutorul senilelor, dar si modele de tractoare noi care merg pe roti gonflabile.

Persoanele care isi doresc sa isi cumpere un tractor nou pot verifica stocul pus la dispozitie de magazinul online Magazialucostica.ro pentru ca acesta contine o gama mai mult decat vasta de tractoare fabricate fie de Lamborghini sau de LS, fie de Deutz-Fahr sau de Belarus.

Comercializand mai multe modele de tractoare, fabricate de producatori diferiti, scopul magazinului rezida in a se adresa si in a satisface in acelasi timp cat mai multe necesitati sau bugete.

Utilajele agricole noi de la Magazialucostica.ro- exista modele care beneficiaza de reduceri

tractor nouUtilajele agricole noi de la Magazialucostica.ro se adreseaza persoanelor care isi doresc o ferma moderna sau care au afaceri in domeniul agriculturii.

In stocul magazinului Magazialucostica.ro exista atat tractoare de dimensiuni reduse, dar care, in schimb, sunt foarte manevrabile chiar si in spatiile mici, cat si tractoare de dimensiuni considerabile a caror puterere de tractiune este mare.

In conformitate cu acestea, oferta magazinului online Magazialucostica.ro contine urmatoarele modele de tractoare noi:

 • Tractoare noi fabricate de producatorul coreean LS- in aceasta gama sunt cuprinse 9 modele diferite, a caror putere variaza de la 27 de cai putere la 95 de cai putere. Acestea utilaje se adreseaza proprietarilor de ferme medii si si-au dobandit notorietatea intrucat au costuri de intretinere mici
 • Tractoare noi fabricate de producatorul italian Lamborghini- modele fabricate de aceasta companie pot fi prevazute atat cu roti gonflabile, cat si cu senile si sunt niste echipamente cu motorizari foarte puternice. Tractoarele noi cu senile pot parcurge si cele mai accidentate terenuri si pot tracta utilaje de dimensiuni mari
 • Tractoare noi fabricate de compania Belarus- in aceasta gama exista utilaje agricole a caror putere poate ajunge si la 212 cai putere (motoarele functioneaza cu motorina) si care sunt concepute pentru un numar mare de lucrari agricole
 • Tractoare noi fabricate de Deutz-Fahr- in aceasta gama sunt prezentate 10 modele diferite, a caror putere variaza de la 82 de cai putere la 186 de cai putere. Modele care dezvolta 186 de cai putere au motoare a caror capacitate cilindrica este de 6057 centimetri cubi, sunt prevazute cu sisteme de blocare a diferentialului, sisteme de ridicare in 3 pozitii, cilindri de ridicare suplimentari, coloane de directie reglabile sau sisteme de directie cu pompe independente

Tractorul nou- cum se poate comanda?

tractorPersoanele interesate de achizitionarea unor tractoare noi nu mai trebuie sa isi faca timp pentru a se deplasa la magazinele din punctele fixe intrucat Magazialucostica.ro le ofera posibilitatea de a plasa o comanda online, pe site-ul magazinului, care nu necesita decat accesul la un dispozitiv care beneficiaza de internet si completarea campurilor cu privire la datele de factuare sau de livrare.

Anularea filtrului DPF, o operatiune de tuning efectuata de Maxxperformance.ro


anulare filtru dpf
Anularea filtrului DPF auto este o actiune de tuning ce implica eliminarea din soft a filtrului, dar si eliminarea fizica a acestuia. Maxxperformance.ro este site-ul care infatiseaza informatii despre operatiunile de chiptuning tuning electronic (chiptuning) efectuate de Maxx Performance Chiptuning. Pe acest site https://www.maxxperformance.ro/servicii/anulare-filtru-particule/ se regasesc si informatiile care ne arata ca aceasta firma de chiptuning merita aleasa de proprietarii de autovehicule sport care doresc sa aiba performante cat mai bune in cadrul competitiilor auto la care participa.

Desi Maxxperformance.ro arata ca firma este una de tuning electronic, exista si disponibilitate de inlaturare a filtrului din locul in care a fost amplasat din fabrica, si nu numai din soft-ul  autovehiculului in cauza. O actiune fara alta va face ca masina ca intreg sa se comporte necorespunzator.

Anularea filtrului de particule DPF efectuata de Maxxperformance.ro: de ce este atat de utila?

anulare filtru dpf bmwAnularea filtrului de particule DPF sau DPF Off sau anularea de filtru DPF este actiunea de chiptuning care:

 • Este utila celor care doresc sa obtina viteza pe trasee sinuoase, mai putin accesibile; filtrul de particule DPF necesita regenerare, si aceasta poate incetini motorul
 • La drumurile lungi si drepte, motorul turbo diesel poate permite regenerarea fara sa se resimta efectele, dar in cazul in care aceste automobile accelereaza, franeaza si iau multe viraje bruste, motorului nu i se va mai permite performante maxime
 • Operatiunea dureaza minim 1 ora si maxim 4 ore, in functie de marca si motorizare; din aceasta cauza difera si pretul implicat, care la Maxx Performance Chiptuning este exprimat in euro
 • Marcile sunt BMW, Audi, Volvo, Nissan, Mercedes, Chevrolet, Citroen, Volkswagen, Seat si altele
 • Motorizarile sunt extrem de importante in cazul de anulare de filtru DPF pentru BMW: totul variaza mai mult intre motorizarile 2.0d, 2.5d, 3.0d sau 3.5d sau intre alte motorizari

Anularile filtrului PDF prestate de echipa Maxxperformance.ro  – argumente pro

anulare filtru de particuleDaca nu este lasat sa se regenereze, filtrul de particule se va colmata. In oras, unde strazile sunt prafoase, filtrul va trebui sa se regenereze mai des, dar fortarea motorului nu ii va permite acest lucru. Mai departe, exista si anumite erori de soft in legatura cu filtrul, care pot fi eliminate numai prin eliminarea acestui filtru DPF. Pentru marca Mazda, aceasta operatiune este printre cele mai ieftine, iar pentru BMW este printre cele mai pretentioase.

Iata cate situatii pot aparea, in paralel cu binele pe care il poate face acest filtru. Daca proprietarii de auto sunt dispusi sa anuleze filtrul, atunci totul este pentru performantele in  sofatul sportiv. Maxxperformance.ro infatiseaza o lista de pret pentru 27 de marci auto, si pentru fiecare motorizare in parte. In plus, argumentele pentru alegerea Maxxperformance.ro ca firma care sa anuleze filtrul de particule PDF sunt mai multe.

Compania Maxx Performance Chiptuning  poate fi contactata prin apel la numarul de telefon 0765.446.44. De asemenea, poate mentine comunicarea cu clientii si prin e-mail, la adresa office@maxxperformance.ro.

Chip tuning pentru BMW transforma o masina standard intr-una unica

maxxperformance logoChiptuning-ul pentru BMW este un proces de optimizarea a performantelor automobilelor fabricate de cunoscutul producator german.

Posesorii de masini marca BMW care vor sa le creasca autovehiculelor lor numarul de cai putere sau sa le imbunatateasca cuplul isi pot indrepta atentia catre firma Maxxperformance.ro, firma specializata in chiptuning, care este formata din profesionisti ai industriei auto. Dand click pe acest link https://www.maxxperformance.ro/chiptuning/bmw/ veti putea selecta seria masinii dumneavoastra si veti afla mai multe informatii cu privire la imbunatatirea acesteia. Acestia, in procesul de chiptuning, utilizeaza tehnologii de ultima ora si echipamente licentiate.

De asemenea, specialistii din cadrul firmei Maxxperformance.ro ofera un pachet de servicii, care pe langa cele de chiptuning, constau in imbunatatirea aspectului exterior al masinilor BMW.

Astfel, daca un posesor de BMW standard isi doreste ca masina sa sa fie personalizata in functie de propriile cerinte, acesta poate apela la Maxxperformance.ro pentru ca firma in cauza plaseaza pe piata si monteaza componente auto fabricate din carbon de unele dintre cele mai mari brand-uri din domeniul tuning-ului auto.

Tuning-ul pentru BMW- Ce servicii sunt incluse in pahetul pus la dispozitie de Maxxperformance.ro?

chip tuning bmwTuning-ul pentru BMW se adreseaza persoanelor care isi doresc sa aiba o masina unica. In urma acestui proces, BMW-ul dumneavoastra va avea o putere mai mare si un cuplu si o stabilitate mai buna.

Tuning-ul efectuat BMW-ului dumneavoastra ii va creste puterea in timp ce masina va consuma mai putin combustibil. In pachetul de servicii de chiptuning pentru BMW oferit de Maxxperformance.ro sunt cuprinse si urmatoarele:

 • Chiptuning- acest proces are drept obiectiv imbunatirea sistemelor de management ale motorului. Procesul este diferit de la BMW la BMW si se efectueaza in functie de numarul de kilometri parcursi, anul de fabricatie al masinii si regimul de exploatare
 • Tuning- acest proces presupune schimbarea elementelor de caroserie standard cu unele fabricate din materiale mult mai usoare, cum ar fi carbonul, sau cu bare, praguri si eleroane mai aerodinamice
 • Schimbarea jantelor- Maxxperformance.ro dispune de o gama generoasa de jante pentru BMW, care au rolul de a imbunatati stabilitatea autovehicului si care sunt fabricate de producatori renumiti. Printre acestia se numara OZ Racing
 • Schimbarea sistemului de suspensie- Maxxperformance.ro va pune la dispozitie suspensii sport, care asigura un grad de stabilitatea mai ridicat atunci cand efectuati, de exemplu, un drift
 • Schimbarea franelor- aceste elemente necesita schimbarea mai ales atunci cand masina a dobandit mai multi cai putere intrucat cele standard nu vor mai frana la fel de eficient

Chiptuning-ul pentru BMW- cum se poate contacta un reprezentant Maxxperformance.ro?

chiptuning bmwAsadar, Maxxperformance.ro ofera servicii de tuning pentru masinile BMW Seria 1, Seria2, Seria 3, Seria 4, Seria 5, Seria 6, Seria 7 si pentru masinile din seria X.

Persoanele care isi doresc sa isi imbunateasca masina atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere tehnic, dar care inca nu cunosc toate informatiile cu privire la procesul de chiptuning de BMW, pot apela un reprezentant al firmei Maxxperformance.ro la numarul de telefon 0765.44.64.22.

Chip tuning-ul pentru Opel efectuat de Maxxperformance.ro reduce consumul de noxe si de carburant

Chiptuning-ul pentru Opel este un proces care imbunatateste performanta masinii intrucat in urma lui creste numarul cailor putere si se amelioreaza eficienta de ardere a combustibilului, ceea ce inseamna ca se scade depotriva consumul de carburant.

Posesorii de masini marca Opel interesati de chiptuning isi pot indrepta atentia catre firma specializata in acest domeniu Maxxperformance.ro intrucat aceasta are la baza o echipa din profesionisti, care lucreaza cu echipamente ce beneficiaza de licente si de tehnologii de ultima ora.

chip

Scopul firmei Maxxperformance.ro consta in a oferi posesorilor de masini Opel un pachet de servicii profesioniste de tunning. Astfel, echipa Maxxperformance.ro poate realiza urmatoarele lucruri:

 • Tuning vizual- Specialistii de la Maxxperformance.ro va pot inlocui elementele de caroserie originale cu elemente confectionate din carbon sau cu elemente mult mai aerodinamice
 • Chiptuning- acest proces are drept scop ameliorarea sistemelor de management ale motorului, adica obtinerea unui numar mai mare de cai putere. Procesul de chiptuning variaza de la masina la masina. In acest sens, procesul de chiptuning este efectuat in functie de anul de fabricatie al automobilului, regimul de exploatare si de numarul de kilometri parcursi
 • Schimbarea jantelor, care are loc in functie de tipul de drum pe care se va conduce masina. Jantele mari si cu talonul mic sunt ideale pentru drumurile asfaltate intrucat acestea asigura stabilitatea masinii, iar cele mici sunt masinile de raliu
 • Schimbarea evacuarii- acest proces asigura de asemenea imbunatatirea performantelor masinii intrucat in urma lui puterea motorului creste
 • Schimbarea suspensilor cu unele sport, care asigura stabilitatea masinii
 • Schimbarea franelor- acest proces este indispensabil unei masini puternice. Daca aceasta dezvolta multi cai putere este necesar sa aiba un sistem de franare eficient

Tuning-ul pentru Opel imbunatateste aspectul exterior al masiniiSpeedometer

Tuning-ul pentru Opel efectuat de firma Maxxperformance.ro are drept scop cresterea puterii si a stabilitatii, franarea mai eficienta, reducerea consumului de carburant si imbunatatirea aspectului exterior al masinii.

Firma Maxxperformance.ro ofera servicii de tuning de inalta calitate pentru orice masina produsa de compania germana Opel. In randurile de jos, se vor mentiona imbunatatirile pe care le poate efectua Maxxperformance.ro cu privire la cresterea numarului de cai putere.

 • Puterea unui Opel Insignia cu motor de 1.6 16 valve Turbo va creste de la 170 de cai putere la 231 cai putere
 • Puterea unui Opel Adam cu motor de 1.4 16 valve va creste de la 87 de cai putere la 98 de cai putere
 • Puterea unui Opel Astra cu motor de 1.6 pe benzina va creste de la 115 cai putere la 131 de cai putere

Chiptuningul pentru Opel- care este modalitatea de contact a unui reprezentant Maxxperformance.ro?

photo-1

Firma specializata in chiptuning Maxxperformance.ro plaseaza pe piata piese de tuning fabricate de unele dintre cele mai notorii companii din acest domeniu.

In acest sens, printre marcile distribuite de Maxxperformance.ro se numara si Wagner Tuning, Mishimoto, Ac Schnitzer, Carlsson, Lorinser, ABT, Akrapovic, Brembo, BBS, OZ Racing, HRE Wheels, Forgiato, Wiechers, Accuair, Z-Performance, Kw Suspension, Eibach, ST Suspension.

Daca exista intrebari cu privire la chiptuning un reprezentant Maxxperformance.ro va ofera toate informatiile necesare la numarul de telefon 0765.44.64.22.